Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

these glory days are wonderful, so wonderful.

den 26 april 09 

Woho. Utekvällar, releasefester, grillning och shopping. I onsdags så träffade jag Angelica efter skolan, vi åt god mat på uteservering och gick lite på stan. Hon skulle handla lite saker innan hon flyr landet. Lite senare på kvällen blev det av till Hultsberg och hämta Lisa, sen åkte vi hem till Angelica och sen blev det Glada Ankan och releasefest för Jacks n' Jokers. Det var riktigt trevligt, vi åt lite mat och lyssnade på musiken.

I torsdags blev det grillning med lite skönt folk. Vi började vår grillning ute på Sundsta, runt klockan 18.00 och gick inte därifrån förens klockan blev 22.00 ungefär. Det var gott med grillat och bara lukten av det grillade köttet får en att tänka tillbaka på förra sommarens grillfester och trevliga stunder. Potatissallad är min gud. Efter grillningen kom Ulle med sina kompisar också, det var skitkul att träffa allt gammalt folk, man ses ju ffs aldrig liksom. Vi gick till Sandra och började kolla på film men då var det dags för mig och Angelica att bege oss ut på äventyr än en gång. Vi åkte till Glada Ankan som aldrig är dåligt på torsdagar.

Fredagen blev shoppingdag med Lisa, bakis som fan men snygg som aldrig förr. Jag köpte ett par knall-blå byxor, två tees, en brandröd jacka och en gigantisk klocka. Det är så snyggt alltihop. Aja, igår kväll blev det hem till Lisa för en mini-förfest innan vi två stack in till staden för att äta lite mat och sen gå och sätta oss med Verona, Angelica och Sara på Scores uteservering. Vi stannade väl där i ungefär 40 minuter sen blev det av till Arena och dricka billig alkohol! Yeah! 

Hmm, ja, det hände ju lite grejer i fredags, men ingen ångest iaf. Just nu känner jag att det var rätt roligt. Kan ju passa på att gratta de två lesbiska flickorna till deras förlovning. Haha, herregud Lisa, haha.

Bilder från dessa dagar finns på facebook.

Igår blev det förfest ute på Norrstrand som ett farväl till en underbar ung kvinna som tar steget ut i världen imorn och flyttar till Amerika. Angelica, ha det bra. Det var riktigt kul. Bilder kommer komma upp på facebook iaf, kanske här också.

Idag har jag inhandlat en skitsnygg jacka av en snygg blond expedit och sen även en systemkamera av en tjock expedit med mustach. Snart ska jag sova också.
091125d, johan

are u kiddin' me?

fortf. den 21 april 09

Jaha, skit i mig du. Jag har sett ut som en idiot idag. Grå byxor, grå keps och allt annat svart. Sen har jag sett tjock ut också. Sen har jag pluggat som en idiot och har ändå en hel del kvar. Kul? Kuk!

f*uck her with your new longer d*ong, johan

a fascinating story really, and it always ended up being to mean.

fortf. den 21 april 09

'long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong long dong'

dong, johan

oh no god? did i die?

den 21 april 09

Nemen gud, dog jag? Nehep, fan också! Kukarbete.

fresch, johan

adult-hugging, with me?

den 18 april 09 

Låt oss möta varandra, och tala ut om det här, i skummet. Skummet

Ja, vad ska man säga? Hur full var jag på en skala liksom? Jo, jag dricker två liter vin och ett antal öl innan utgången, flörtar med garderobspersonalen, häver ett antal shots, tar på garderobspersonalens magrutor, köper solglasögon av någon brud, kommenterar hur otroligt snygg garderobspersonalen är i glasögon, tjafsar med vakterna, flörtar mer med garderobspersonalen, dränks i skum av en man med kanon, köper fem cheeseburgare varav en jag hittade i min ficka när jag lade mig i ett tomt hus ute i stan och bara kände hur awesome hela kvällen hade varit, för att senare skicka ett mycket tvivelsamt små-snuskigt sms till en viss garderobsarbetare.

Ja, kvällen var underbar alltså. Haha, lite ångest dock imorse när jag vaknade, fortfarande full och bara fula kläder kvar att använda, för att efter ett tag komma på vart jag var, hur jag hamnat där och att jag borde börja klä på mig eftersom mitt arbetspass startade klockan 9. Skönt? Jepp. Efter en kvart av kvardröjande onykterhet var jag totalnykter och bakis som en stockholmare. 

Jag står i kassan på jobbet när jag kommer på att jag kanske borde kolla in den där lilla mappen "skickade" som finns i min telefon. Det stod 47. Kvällen innan visste jag att jag hade raderat historiken och genast kände jag att detta inte skulle vara bra. "Snygging ;)", "Snygging! Jag tror leijäp nummers fel" och "Jag är på hulstberg, om du vill kramas på ett vuxet sätt. Puss" är väl de tre som jag diggar mest men det är nog bara pga vem dom skickades till. Haha. 

'use with causion when used for the first time, the vibrating can be intensive'

Idag har det jobbats hårt. Tjänat pengar som fan. Lets face it. Myrorna är bäst, verkligen askul att jobba där. Idag fyndade jag ett paket kylskåpspoesi för ynka 7kr. Det var awesome.

robert, johan

the furr, the hyperventilation, the ears and the near-death experience.

fortf. den 16 april 09 

Jag satt ute i kylan. Hade rökt klart. Jag satt på en bänk och hade bara t-shirt. Då kom den. Den lilla grå musen. Den sprang fram till mig och stannade precis framför mina fötter. Fem sekunder senare kom det en katt. Den såg inte musen. Den sprang förbi. Kom inte tillbaka. Musen stannade kvar, och rörde lite på sig. Den var så liten. Den var så grå. Den var så fin. Och bara för ett tag, en liten stund, såg jag dess skönhet. Trots dess lilla grå-brun aktiga päls, små öron och hyperventileringen såg jag lugnet i den. Jag vill också ha ett lugn. En känsla av att jag klarat mig undan döden, men ändå känns det bara som jag...

du kan ju shove it, johan

i'm good on my own i can drink all alone and come home when ever i want.

den 16 april 09 

Jahaja. Så kan det gå om inte haspen är på. Jag har allt jag vill ha, nej men herregud, det är väl klart jag mår bra? Jag ljuger så bra. Men du, vet du? Ibland, ja du, då kan det vara svårt liksom, du vet att vara stark och så. Och inte följa sitt jävla hjärta, och skicka något idiotiskt sms att jag vill ha dig här. Linda Bengtzing. Underbar kvinna med ful frisyr. 

Linda Bengtzing - Jag ljuger så bra

Jag har allt jag vill ha, det är klart jag mår bra 
Som jag sa, när du ringde idag 
Jag ljuger så bra 
Oh, jag ljuger så bra 

Jag har bytt lås på hjärtats alla dörrar 
Sagt upp ditt hyreskontrakt 
Och talat om för alla mina vänner 
Att sista kortet är lagt 
Oh, går du omkring och tror jag är förtvivlad 
Och bara tänker på dig? 
Och ångrar mig, hah, det kan du glömma 
Om du vill veta om jag har slutat drömma 
Och sover lugnt i min säng 
Oh, jag önskar du var här nu så att du kunde se 
Jag överlever utan dig 

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll 
Komma hem när jag vill 
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen 
Utan dig tätt intill 
Har min tidning ifred och en säng som är bred 
Så bättre kan ingenting va' 
Jag har allt jag vill ha 
Som jag sa, när du ringde idag 
Oh, jag ljuger så bra 

Du kanske tror jag ligger här och gråter 
Men baby där har du fel 
Mm, man mister en så står det tusen åter 
Jag går och shoppar och dricker dyra drinkar 
Och jag tänker bara på mig

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll 
Komma hem när jag vill 
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen 
Utan dig tätt intill 
Har min tidning ifred och en säng som är bred 
Så bättre kan ingenting va' 
Jag ljuger så bra 

Men ibland är det svårt att va' stark, inte följa sitt hjärta 
Och inte skicka nå't dumt sms, att jag saknar dig så 

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll 
Komma hem när jag vill 
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen 
Utan dig tätt intill 
Har min tidning ifred och en säng som är bred 
Så bättre kan ingenting va' 
Jag har allt jag vill ha 
Som jag sa, när du ringde idag 
Oh, jag ljuger så, ja jag ljuger så bra

Jag ljuger så bra? Ja, alltid gjort, kommer alltid att göra.

bitterfittan, johan

we spelled words, small and simple words, with our butts.

den 15 april 09 

Igår blev det KAU, Didaktik och hålla lektion. Det var riktigt kul. Jag höll på lite med charader, vi fick spela jeopardy, stava med våra rumpor, se på the Simpsons, ah, jättemycket olika bra och roliga förslag på hur man kan lära sig. Skitkul verkligen.  


Efter skolan träffade jag 'The Lazy One' och sen Tamara, vi tog bussen ner till centrum där det var dags för lunch. Jag och Tamara gick på Wayne's of course, jag åt pastasallad med kyckling, of course. Asså, den är så god att det är sjukt. Den är verkligen dreglande god, om man får bröd och soltorkade tomater det vill säga. Och att en stor Iste ingår är ju inte heller fel eller? Nepp, det är det verkligen inte. 


if you go to wayne's all the time, you'll look like this

Dock finns det ju tyvärr ett Wayne's som man inte ska gå till, och det kan tyvärr vara det mysigaste. Det är inget fel på maten där, men ibland kan servicen där vara undermålig. Mycket undermålig. Det var iaf trevligt att träffa Tamara, ser henne inte sådär jätteofta.

Grattis Grattis Grattis Grattis! Lisa fyller år idag! Grattis! Grattis Grattis!  Sen blir det kalas! Woho!

Ooh, jag total-kapade ett par hög-halsade sneakers för bara 29.50, i fake-skinn, häromdagen. Skitsnygga verkligen. Dom passar utmrkt till min svarta Fred Perry Bag.

Idag har jag försökt och studera lite, men känner att jag har alldeles för mycket som stör här hemma, sen känns det inte som om ngt går in, alls. Så jag tar ett sextimmars-pass imorn.
fest, johan

gardenwork and nostalgia, back to school and back to black.

den 13 april 09 

Påtvingat trädgårsarbete är nu utfört. Har plockat pinnar som Farfar klippt från träden. Det var skitjobbigt. Eller, nej, själva jobbet i sig var inte jobbigt, det är bara det att trädgårsarbete är tråkigt som fan. Lite roligt är det tydligen att se skillnaden på mig, Kim och Pappa. Pappa har på sig arbetskläder av superkvalité och jobbhandskar, Kim har typ mjukis och ngn ful vinterjacka/luvtröja och jobbhandskar, men jag däremot, jag drar på mig übertajta jeans, sneakers, skitsnygg hoodie och tumvantar. Jag kan väl erkänna att det kanske inte är de bästa arbetskläderna men ändå, om jag av någon anledning ska göra trädgårdsarbete så ska jag ta mig fan vara snygg medans jag utför det. (Hmm, kan jag ha postat ett sånt här inlägg för ungefär ett år sedan också?) 


Jag sitter faktiskt just nu och kollar tillbaka lite på bloggen, lite av dom åren som gått. Från Birdshark.blogg.se-tiden, från studenten, från de år som jag faktikst har bloggat, har ju blivit ett par nu, synd bara att jag har tagit bort alla från när jag verkligen började. Jag kommer fortfarande ihåg den gräsliga randiga bakgrunden och mitt "Välkommen till min nya blogg"-inlägg. Herregud, tack och lov för webdesign. Det är ändå lite nostalgi i det, det är det. Man ser bilder på gamla vänner, alla dom som kommit och gått under dom här snart tre åren, folk som man då kanske inte trodde man skulle lära känna, men så står man här idag och träffar dom varje vecka. SKönt hur det kan bli sådär ibland, eller hur? 


Nu ska jag ta och försöka planera veckan lite. Nu blir det äntligen tillbaka till KAU, har inte varit där på mer än fyra veckor, ska bli kul att träffa mina klasskamrater och det igen. 

^^ johan

i found a friend or should i say a foe, said there's just a few things you should know, we don't want you to see how.

fortf. den 12 april 09 

Trust me. En låt, en musikstil och en mycket känslosam historia. Det rör om när man hör den. Passar den just nu kanske? Hmm, kanske det kanske?

The Fray - Trust me

Looking for something I've never seen 
Alone and I'm in between 
The place that I'm from and the place that I'm in 
A city I never been 
I found a friend or should I say a foe 
Said there's just a few things you should know 
We don't want you to see how we come and we go 
Here today, gone tomorrow 

We're only taking turns 
Holding this world 
It's how it's always been 
When you're older you will understand 

If I say who I know it just goes to show 
You need me less than I need you 
But take it from me we don't give sympathy 
You can trust me trust nobody 
But I said you and me we don't have honesty 
The things we don't want to speak 
I'll try to get out but I never will 
This traffic is perfectly still 

We're only taking turns 
Holding this world 
It's how it's always been 
When you're older you will understand 

And then again maybe you don't 
And then again maybe you won't 

When you're older you might understand
When you're older you might understand

musik kan återge en känsla, johan

easter, a fun weekend with bunnies and candy and witches and friends and work.

den 12 april 09 

Tänk er, vilken glad påskhelg jag har haft. Eller ah, den har varit helt okej iaf. Jag har inte gjort någonting egentligen. I torsdags blev det fika och lite shopping med Kvinnan. Efter jobbet alltså. Jag köpte självklart en parfym från Ralph Lauren tillsammans med ett deo-stick och en weekend-bag. Weekend-bagen kan vara den snyggaste jag ägt och dofterna är otroligt gubbiga och sexiga. 


Fredagen var en vanlig långfredag, det hände fan typ ingenting. Jag satt här hemma och fixade lite med lite saker. Tog en utflyckt ner till centrum med Kims Lisa, sen blev det hem till Farmor och Farfar där det självklart bjöds på fika och vatten. 

Lördagen var det middag som gällde, även den hos Farmor och Farfar. Efter det blev det ut med Kims Lisa, vi åkte till Nöjesfabriken och det sög, sög och sög. Inte kul alls. Eller jo, lite kul var det. Det blev hem vid ett-tiden, sorry Angelica för att jag inte sa hej då.

*Fan va mycket godis man har ätit under helgen. Nu är det slut med det. Inget mer godis alls innan April of 10.

min weekend, johan

forgotten effects can be retrieved in the costumer's service.

den 8 april 09

Oj, oj. Jag handlade igår. Det var skitkul. Jag handlade tre halsdukar, vulgärt korta shorts, två tees, köksbestyr, en film och två fin-västar. Det var jättekul med en Roadtrip tillsammans med Therese, Jessica, Anna och Lisa.
Det blev tidig avgång från Kil till Vålberg och sen till Säffle, sen bar det av på riktigt. Vi åkte bort, handlade som galningar, åkte hemmåt, stannade några timmar i Kungsbacka där vi åt mycket god mat, sen åkte vi hem, på riktigt.

Grattis Torbjörn på födelsedagen!

Jag stendiggade texten "borglömda effekter kan hämtas i kundservice", asså? Hallå? Aja, jag var utmattad och shopping-galen, jag tyckte det var skitkul iaf!

Nu ska jag jobba lite, sen ska jag iväg på prover, sen blir det in till staden för att köpa en parfym, deo och en väska från Ralph Lauren. Awesome.

åååhåhå, johan

all hail the sun is clear, ev'ryones screwed up and spring is here.

fortf. den 5 april 09 

Våren är här. Den är ju verkligen det. Dock kanske det inte kändes som vår imorse när jag gick upp efter två timmars sömn, drog över mig en gigantisk svart lammullströja och hoppade i ett par svarta och grå stuprör för att sedan ta på mig den där svindyra trenchcoaten jag köpte för ett tag sedan. 

Det var dimmigt imorse. Därav min väldigt engelska look. Jag körde stenhårt på uppvikt krage, skinnhandskar och en gubb-keps. Mina kläder och min musik gav mig styrkan att ta mig ner till centrum för att möta Linda för att ge henne nycklarna till butiken. Hon sa dock till mig att gå hem, lägga mig och sova och vakna lite senare när det fina vädret hade kommit fram. 

litet moln. lika fint.
tänk va underbart det kan vara ibland?

Jag däckade framför TVn när klockan var ungefär kvart i nio, vaknade igen runt tre-snåret och satte mig på framsidan med en cigg i handen och en katt brevid mig. Det var soligt. Det var varmt. Det var awesome.

Iaf. Detta inlägg ska bara visa att våren äntligen är här, och med våren kom kategorin "spring of 09", och alla vet ni vad det betyder. Snart är det dags för en ny design för evryday.blogg.se. Jag kommer försöka få fram en mer naken sida av mig då. Lite mer uttömmande och kalare (nej, inte kallare alltså, utan kalare). Bloggen ska bli lite mer rough and tumble, både gällande utseende och innehåll. Länkarna kommer ändras, ngn bild försvinner och ngra nya tillkommer. Mikael kommer få sin bild här, äntligen tycker jag. Har velat plita dit honom länge nu men det har inte riktigt kännts rätt att göra det innan jag har den nya designen klar. 

kvinnan


Kollade igenom gamla bilder. Vi missade vår ettårsdag. 29/3-08 kommer jag aldrig att glömma. För då kom du hit. Jag tyckte du va snygg, men nu vet jag att du är så otroligt mycket mer också. Vem kunde tro detta om oss? Ingen, inte ens vi. Ibland är vänskap bara som en rak höger på krogen helt enkelt.

sexuellt och kontroversiellt, johan

spring? spring? spring? spring? spring? spring? spring? spring? spring?

den 5 april 09

Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår?

Vår. Åhhhaåhåhå.

värme, johan

it just might be worth thinking about?

den 4 april 09

Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor.
Henrik, 8 år

 jaha, johan

the third of april turned out to be a great day. yes, it did.

den 3 april 09

Har dragit på mig ett par dassgrå stuprör och en vit tee och åkt till praktiken. Nu sitter jag här efter lite Anne Frank och en tur till Ica. Idag kan ju vara sista dagen jag har dessa elever jag jobbar med, vilket betyder att de borde och ska få lite fredagsmys. Det blir lite glass, strössel, marshmallows och chockladsås.

Sen ska jag på staden med kvinnan, Lisa. Hon ska handla lite och jag funderar på att råka handla en gubbhatt till. Jag hart ju under en veckas tid råkat handla tre halsdukar, en väska och en gubbkeps. Och en tee och en slips och lite vattentät elektronik. Fan också. Men enligt mig kan det vara så att jag är värd att handla lite nu. Varför ska pengar gå till fula räkningar och annat sånt? Varför?

Nå, regeringen? Hur går det med mitt "flytta-alla-svenskar-till-ett-varmare-land"-förslag? Har ni kommit fram till något? Hmm, har ni det?

Jag vill ta en billig resa till Rom, vill du med? Det borde inte gå på så mycket? Vi kan bo på Alessandro tillsammans och handla i gatustånd och äta gratis pizza. Sewn kan vi gå till Stazione Termini och hänga på McDonalds om det skulle vara så.

Ååååhåhåhåhåhåhhåhåhåååååhåhåhåh, solen tittar fram och det blir varmt ute nu. Upp med ärmarna på skinnjackan.

Ska ut ikväll. Kom just på att jag skulle ringt Therese igår, fan också. Aja, ut ikväll iaf. Lisa och jag ska sammanstråla runt klockan 21 och gå på Nöjesfabriken. Jag tänker trycka upp mitt leg i ansiktet på vakten den här gången, jag vill aldrig mer höra "Hej!" följt av "Vaddå leg? Du är ju här varje helg ändå?" utan jag vill bli behandlad som vilken jävla vanlig person som helst som kanske bara går ut en gång i månaden.

nu ska jag jobba, johan

hmhm humhum, today and the 22nd.

den 2 april 09

Oj, oj vilken vecka som gått. Sa jag att jag vart på The Hives? Nej, det gjorde jag nog inte, det var iaf helt awesome. Lördagen var också bra, efter ett tag och lite händelser involverande en viss del av mig. Vilken del? Några vet. Sen detta med att jag jobbat nu tre dagar och tjänat pengar sitter ju inte heller helt fel va?

Idag åt jag lunch och vuxenhandlade med Gohar. Vi hade det så skönt på en uteservering i cenrum efter vi hade handlat lite vattentät elektronik. Skitskönt var det verkligen. Kul att se den lilla apan igen, var ju ett tag sen. Fick reda på att Frida flyr Sverige för en kontinent kallad Ausralien. Avis? Javisst. Sen blev det kaos på Myrorna och jag fick försöka hjälpa till, det är alltid lika kul när kassan lägger av. Btw så fixades problemet av superduon Johan-Berit. Mouaha.

Snart ska jag sova.

hmhm hum, johan

RSS 2.0