Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

...

fortf. den 29 januari 09

Nu har jag tappat suget. Utekväll tre dar i rad? Hata femta hjulet, så nej tack. Fredan okej men skippar med ganska stor säkerhet lördagen. Orka. Sure. Not. Snefylla here I come.

fan, johan

'I'll take my clothes of and it'll be shameless, cause everyone knows that's how you get famous'

den 29 januari 09

Det finns många anledningar till att bara älska Lily Allens nya album. Det är en underbar satirisk käftsmäll som känns underbar i örat, kan vi ju börja med. Texterna är lagomt sjuka och musiken glad som in i helvete. Tänkte ge er några exempel på varför ni ska köpa albumet, för det borde ni, det är såå sjukt bra asså.


lily allen - it's not me, it's you

22 - "It's sad but it's true, how society says her life is already over. There's nothing to do and there's nothing to say. Until the man of her dreams comes along and puts her over his shoulder."

The Fear - "I want loads of clothes and fuckloads of diamonds, i heard people die while they're trying to find 'em. And I'll take my clothes of and it'll be shameless, cause everyone knows that's how you get famous."

GWB (Fuck you very much) - "Fuck you. Fuck you very, very much. Cause we hate what you do and we hate your whole crew. So please don't stay in touch. Fuck you. Fuck you very, very much."

I could say - "I could say that I'll always be here for you, but that would be a lie and quite pointless thing to do. I could say that I'll always have feelings for you, but I've got a life ahead of me, I'm only 22."

Fag hag - "I could be your fag hag, and you could be my gay. I'll never make you feel sad when you come out to play. I could be your fag hag, and you could be my gay /.../ We don't give a fuck what people are thinking."

Everyone's at it - "You go to the doctor, you need pills to sleep in. Well if you can convince him, then I guess that's not cheating. So your daughter's depressed, we'll get her straight on the prozac. But little do you know, she already takes crack."

Den här skivan, It's not me, it's you är sjukt awesome asså.

Nu till något som inte har ngt med Lily Allen att göra. Ann-Sofie's hår blev sjukt snyggt och jag vill se det Live. Awesome. Jag vill också färga mig grått nu, men jag är nog mer passande i chockladbrun, med kanske lite rött i.

Fuck you, johan

blonds, get out of my way, the slutty nerd is here to stay.

den 28 januari 09

Typ precis kommit hem från jobbet. Det var kul att vara i butiken igen, även om det bara var för en kväll, och vi typ inte hade några kunder alls. Aja, det gick ändå, vi hade kaffe och kakor och min Lisa var där. Eller, ja, nu ska vi inte misstolka min Lisa, hon är inte min, men hon är min.

Jag gick till jobbet, tog på mig mina arbetskläder vilket blev en stil som kom att kallas 'slampig nörd', and i love it. Stuprör, sneakers, randig cardigan, jätteurringat linne och mina jättestora glasögon. Så där stod jag, den slampiga nörden bakom kassan och hade trevligt med mina arbetskamrater och Lisa, hela kvällen. Vill bara säga att det känns skönt att mina arbetskamrater litar på mig. Jag möttes av en väldigt trevlig skylt vid dörren ut, de hade sagt till mig tre gånger innan om saken.


'JOHAN NYCKEL TILL RULLTRAPPA'

'slampig nörd numbero uno'

Efter jobbet gick jag och Lisa till Donken, och jag säger bara, oh, Lisa. Hett. Eres una riktig kvinna, fan asså. Hoooooot [läses i falsett].

Snart ska jag ringa Emma som är på krogen, awesome!

ta mig, johan

just dance, it's gonna be alright ah' just dance.

fortf. den 27 januari 09

Mina senast inlägg har varit neg. Jag vet, jag skrev dom. Om vi börjar med det första, så är allting bra, det är egentligen bara jag som är konstig. Men ärligt, många av er känner inte mig, men en del av er gör ju det, och dom som känner mig riktigt väl vet att jag vill ha vänskap om jag ska ge. Men ibland händer det där att man själv blir för ivrig, man blir lite lätt kär i någons personlighet och vill ha så mycket som möjligt av den, och då tänker man sig inte för. Då måste man tänka sig fö lite, för att se hur den andra egentligen känner. Detta var ungefär ett sånt fall, jag ville egentligen bara se hur vi låg till, och det var ok, medan jag faktiskt tagit bort andra från min kontaktlista.

Mitt andra inlägg kan jag säga berodde på att jag satt ensam och var arg på KAU för att jag visste att jag inte skulle vara i vålberg före typ klockan blev halv sex. Men de har också löst sig nu. Allt är bra. Absolut inget för någon att oroa sig för.

Nu har jag legat och tänkt i nån timme, i mörkret, jag tänkt över saker och ting, och tänkt om, gällande en del saker, prioritringar och annat. Det jag har kommit fram till kommer troligtvis inte synas, men låt oss bara säga att allt är bra.

Grattis till Emma och Therese som fyller år idag!

closed, johan

stuck out here, all by myself and i hate it.

den 27 januari 09

Just nu sitter jag här i min ensamhet med en kopp kaffe, och vems fel är det? Jag bryr mig egentligen inte, men lite vemodigt känns det som det är. Har ringt och smsat, jag har väntat och väntat, kunde öppnat ytterdörren hemma nu, det skulle varit skönt, men nej då, jag är fast här tills nästa buss går, jag kommer vara hemma efter femTack.


...johan

i've looked at it, and opened it, but it's up to you

fortf. den 26 januari 09

har öppnat ditt konversationsfönster 14 gånger nu, jag skriver inget, jag ska stå på mig, vänskap

enslig, johan

i'm nothing special, i guess i'm a bit of a bore, not!

den 26 januari 09

'Jag vill och tycker att du skulle kunna börja prata med mig först, för en gång skull, besviken' men du skriver inte, inte ens för att undra vem det är jag menar, jag vill inte vara ihärdig, men det ska väl inte bara vara vänskap från ett håll, det funkar inte?


vans

Ann-Sofie, du är mer än ganska awesome, vi gamla vålbergare måste hålla ihop. Hjälp mig ifrån hålan nu!

nehep, johan

seventeen left, and i'm goin' to kill 'em, yeah i am.

den 25 januari 09

Söndag, fan vilken skitdag. Har precis varit ute och powerwalkat 1.2 mil på typ 1h och 45 minuter, fan va dåligt
. Jag ska nu ta ett varmt bad, ska bli skitskönt, ska nog ta mig fan göra en anskitsmask också, så man kan få ordning på ansiktet lite. Mobba mig inte, jag har varit väldigt ful en gång i tiden, men nu tar jag hand om mig. Om vi ska fortsätta med det här ful-pratet så kan jag säga att jag ska gå ner 17 kilo till, sen är det bra.

önskar bara att benen kunde vara normala så jag kunde springa igen, men det kommer jag ju aldrig kunna, fan också, johan

but my words like silent raindrops fell, and echoed.

fortf. den 24 januari 09

En underbar låt man kan ha i bakgrunden. Underbar låt. Texten är underbar den också. Ladd aner den, lyssna på den på YouTube, bara du hör den. Lägg dig ner en stund och bara insup dess känsla.



Simon and Garfunkel - The sound of Silence

Hello darkness, my old friend,
Ive come to talk with you again,
Because a vision softly creeping,
Left its seeds while I was sleeping,
And the vision that was planted in my brain
Still remains
Within the sound of silence.

In restless dreams I walked alone
Narrow streets of cobblestone,
neath the halo of a street lamp,
I turned my collar to the cold and damp
When my eyes were stabbed by the flash of
A neon light
That split the night
And touched the sound of silence.

And in the naked light I saw
Ten thousand people, maybe more.
People talking without speaking,
People hearing without listening,
People writing songs that voices never share
And no one deared
Disturb the sound of silence.

Fools said I, you do not know
Silence like a cancer grows.
Hear my words that I might teach you,
Take my arms that I might reach you.
But my words like silent raindrops fell,
And echoed
In the wells of silence

And the people bowed and prayed
To the neon God they made.
And the sign flashed out its warning,
In the words that it was forming.
And the signs said, the words of the prophets
Are written on the subway walls
And tenement halls.
And whisperd in the sounds of silence.

totaly, johan

my old and worn out shoes hasn't left the building today

fortf. den 24 januari 09

Jag satt här och gjorde ett jättelångt inlägg, men råkade klicka på förhandsgranska och då försvann inlägget. Hata Blogg Esse! Här kommer det jag skrev fast mer kortfattat liksom.


jag bjuder på ett skratt, vsg

'satt och såg ut som en idiot, men jag satt inte ensam iaf.'


Jag har inte gjort någonting idag typ. Haft en hemmakväll med körslaget, det är så sockersött att inte ens jag tycker det är bra. Suttit i sängen och lyssnat på musik vilket jag fortfarande gör. Jag lyssnar på The sound of Silence med Simon and Garunkel för den är verkligen jättebra. Jag ville styra något idag men vädret är emot mig. Jag vill inte bo här, får jag flytta in hos dig, jag städar gärna. Lisa ska ringa mig sen, för hon är på äventyr utan mig ikväll. 

fan asså, johan 

destroy everything you touch by ladytron is a great song.

den 24 januari 09

Just vaknat. Underbart.

Igår var en da när jag var bakfull. Inte så kul. Tog en lugn kväll igår med biofilm med Lisa. Vi såg Mammut, som sög, men det var iaf. bra musik till filmen. Fjortis-flocken hade tagit över på Donken så Lisa var tvugnen att ringa mig när hon kom dit, hon vågade inte vara ensam. Haha, man ser verkligen när dom kommer, killarna med igelkotts-frisyren och jättestora sneakers med tryck, tjejerna med sarta leggings, stövlar och långa Everest-jackor i olika färger. Helsjukt.

Efter filmen gick vi förbi Arena, Ida och Tamara var där. Vi hälsade jämt på dom sen åkte vi hem.


Vill bara tacka Malin för det asheta fotot på oss otroligt snygga män. Haha, we look awesome. Fan asså, det var så roligt i Torsdags.

Ann-Sofie. Jag tycker att det är awesome att det är du som är Anonym.

Idag undrar jag vad jag ska göra... Filmkväll kanske? Men det ä ju snökaos ute, så vet inte om jag vill ta bilen ikväll och skjutsa hem alla... Men aja, det löser sig nog.

awesome, johan

awesome night out and it was totaly awesome.

den 23 januari 08

'I feel like crap'

Igårkväll var en höjdarkväll. Premiär för Studenttorsdag på Arena, och vi var en liten grupp lärarstudenter som skulle dit. Vi började med förfest hos Maria på campus. Vi åt lite pizza, rökte lite cigarr, drack lite öl och pimplade lite vin. Det var skitkul att träffas sådär, mysigt.


robert, malla och louise

Efter en stund blev det ner till Centrum och Arena som sagt. Malin tappade sin plånbok, vi gick in och träffade väldigt tevligt folk, gick ut och letade efter plånboken, träffade Stina, sen gick vi in igen. En underbar kväll med rätt bra turn out på Arena faktiskt, awesome. Robert tappade sin garderobslapp så han fick vänta till sist, innan han kunde få sin jacka.

Efter Arena åkte vi hem till Maria igen, åt lite kvällsmat och pratade lite. Lite störande var det när de andra vägrade gå hem så vi kunde gå och lägga oss ^^ men de gick ju efter ett tag.


tro det kallas pärlmonstret?

Idag vaknade jag, mådde skit typ, men det har ändå funkat. Tack än en gång för att jag fick sova hos dig, Maria! 

icetea for everyone, and by everyone, i mean me

den 22 januari 09

Ja, jag sitter här ute på universitetet, själv, igen. Jag sitter i Café Selma och dricker iste utan att vara bakfull. Torbjörn hade fan rätt, det är visst gott till vardags också. Lisa kommer om tjugo minuter vilket är rätt skönt då jag räknat med att sitta själv i femtio till.

En rätt stor grej har hänt idag. Jag har köpt eget snus. It's awesome. Nej, jag har inga planer på att sluta röka.

Jag hatar KAUs internet uppkoppling, den är så seg. Den gör så att min dator laddar sjukt mycket och missar då vissa tangenter jag skriver på under tiden jag bloggar, vilket resulterar att jag blir arg och måste gå tillbaka i texten och rätta till den, om jag orkar.

PS.
Ja är fortf. intresserad av vem Anonym är...

i want loads of clothes and fuckloads of diamonds, johan

who are you? are you awesome too? i am.

fortf. den 21 januari 09

Anonym? Hej. Nej, inte du sofi. Jag vet vem du är. Men du, Anonym? Med innehavande två kommentarer på bloggen vid tillfället jag skriver. Vem är du? Sthlm? What? Ge mig svar.

tack, johan

what? this can't be right? but... this will not work for me.

fortf. den 21 januari 08

The Bro-Code, article 15

'A bro never dances with his hands above his head'

fan också, johan

'totally', 'awesome', man, these college-chicks sound stupid...

Den 21 januari 09

Ledig idag, underbart som fan. Funderar på att ligga i sängen ett par timmar till iaf. Orkar inte göra ngt annat. Utekväll imorn då, fan va jag längtar asså, det kommer bli så awesome.

På facebook finns nu vår musikal utlagd, av mig förståss. Det är bara gå in och kolla där, har du ingen facebook är det bara skaffa en och bli vän med mig.

How I met your mother - S04E13:
Barney - So we'll see you tomorrow-night?
Chick - Totally!
Other Chick - Awesome!
Barney - 'Totally', 'awesome', man, these college-chicks sound stupid.
Ted - Totally...
Barney - Awsome!


i'm not going to tell anyone, if u don't

Väntar på att alla som är i skolan ska komma hem så jag har någon att prata med, och med tanke på folk i skolan vill jag säga Grattis till Caroline Fjellheim som fyller år idag!

congrats, johan

i don't wanna live here anymore, i want my enchanted one-room apartment.

fortf. den 20 januari 08

Hemma. Hemma. Ja, det är väl det jag kallar den här hålan. Folk frågar mig hur det är med annat folk men jag försöker förklara att jag aldrig går ut här i hålan, och gör jag det är det för att gå ut och gå, med musik i mina öron och en otrevlig uppsyn av tjockjackor, tummvantar och en mössa nerdragen till näsan.

Haave u met me?
vig? nej...

Jag vill bo i en förtrollad stad med uteliv och snälla personer. Den heter Universitets-Karlstad. Där bor mina vänner och jag är fast här ute i öde marken. Jag hatar det. Jag vill ta lån och ha mitt liv delat till mig på ett enkelt sätt. Utan trassliga saker och för hög hyra.

mina utslitna skor och jag, johan

me and my old shoes are on the lose again.

den 20 januari 09

Nu sitter jag och mina gamla skor uppe på universitetet och dricker kaffe och äter frukost. Kaffet är gott men inge vidare sällskap, kom nu hit ffs!

mmh, johan

my old shoes and i began a new semester today.

den 19 januari 09

Idag har jag och mina gamla skor börjat ny kurs på Karlstads Universitet. Ny kurs är alltså lika med ny klass. Men det fick funka idag, det kommer att funka, det kommer det. Hoppas jag iaf. Det blev sen start idag, började inte förän 10.15 vilket alltid är frustrerande då jag ändå måste åka härifrån vid 08.30. Hatar Vålberg, vill ha Karlstad. Hade vår lilla inledning i ett överbefolkat rum, sen blev det lunch med Malla, T-bear och Joel. Vi gick till Teachers' och åt. Det var gott med mat, som fan asså.

Efter lunchen var det dags för prov för oss, det var assvårt och jag orkar inte prata om skiten. Det var hemskt. Efter provet var det chill-time med T-bear, Robert, Malla och Mikael. Sen blev det hem. Nu är jag hemma. Jag sitter här och vill fortfarande ha mina julinätter med en skål oskalade räkor, jag har nästan bestämt mig vilka som ska sitta vid bordet med mig också.

Mina gamla skor och jag tog en sväng över staden,
till utbildning i utländska och testande av kapacitet.
She frosted me like a fucking cake.
Allt var trevligt men mycket och trångt.


Just nu vill jag bara sova. Sova. Jag tycker att ovanligt många varit trevliga och alla har inte riktigt varit så fula som jag trott de var. Det är rätt skönt. Underbara människor.

ge mig, johan

i've worn out so many shoes in this town.

fortf. den 18 januari 09

Jag sitter här ensam i en stad där jag slitit ut så många skor. Zach and Miri make a Porno. Jag har en tjock-bok bredvid mig och den är tråkig och har inget sammanhang. Det är grammatik och den är elak. Christian Walz. Utgång i fredags och en trevlig Lisa, myskväll igår och en annan trevlig Lisa. Tidigt idag och gruppen på facebook. Att kommentera är inte förbjudet, bara så du vet. Älskar allt och alla idag.


ung och dum men ändå snygg och smart, johan

grove, slam, work your back, spacecowboy just play that track, gaga in the room...

fortf. den 18 januari 09

Min spellista får gärna kopieras, för den är awesome.

Agnes - Look at me now
Beyoncé - Halo
Delores - Shout
Ashley Tisdale & Lucas Grabeel - I want it all
Johan Johansson - Fields of gold
Katy Perry - Hot n' cold
Lady Gaga ft. Flo-Rida - Starstruck
Lars Winnerbäck - Varning för ras
Leona Lewis - Forgive me
The Fray - Heaven forbid
The Killers - Human
The Solids - Hey, beautiful
Tokyo Police Club - Tessellate
Vanessa Hudgens - Hook it up

i love music, johan

we showed them what the backs of our hands are for, the divide is clear in the coming year the rich will take the poor

fortf. den 18 januari 09

brought to you with special thanks to T-bear.

"Tokyo Police Club formed in 2005 while playing for fun in a basement after the four had disbanded from a previous group called Suburbia. The band started to gain attention and played some small shows throughout the Toronto area. With a buzz forming in Montreal, Tokyo Police Club was asked to play in the city's Pop Montreal festival, and soon after they signed with Toronto label Paper Bag Records. According to an interview article: "The band's Pop Montreal performance was a pivotal moment"

Tessellate

All the boys who called their mothers on that day
We know, tough bunch, but they had the nerves to go and say
That all your secrets were drowned
With the pioneers who were flooded from this town
They packed their bags only moments to late
With the pounding waves crashing up against the weakened water gates

'Cause dire times, call for dire faces
So lovely dancer, call a dancer
Trading places in the night
We're running barefoot, you and I
Dead lovers salivate
Broken hearts tessellate tonight

And all the kids who cut their knees on that old school yard fence
Were holding out for prosperity in self defense
We beat them down again
There's no fun playing cowboys for pretend
We showed them what the backs of our hands are for
The divide is clear in the coming year the rich will take the poor

'Cause dire times, call for dire faces
So lovely dancer, call a dancer
Trading places in the night
We're running barefoot, you and I
Dead lovers salivate
Broken hearts tessellate tonight

peace out, johan

i want it, i want it, i want it, i want it all.

den 18 januari 09

'Jag vill ha varma julinätter ute i en stuga i skogen vid vattnet, med en stor skål oskalade räkor, baguetter, aioli och starkcider. Jag vill vara blöt när vi sätter oss, efter vi sprang i regnet tillsammans. Jag vill att vi ska sitta och umgås, ha det trevligt med en vänlig cigarr i ena handen och i den andra ett glas med gammal whiskey. Vi kan sitta flera stycken, vattenpipan ska stå i ett hörn, utbränd. Jag vill ha kex och ost som vi kan titta på och äta, för att det är så fint och gott. Jag vill ha underbar sommar att komma ihåg. Jag vill ha varma julinätter ute i en stuga i skogen vid vattnet, med en stor skål oskalade räkor, baguetter, aioli och starkcider'

   


jag vill ha, johan

now, it's a little more ok, a 'kisses man' can do alot, and oh, i found it.

fortf. den 15 januari 09

Mysteriet med den försvunna fjärrkontrollen är löst, den låg under täcket
. Världen kan sluta hålla andan för allt det hemska.

wunderbar, johan

everything is wrong when nothing is right as the world screws me over.

fortf. den 15 januari 09

Har pratat med Lisa Berglund, aka partymorsan, i typ en halvtimme, vet inte riktigt vad vi pratade om men, ah, trevligt. Jag ville bara skriva lite om hur elak världen är egentligen. De största motgångar kan drabba den bäste
, så enkelt är det. Detta har nu hänt mig, ett antal gånger den senaste tiden, vi börjar med den som startade allting.

Rulltrappan som stannat, det värsta som finns, hata, hata, hata. Allt i livet blir genast mycket jobbigare när det man är van att få sig tilldelat försvinner, och att en rulltrappa stannar är verkligen ett av de största i-landsproblem som finns i dagens samhälle. Hata.

Nu till mitt andra problem, TVdosan är borta, spårlöst försvunnen verkligen. Hittar den inte någonstans liksom, detta har påverkat mig djupt då jag varit för lat för att byta kanal och fått se på en hel tjej-film som heter Cake på trean. Fan också, den söööög. Men nu funkar det igen för snart är det NCIS på TV3, sweet.

Vill bara säga att jag har två vänner som är de skönaste människorna i hela världen, ni vet vilka ni är, älskar er så mycket.


waiting for sally to grow wings and fly over here and screw me over, johan

the bro code by barney stinson is what i'm listening to as i sit, vacantly, at the busstation after waiting together with malin.

den 15 januari 09

Underbart. Wunderbar. Awesome.
Nu är det slut på vår härliga kurs, lite synd faktiskt, skulle kunna hålla på med det här estetiska för resten av livet. På måndag börjar man med nytt, Engelskan kommer igång och vi startar självklart med ett? Nej, två prov på första dagen, härligt tycker jag. Lite synd är det som sagt att man måste ta farväl av den härliga undervisningsgruppen, och min älskade studiegrupp. Ingen mer Torbjörn-Malin-Lina-Johan-Anna alltså. Nu ska man bilda nya konstallationer och hitta nya vänner, vilket också kan vara skönt, måste bara komma över den här separationsångesten.

Lina och Malin
Malin och Lina
T-Bear
Torbjörn
Anna
Anna
Nytt folk?
Nytt folk?

Jag har idag lyssnat igenom ganska mycket av den ljudbok jag fick nerladdad igår, The Bro Code by Barney Stinson. Lyssnade på den efter jag sagt hej då till Malin som åkte hem till Norge, eller oj, jag menar Hagfors. Aja, tillbaka till ljudboken som för övrigt är awesome, jag gillar den starkt, alla vänner borde antingen läsa den eller lyssna på den, den förklarar väldigt mycket även känns det som om det är lite väl mycket matte i den?

Nu sitter jag hemma och tar det lugnt, ska nog ta och ringa Lisa snart.

Pratade med Therese förut, ska nog på karaoke-kväll imorgon, kan nog bli riktigt roligt, bara att det är på samma ställe jag, Emma och Sofi stack ifrån notan härom månaden. tror inte de känner igen mig men ah, man är ju lite nervös. Men asså, ärligt? Vi stack ju egentligen inte från den, vi blev ju utkörda liksom, vi fick inte komma in igen, så vi kunde ju inte betala. Så det är inte vårt fel tycker jag.

TV-Guden? Börjar det komma bra serier igen?
Har sett lite reklam och sånt, och en del sakr verkar faktiskt värda att titta på. Kommer du äntligen börja sända nya serier som är bra? Tacksam för svar. Amen, Johan.

awesome, johan

welcome my wonderful sandra and beloved t-bear.

fortf. den 13 januari 09

Så, nu har det snart gått en hel dag och jag har varit ungefär totalt uttråkad. Wunderbar. Hehe, det är så skönt att bara slappa såhär mitt i veckan.
Kollar på The Guru nu, har nyss ringt Emma och Sofi men dom kunde inte prata med mig för de vill fortsätta hångla, eller, ah, Emma sa det iaf.

Anledningen till att jag skriver är för att välkomna två fantastiska personer hit, min galna Sandra och min underbara Torbjörn. Nu finns de alltså här uppe, och det är bara klicka på de söta små ansiktena om du vill kolla in deras bloggar. Sandras fungerar inte riktigt som jag vill men det borde vara åtgärdat ikväll. Nu kan du alltså klicka på de bilderna på den undre raden i headern också.

puss älsklingar, johan

have you ever felt like trying something new, but were afraid of what you're friends might think?

den 13 januari 09

Igår var en ganska så känsloladdad dag faktiskt.
Mycket känslor, både glada och ledsna. Vi hade sista dagen, sista dagen med hela vår underbara klass. Det känns skönt att vi lämnar kursen bakom oss men ändå så sorgset att lämna den underbara klassen. Nu är det dags för Engelska för min del, vet inte vem jag kommer hamna med men det kommer nog att bli ett par roliga år som kommer. Hoppas det iaf.

Ibland är det bara skönt att ha någon som lyssnar när man vill säga något. Tack för att du lyssnade och jag fick förklara.

Jag har fått min nya mobil och den är supersnygg och verkligen så jag. Spegelskärmen är nog nummer ett liksom, hehe. It's awesome.

Nu sitter jag här och det är tisdag och jag är ledig, ska läsa T-bears arbete, bara han skickar det till mig. Orka tillbaka till skolan för opponering eller? Ja, för min studiegrupp är den bästa, världsbästa.

det gurglar i min kropp, johan

i have to stop going back to black, it never feels good the day after

den 11 januari 09

Ja, igår. Hmm. Var det en bra kväll? Ja,jag tror det. Jag fick sammanföra min bästa vän med min, ah, hmm, min supergoa T-bear? Vi började med en mysig middag på Lilla Sicilien, efter det gick i och tog en drink på Score och sen bowlade vi. Det var jag, Lisa, T-bear, Robert och Mikael som spelade, men ah, det var inte sådär superseriöst.

Jag körde tee-skjort-kombon, det var riktigt snyggt.


"naiv och lättutnyttjad"-look

Wingman of the year.

Efter vi bowlat så gick vi till Arena för att dricka billig öl, sweet, och jag blev helt tagen då jag för första gången fick uppleva att "Haaaaaaave you met Ted?"-tricket faktiskt funkade. Helsjukt. Tack för det gubben, u my wingman, yeah.

Efter Arena var det Nöjesfabriken som var vårt mål. Vi kom in på Nöjes och hade jättetrevligt, mina vänner är ashärliga. Sen träffade vi på Malin, Lina och Lisa, sen är det bara blankt. Kommer inte ihåg ett skit. Jag var så packad, men nu, efter ett antal röstmeddelanden, fyllesms och sånt sitter jag i sängen och mår skit. Lite ångest över att det gick 1200kr igår, borde inte gått så mycket, men aja, jag var ju inte värst iaf.

Vill bara säga att jag var jättefull och om jag har sårat eller stött någon, var det inte meningen. Jag älskar er, det vet ni. Jag ber om ursäkt, jättemycket, jag älskar er och dig.

awesome, johan

just telling you about how i met your mother

den 9 januari 09

Sitter och kollar på How I met your Mother. Är på avsnitt femton på säsong tre, "the chain of screaming" och I'm loving it.
Har kollat på femton avsnitt liksom, har fem kvar innan jag går över till vanlig TV. Sitter ensam nu, Caroline satt med förut men hon blev trött och la sig vid elva. Skitunge. Aja. Har typ inte lämnat huset på hela dagen, har varit hemma och chillat enligt T-bears råd, den enda friska luft jag fått har varit när jag hämtade posten och tagit rökpauser.


i love it, how i met your mother.

Nu har jag alltså spenderat hela kvällen med HIMYM och ätit en halv halvliters-paket av glass med krossad choklad. Har skrivit med min lille Torbjörn men jag har typ skrivit en hel konversation själv, men aja, det funkar ändå. Det har faktiskt varit skönt att ta det lugnt, ingen rastlöshet alls typ. Man behöver tydligen inte vara ute på en fredag, eller torsdag. Fan också, haha, jag tror inte ens mig själv, haha.

Ser mycket fram emot morgondagens äventyr, Middag, Bowling och Utgång med mina bästaste vänner. Fan va skönt.

luv ya, johan

i don't care anymore, i just don't.

fortf. den 8 januari 09

För ett år sedan skrev jag något, ingen fått läsa. Men nu vet jag inte längre. Jag vill inte förlora och vem är jag?

"det regnar tjocka regndroppar"

Jag heter Johan. Jag väger runt 70-80kg. Jag har bruna ögon och färgat röd-brunt hår. Jag gillar att gå i märkeskläder och för tajta jeans. Jag bor i Vålberg och jag gick ner 17 kilo genom att bara röra på mig år 2007, men gick upp de flesta kilona igen när julen kom nalkandes. Allt detta är sant, och det är jag, men vem är jag?


Jo, jag är den där som fläker ut sig. Den där som tar stor plats och märks. Den där som har en framtoning av en med ett IQ på 70 någonting men egentligen har ett på 130. Ja, kanske är det så, att jag väljer min lite självsäkra och halv dumma framtoning eftersom jag inte vill bli märkt som en tönt eller plugghäst. Men varför skulle jag bli märkt som det? Jag är varken töntig eller någon plugghäst, jag är bara jag. Jag är den där som vill hjälpa till och stödja. Jag är en sån där person som kan släppa alla planer för att titta på film med sin farmor. Jag är den som ingen är rädd att berätta saker för och jag är den där som skvallrar när den är med XXXXX. Jag är ingen speciell men gud så speciell jag egentligen är.


Jag är en person som har egna problem och känslor som kan gå överstyr ibland. Jag har blivit kallad fjolla, idiot och bög så många gånger att det inte ens är någon idé att försöka räkna dom, och vet du vad? Det gör jag inte. Jag är den där killen som går med sina vänner och vräker ur sig kommentarer som "det regnar visst tjocka regndroppar idag" och alltid verkar glad. Jag är den som alltid verkar få andra på bra humör och alltid är en komiker. Men även jag som komiker har en mörk sida, en sida som gärna inte pratas om i mitt eget vimmel av kaotiska erfarenheter och känslosamma ögonblick. Förutom allt detta är jag även den där som inte har allt för svårt att sticka någon i ryggen eller sparka någon när den ligger ner. Jag är den som kommer med den där kommentaren som får bägaren att rinna över, bara för att min framtoning har ett visst kraftfullt sting. Många har märkt och kommenterat min framtoning och kallat den översittande och elak och vissa har kallat den för härlig och uppfriskande.


Vet du? Jag antar man skulle kunna säga att jag är som en superhjälte. Jag kanske inte kan flyga, bli osynlig eller springa jättefort så att det blir en rand av eld efter mina spår. Men jag är där för mina vänner när de har problem, och det är ju det som superhjältar gör, eller hur? Hjälper till med problem. Men är det därför jag finns? För att hjälpa mina vänner med deras problem? Hoppas inte. För jag är den som vill ha mitt eget liv. Jag är den som har sina närmaste 6 år klara framför sig. Jag är den enda som jag känner som har sitt karriärval helt klart för sig, men är det verkligen så klart för mig? Självklart är jag också den som ifrågasätter sina egna val och tycker att den är dum i huvudet för att den limiterar sina förmågor så.


Jag är den där personen som bara är där, den som alla kan umgås med. Den som man ska ta vara på. Trots mina tidigare förklaringar över hur jag är och vad jag är kapabel till, är jag en bra kompis. Jag är en kompis att räkna med, en sån som man borde ha. Jag förstår helt enkelt.


För att summera kan man alltså säga att jag heter Johan, är en person som märks och är snäll samtidigt som jag kan vara tvärtom och elak, en person som finns där när någon behöver prata och skulle lika gärna kunna gå runt i trikå. Ja, jag antar att det stämmer. I alla fall enligt mig själv, och det är väl det som betyder mest, eller hur?


är et okej om jag inte förstår mig själv, johan

living alone, i think of all the friends i've known, but when i dial the telephone...

den 8 januari 09

Nu har jag lämnat in  min tenta, allt blev så verkligt idag. Torbjörn får en ny klass, en bra en, Lina får en ny klass, jag får en ny klass. Jag hatar det här, jag älskar min klass. Jag sitter ensam och blir ledsen och kommer inte kunna sova inatt heller.



Intag på hela dagen: en panpizza och en 50cl cola - för att motverka: 1,4 mils promenad och en solning.

jag är jätteledsen typ, johan.

i tried to call u at 4am, but i had to send a text instead

den 8 januari 09

Nu är det torsdag och dags för inlämning av skolarbetet. Vet ni? Jag är klar, tio fina sidor som ska lämnas in idag. Åker väl in vid två eller tre, träffar Lina och kanske T-bear, så lämnar vi in tillsammans. Det känns faktiskt ganska skönt att skolan börjar komma igång igen, har ju saknat allihop.


t-bear trött.

Ringde T-bear typ 8 gånger mellan 4.00 och 6.00 inatt, men det kunde inte kopplas upp, vet inte varför, så fick skicka ett sms tlllslut, han svarade, allt va trevligt.

Det här arbetet har varit ett helvete, det har gått segt och jag har inte haft några böcker. Så igår blev det ut till Färjestad för att kopiera de stycken jag behövde. Jag fick vänta på bussen jättelänge så jag bestämde mig för att ringa runt lite. Lisa svarade och sa att hon skulle träna, så blev inte fallet. Hon fick duscha, slänga på sig kläder och möta mig nere på stan, blev en tur i affärerna och en liten matbit på Duvan. Hon köpte en liten kort glittrig kjol, festligt.

Bowlingkväll på lördag, Lisa, jag och Torbjön är inräknade, vi behöver alltså gärna tre till, så vi kan spela mot varandra. Intresserad? Hör av dig då för it's going to be legendary! Älska alkohol och bowling liksom, haha.


sally

Har suttit och funderat över min senaste utekväll, det gick för långt, men vi hade kul. Riktig kul.

Jag funderar på att pälsa på mig ordentligt en natt och vara ute, det är något som srämmer lilla Mimmi KG på natten, tror det är katten från lite längre ner på gatan, som är typ 4 ggr så stor som min lilla flicka, så jag ska skrämmas tillbaka. Join me anyone?

snart in till stan, möta lina, johan

as i went back to black i now see that i hate the day after and oh, yeah, torbjörn is back.

den 3 januari 09

Herregud, asså va fan hände igår egentligen? Mycket hände kan jag säga. Allt börjae lite harmlöst med en enkel förfest med bästa kompisen, som kanske blev att man drack lite för mycket. Jag och Lisa var på förfest hemma hos Andreas på Romsta. Vi tog en taxi in till stan för att gå på Arena, vilket jag och Lisa iaf gjorde, de andra två gick till någon annan bar.

Nu kommer vi till det där problemet som har blivit upplyst ett antal gånger förut. Den dynamiska duon Lisa & Johan, urkul kombo men ah, som gårdagen visar på kan den vara en aning farlig. Igår hände grejer jag absolut inte vill komma ihåg och ett antal saker jag absolut inte kommer ihåg. Men som vanligt var det en mycket trevlig kväll, over-all liksom.

Sängen har idag varit min vän, tillsammans med micron, mina pyjamasbyxor och toaletten här på övervåningen.

Torbjörn, my man is back in Sweden, urkul som fan.

yes, johan

'beautiful dirty dirty rich rich dirty dirty, beautiful dirty rich'

fortf. den 1 januari 09


Lady Gaga


Beautiful dirty rich




happy new year, bitches!

show me the way to go home ev'rybody, i'm tired and i wan't to go to bed.

den 1 januari 09

Ja, nytt år har kommit med nya relationer, nya ringsignaler, nya vänner, nya kurser och ja, en hel massa nytt helt enkelt. Det ska bli så skönt, det känns verkligen som en ny start, verkligen.


Nyårsafton of 08 var verkligen kul, vi åkte ut till Malin och Simon på Färjestad där det var nyårsfest med snobbtema. Alla var skittrevliga och härliga att umgås med, så vi stormtrivdes. Batterierna i min kamera hade tagit slut men som tur var fick jag köpa ett par av min snälla bror, Kim, men när vi kommer till festen och ska ta kort, är batteriena slut. Ungjävel. Det var iaf. en skön fest och det var kul att träffa lite kompisar, jag och Louise bara totalägde på Singstar, kvittar vad andra säger liksom.

Lite efter tolvslaget åkte jag, Emma och Mikael in till stan, efter lite trassel med pengar vid biljettköpet på Arena fick vi gå in för 70 kronor mindre än menat. Det blev dans och dricka och roligt, förutom Mikael som satt vid sidan av vad gällde dansen iaf. Vi kom väl hem till Louise lägenhet runt tre efter lite irrande runt på Färjestad, men aja, vi kom fram och vi sov gott, jag kollade på Ice Age 2 i mitt fylledelirium, somnade vid slutet, vaknar efter ett tag och tittar igen, efter ungefär 5 minuter fattar jag att jag är tllbaka till menyn...

Morgonen har tillbringats i lägenheten med ett kort besök på Färjestds Pizzeria för att köpa bakfyllemat. Nu är vi hemma och tittar på TV. Vet inte vad vi ska göra direkt men jag vet att vi ska kolla på "10 år med Parlamentet" sen vid 20.00.

Min nya ringsignal för 2009s början är helt klart Lady Gaga's "Beautiful Dirty Rich" som har varit med i "Dirty Sexy Money" och min nya meddelandesignal är självklart Stewie's fyllesång "Show me the way to go home everybody, I'm tired and I want to go to bed".


dirty dirty rich rich, johan


RSS 2.0