Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

the fame won't take my life

den 2 januari 10

Just det, den andra januari, tvåtusentio.


Annandagen innebar jobb på Nöjesfabriken. Mamakin, The Dead and Living och Deathstars für alle. Skitkul att fota något sånt, alla banden gav allt på scen, även om Deathstars drog mer publik än de andra.

Deathstars

Olov & Jenny i bakgrunden


2010 då. Nårsafton. Nytt år, nya förväntningar och massa skönt häng, precis som 2009 var precis det jag önskade mig när tolvslaget gick igång runt fem minuter för tidigt på Tempel. Vad gör det? Jag fick två tolvslag och jag var nöjd.

Johan Wilhelm & Jacqueline


Själv va man lenrakad och såg ut som en stor bebis i ansiktet, men det va ju ändå nyår, så ska man se ut så någon dag så valde jag ju rätt, eller hur? Min vännina från GBG hade silverflingor i ansiktet, till att börja med, efter ett tag var det silverflingor lite överallt. Fortfarande lika fancy dock.

JohanWilhelm & Rockspot-Jenny AKA Rockspots Finest.


Nyårsdagen ska man ta det lugnt, vilket jag gjorde. Gohar kom hit och vi tittade på en underbar film som jag sett jag vet inte hur många gånger sen den kom ut. Mary and Max, stort filmtips. Underbart filmtips.

Efter vi hade haft vårt lilla mys var det dags för lite vattenpipa, men eftersom jag är amatör när det gäller sådant (Olovs ord) så fick Olov ta över skötandet av den. Efter vattenpipa kollade vi på B-Filmen Miss March.

Ikväll blir det Vimmel på Glada Ankan och eventuellt Nöjesfabriken om det ens är öppet, får ta kontakt med dom snart antar jag. Så C U out there peeps, eller som Jenny hade sagt; Strike a pose fellaz!

posted by: johanwilhelm
photos by: johanwilhelm,
Emelie Nilsson Larsson

RSS 2.0