Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

jag tar dig om jag vill ha dig

den 13 februari 10
en evighet.

Nej, inte den där underbara låten med Carola (du vet hur den här meningen ska läsas). Utan ah, en evighet sedan man var riktigt peppad för en kväll. Men vet du något? Jag är typ ah, inte jättepeppad utan så gott som überpeppad inför ikväll. Ska först på Förkrök på Herrhagen, där det ska drickas Rosé och öl och fixas med fransk manikyr (ja, jag ligger med killar också, problem? I think not, plus att det är sjukt fint).


party party

Planeringen för utekvällen ser ut som så att man börjar på ett trevligt ställe som till exempel Bishop Arms, sen vidare till Blue Moon Bar, efter det Tempel och efter det blir det att Vimmelfota Glada Ankan och Nöjesfabriken för Rockspot.se, och vettni? Jag har rosor med mig ut ikväll. Ja, för det är Alla Hjärtans Dag imorn tydligen.


johan och josse

Hade verkligen en jättetrevlig kväll igår med min vännina Verona, vi satt och tog någon öl på Harrys där det var jättemycket folk, så mycket att vi inte ens fick sittplats till en början. Vi satt och pratade och hade trevligt, sen begav vi oss självklart till Glada Ankan där jag jobbade för kvällen. DJ Tobben gav oss både Bad Romance och So What precis när vi kom dit så både jag och Verona var nöjda med våra dansinsatser för kvällen.

Hur peppar du för en utekväll? Alla har vi våra SSB's men jag tror även att alla har något speciellt dom gör innan dom går ut? Jag har sett allt ifrån att man ska vara tvungen att ta en shot Absint till att personen gör sig iordning ett par timmar i förväg och sedan går runt och insuper känslan av att vara snygg. Men tillbaka till frågan, hur peppar DU för en utekväll?

posted by; Johan Wilhelm Johansson
photos by; Johan Wilhelm Johansson

få slicka dina sår

den 10 februari 10
allt handlar om status och beskrivningar.

Jag har kollat runt lite på Facebook, och då och då hittar man lite småudda, ibland klockrena, beskrivningar av folk. Ni vet den där lilla rutan som finns under bilden. En del är korta och bra, en del långa och bra. En del är bara sjuka och en del går inte att förstå sig på helt enkelt. Så jag tänkte dela med mig av några;

"No need to know what you're doing or looking for But if anyone should ask Tell them I've been cooking coconut skins And we've been hanging out Tell them God just dropped by to forgive our sins And relieve us our doubt" - Ida-Lis Rundin Underbar liten text att roa sig med på hennes profil

"I am the coolest person of all time. really" - Jackie Tia Dalma Christensen Kort och egoistiskt, men med en känsla av coolhet ändå, precis som flickan själv ;)

"Katt, kattdjur, kattsvans, katthäst,hästkatt, hästsvans, hästdjur, häst....struts!" - Maria Therese Härkenen Helt osammanhängande men ändå med en touch of självklarhet, mycket likt Maria under onyktra omständigheter

"I'm weird cause I hate goodbyes." - Frida Friday Bergman Lite kort, men eftersom texten är från en underbar låt så gör det inget.


Jag bara antar att du har Facebook nu, eftersom att alla som inte har det är konstiga, ungefär. Men asså, vad står det i din ruta? Jag har tyvärr den tråkiga grejen med kontaktinfo för jobb etc. men du kanske har det mest klockrenaste som någonsin skrivits? Har du det?

posted by; Johan Wilhelm Johansson

du kan bli besviken

fortf. den 9 februari 10
söpe bört?

Just det, sånt där händer ju ibland eller hur? Min underbara 'flickvän' Maria har en tendens till att supa bort telefoner i mängder. Jag brukar supa bort tändare (ger dom till folk jag tycker är snygga) och andra vänner har en tendens till att tappa bort lite allt möjligt.

Men jag har alltså bara kört på tändare, tills nu. Nu har lite allt möjligt börjat försvinna. En telefonladdare, smycken, töjsnirklar, ah, you name it, i've lost it.

Så därav var det tvunget att åka ner på stan igen idag för att införskaffa nya saker. Två svarta och en vit töjsnirkel, den vita tryckte jag i direkt. Nytt nagellacksborttagningsmedel (kuck, vilket långt ord). Tre tygrosor (varför får ni reda på om ett par dagar). Och mer av Försvarets Hudsalva för mina nariga läppar (tack vintern).



Hängde med Sandra Super-Biddan Bidgoli och åt lite lunch. Gotta' love Thai-food. Kul att träffas lite sådär casual som man kan göra ibland. Ida-Lis var med ett tag också, men hon skulle iväg ganska snabbt. Stackaren fick stå och vänta på torget ett tag, och det var svinkallt.



Igår hade jag och Verona vår fika. Som vi pratat om sen typ April 2009. Det va sjukt kul att träffa henne utan att det var någon form av fest eller något.

Har du köpt något fint på sistone? Det börjar kännas att våren snart kommer komma. Mycket färg i butikerna.

posted by; Johan Wilhelm Johansson
photos by; Johan Wilhelm Johansson

jag tar dig om jag vill ha dig

den 9 februari 10
mean? oh why yes.

Det kommer nog inte som någon förvåning för någon att jag kan vara en elak människa. Alla är vi nog elaka innerst inne. Jag hävdar fortfarande att det har något med överlevnadsinstinkt att göra. Eller så är det bara så att man har en talang att se personers svaga punkter och gillar att trycka på dom, eller skjuta på dom med paintballgevär. Tro mig, sånt folk finns.



Elaka människor, eller snälla männsikor. Vilken kategori hamnar du i, innerst inne?

posted by; Johan Wilhelm Johansson
photo by; Sophie Runeborg

så vet jag vad jag får

den 8 februari 10

Found it?
No.

Halvung kille på snart 21 år, ganska skön, underbar enligt vissa, med fina bruna ögon och X antal kavajer söker en bredaxlad man med 90-säng, bra humor, fint hår och stora händer, alternativt en vällärd kvinna som gillar att skeda och diska.

posted by; Johan Wilhelm Johansson

dansa till musiken

den 7 februari 10

No more bad romance, unless it's radio edit.

Ja, hata mig då. Jag har varken orkat blogga eller haft tid för det. Har blivit lite mycket nu på den senaste tiden, men det är ändå skönt att få veta att man är bra på det man gör.


Sen mitt senaste inlägg har det varit sjukt mycket jobb, vilket har tärt samtidigt som det är så sjukt jävla kul. Jobbar nu Onsdag-Lördag varje vecka.

100%PARTYBÅT var ju en upplevelse som ingen annan. Så sjukt kul att få en 40 timmars resa med tokparty hela tiden. Att man skulle springa runt med en kamera gjorde inte heller saken sämre, man träffar så sjukt mycket nytt och härligt folk att det är helt galet.

Vad har gjorts mer då? Just det, jag tog hål i örat igen. Med en 1.8 stav. Bara tryckte igenom och det gjorde svinont kan jag säga. Herregud, men nu sitter jag här med en töjgrej i och gillar det som bara fan. Om ngn vecka kanske man kör det andra örat också <3 Ett hål i läppen har gjorts också och jag är feeein. Hehe.



Ikväll orkar man inte riktigt känner jag. Skulle åkt till Vålberg runt 11.00 men orkade inte så jag åker vid 17.00 istället. Men först blir det mat :)

posted by; Johan Wilhelm Johansson
photos by; Johan Wilhelm Johansson,
Andreas Sundqvist, Sophie Runeborg

RSS 2.0