Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

utkast: den 27 februari 2009

harjag spenderta 15 mintuer att logga in ska jag fan bloga.

goin' in to the fog for the first time in a long time, like 6 days, it's crazy.

den 27 februari 09

Tre saker. Enkla saker
Piroger är gott. Jag har klippt av mig håret. 18-årsfest på Färjestad.

Oh, lunch på Måndag. Fan va kul.

Btw. så tror jag inte vi har alkohol-problem, men det har väl du antar jag, herregud, lär dig lite svensk grammatik va?

in i dimman, ska vi mötas upp, johan

hey boy, come here and i promise - i love you long time.

den 26 februari 09

Jag hittade fynd idag, två tröjor, en luvis och en stickad! Whooho!

Jag har varit ute på äventyr. Nykter. Ja, detta är alltså inget skämt. Helt sant asså.
Jag hade min nya otroligt snygga luvtröja på mig. Ashett var det. Det blev förfest hos Martina, I brought Lisa of course. Sen blev det ner till Arena där det festades loss, för alla andra men inte mig. Jag drack 2 cola och en alkoholfri drink. Damn säger jag. Jag är stolt.

Bill och Bull eller? WTF! Jag är så Bill isf. Inte Lisa.

Killen i garderoben, Dennis(?) var söt iaf, eller kanske snygg? Det brukar han vara. Han sa att jag var gullig iaf, så jag är rätt nöjd med kvällen. Lisa fick ta på hans fläta, och jag fick nöja mig med en slängkyss i vimmlet när vi skulle därifrån.


awesome, ful i ansiktet dock.

Skjutsade hem Malin och Lisa, sen begav jag mig hemåt, klockan är nu 3.20 och jag ska upp om 3 och en halv timme, gött. Not Awesome.

Haha, Malin, Martina, Lina och Sophia var jättefulla. Typ, kraftigt berusade. Haha.

Vill bara än en gång lägga uppmärksamheten på mina otroligt snygga kläder idag. Laid back. Snyggt. Sött(?). Hett.

godnatt, johan

i have you and i hate what you do, and it's myself i'm talking about.

fortf. den 24 februari 09

Jag är på fulhumör och inte på maskerad. Jag ska dricka vin, ensam, och lyssna på musik. Ta dig någonstans.

Jag är dum i huvudet.

pheft, johan

damn, i'm going to be here for a very long time.

fortf. den 24 februari 09

Enligt en apparat kommer jag dö den 25 april 2086. Jag är jävligt nöjd.

live long time, johan

very, very short and not long, but very super-duper-awesome summary.

fortf. den 24 februari 09


Hela världen är så underbar, på bussen in till stan. Det blev in till storstan. Underkläder söktes. Sexiga sådana, men ej till mig. Mat förtärdes. Kul butik besöktes. Skämt gjordes. Historier återkom. Låt nynnades, dock med abrupt slut efter uppkäftig kommentar. BWO på Lindex. Måns på McDonalds. Melissa Horn på bussen. Jag är en vampyr, jag suger och spyr.


drunk kids, non-catholic.

sch, johan

music is the word of freedom, feelings, dancing and awesomeness.

den 24 februari 09

Tisdag. Hmm. Jaja, en vanlig dag i veckan och jag ska in till storstan sen. Jag ska gå på stan med Kvinnan. Ska se om vi kan ta en riktig shoppingrunda och kanske åka ut till Bergvik också.
Min jacka har ju tagit slut inne i stan för tillfället och jag vill gärna ha den så fort som möjligt. Den är så snygg, plus att jag får den av Mamma och Pappa i väldigt försenad körkortspresent, hehe.

Jag satt igår och gjorde iordning min nya mixpod. Den lilla ipod-liknande saken här vid sidan alltså. Jag knåpade ihop en ny design på den, sen tog jag och lade till lite mer musik, och tog bort lite musik. Sen tog jag bort det som kanske var det mest störande med den, autoplay. Så om ni nu vill lyssna så får ni trycka igång den själva. Vad tycker ni om den? Musiken?


'Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där. Jag vill inte tänka frammåt, men är livrädd för att fastna här. Nu kan det va försent att säga som det är.'

Kollade på filmen Milk igår, då den blev oskarsbelönad i helgen. Eller ja, Bästa manliga huvudroll. Och ja, den var annorlunda. Kanske inte riktigt min film? Det kan ha varit så att jag var för trött när jag såg den igår natt, men jag tyckte inte den gjorde något intryck direkt, förutom Sean Penn, som hade huvudrollen. Han var riktigt bra, och rätt rolig att se i en sån film.

Nu ska jag nog sova lite till innan jag beger mig ut på äventyr med Lisa.

go'day mate, johan

i'm back. what more can i say besides that it feels great waching charlestown doin' the wave as my bus rolls in at the station

den 22 februari 09

Heh, now i'm back. Tillbaka i Värmland. Sitter här hemma efter en helg som har varit ja, lite speciell. Har ju varit och hälsat på i Skövde, hos Emma och Sofi som fyllt 18 så det var självklart dags för 18-årsfest. Det var riktigt kul, det hände lite saker, festen stängde vid halv tolv. Dagen efter blev det pizza på golvet för en del, Donnie Darko och sen melodifestival. Sen efter ännu en überlång bussresa är jag tillbaka från början. Underbart? Jag vet ni saknat mig Karlstad.

Meningen med denna sammanfattning är självklart att ni ska veta att jag haft roligt, men inte riktigt hur roligt. Så sluta undra.

Jag lyssnar på Save Yourself med James Morrison, för den är så sjukt bra. Hoppas att alla haft en bra helg. Och om det hänt något vill jag att ni ska veta att ni kan ringa när som helst. Mina vänner är min familj. Jag blir lätt orolig, men vi ska inte tänka på det.


one-man-show at it's best

'Jag var alltid där för dig men du märkte inte ens när jag mådde dåligt, men det gör dom nu. Jag behöver inte dig.'

charlestown, johan

ooohohohohohoooooho, all warm and fuzzy on the inside.

fortf. den 19 februari 09

Åhåhååhhaaa, skräckis, disney och porr. Jag är så glad.
Ska så packa nu i mitt underbart rena rum. Så jag slipper gå upp tidigare imorn. Körde hem småknytten förut, jag är en responsible driver asså, körde asbra. Love it. Hehe. Mysigt i soffan förut, med två hetton brevid mig. Hata gubben med mask, läskigt.


mumma.

Skövde imorgon. Ring mig.

älska, johan

hallelujah new world, say hello to the ghetto.

den 19 februari 09

Ååhhhåhå. Det kommer hit folk. Till v-berg. It's insane. ^^. Så glad.

^^, johan

i don't know what i can do, i can't orb you here, all by myself.

fortf. den 18 februari 09

Alla säger godnatt, men jag har just korkat upp 2 liter coca cola, och har en flaska till. För ni kommer troligtvis inte imorn.


high kick, dirty socks

Jag tänker INTE ha tråkigt.

hmpf, johan

spring? spring? spring? spring? spring? spring? spring?

fortf. den 18 februari 09

Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår? Vår?

Vinter. Damn.

piss of, johan

awesome.

den 18 februari 09

Kiff snubbe.

självklart, johan

claim to fame, clammer for glammer, with friends that are amazing - give me

den 17 februari 09

Jag får inse att de aldrig kommer hända, men asså, vad trodde jag ^^ jag var ju tvungen att testa eller hur?

Sitter och surfar lite på apotekets hemsida efter lite nya piller. Undrar vad man ska köpa. Har tröttnat på alvedon som typ inte funkar längre om det inte intas i stora mängder och med andra piller. Jag funderar på att prova något med acetylsalicylsyra. Sen måste jag köpa nya kapslar med laktasenzym, och mer VoltarenT. Damn. Dyrt. Som tur är betalar man inte själv ^^.


en sommar med the ark, ge mig igen, sofi!

Jag vill ha sommar. Eller nej, vår och början av sommar. Sen vill jag ha någon att dela den med men det är en helt annan historia. Ta mig fan asså, ge oss plusgraderna tillbaka. Det har varit askallt skitlänge nu. Give me sunlight. Just nu känns det lite sådär, men jag kommer forsätta ha mina färg-glada skor på mig, allt för att det ska vara lite, lite sommar.

what time is it? summertime, johan

overflowing with awesomeness and it just has to get out.

den 16 februari 09

Jag mår skit. Jag är jättesjuk. Tyck synd om mig.

buh, johan

no one-wheeled transportations alowed in this small arena, no no.

fortf. den 15 februari

Filmkväll är på Torsdag. Ni vet vilka som är bjudna, eller ah, kanske inte, jag får väl skicka sms.

Lugn söndag? Helt händelslös? Nepp. Inte alls, har typ just kommit hem från Kil, eller ah, stan. Jag har varit på hockey med Lina.
Hon frågade förut om jag ville med och kolla, så jag tänkte why not. Så där kom vi, typ en timme efter det börjat men ändå. Vi var de enda i hela lokalen som hejade på Karlskoga iaf. Haha, och det satt ngt miffo där på läktaren, försökte hälsa mig i hand när vi kom vilket var lite konstigt när Lina gick först, och hon var bra mycket hetare än vad jag var.


they sucked hard.

Vi satt där och kollade på, i pausen mellan andra och tredje perioden gick vi ut och rökte och hittade en skylt, en förbudsskylt, vet inte riktigt vad den gjorde där men? Hmm. Efter hockeyn skjutsade jag hem Lina och åkte hem. Så nu är jag här. Btw så sög Karlskoga idag. Dom sög.


Både jag och Lina blev sura när vi förstod att vi INTE fick ta med oss våra en-hjulingar in till rinken?


Har inte bitit på naglarna sedan 12.54 idag, detta går bra känner jag. Jag kommer så fixa detta. Det känns helt otroligt bra, typ asbra fast bättre, typ skitbra. Awesome!


yeah, johan

i'm goin to stop biting my nails, cause it's a bad habit.

fortf. den 15 februari 09

Har filat lite på det jag ska göra innan sommaren kommer. Så jag har typ gort en lista.

Jag ska:

- Sluta bita på naglarna för det är sjukt äckligt och fult.
- Gå ner 14 kilo till
- Ha fimkvällar
- Gå på date, för första gången i mitt liv
- Vinna någon sags tävling, gärna karaoke, måste stå på en scen nu, har gått för lång tid nu
- Skaffa lägehet
- Börja träna på riktigt, mitt gymmande räcker inte nu känner jag
- Hitta mig själv
- Bli riktigt, riktigt full, igen, ett antal ggr.
- Ha riktigt jävla kul

Vet inte riktigt när och hur allt detta ska gå till, men jag ska försöka. Som fan ^^.

awesome, johan

i'm going fighting in your hood, street up, street down, i'm going to fight.

den 15 februari 09

Hmm, det är svart över hela mitt golv och jag undrar vad det är. Jag tror det är mascara, från Emma eller Caroline, men båda nekar helt till det. Asså, seriöst, det är svarta streck och utsmetningar över hela golvet vilket betyder att jag kommer få städa idag. Fan också. Jag städa här om dagen jue, kuk.


mjoo.
Melodifestival blev det igår, hemma hos Lisa med hennes familj, det var trevligt, kom lite sent eftersom jg skulle skjutsa den otacksamma skitungen Caroline och hennes kompis till Bion och sen skulle Emma till Herrhagen. Melodifestivalen igår var helt okej, älska Petra Mede och killen med hålet i byxorna som satt brevid henne i publiken, haha.

Efter melodifestivalen så tog jag och Lisa oss en sväng in till staden och gick på Arena i typ 20 minuter, jag tog med mig en liten förvirrad flicka in, gratis, men fick man ett tack eller ngt? Nej. Ett telefonnummer tack ffs! Dock är jag inte riktigt på jakt efter telefonnummer just nu, men snart kanske? Ja, snart.

Det var halkigt ute igår, eller hur Lisa? ^^. Vi fick värsta sladden i stora rondellen vid våxnäs, men jag rätade upp bilen rätt fort, hehe.

Nej nu jävlar, ska man väl ta tag i livet och städa och kanske rensa rummet på smutskläder?

hej hej, johan

i danced with my hands above my head.

fredagen den 13 februari 09

Jepp, igår va en läskig dag, typ. Vaknade efter en superskön utekväll med lite folk. Jag gick på Förfest hos Lina, satt där ett tag med henne och lill-kissen Klut som verkade lite smådum. Efter en stund kom Paula och vi drog ner till stan vid tolv, där jag mötte upp Angelica. Jag och Angelica gick till Arena först där jag träffade Aset i garderoben, dom skulle gå därifrån men de ändrade sig, vilket vi tyvärr inte gjorde då vi såg hur lite folk det va på Arena. Vi hämtade våra jackor och gick till Ankan där Lina och Paula befann sig. Jag hade rätt kul iaf, men vi åkte hem tidigt, typ efter ett någon gång tog vi Taxi ut till Norrstrand.


johan, lina und paulina

omg.

hehe.

haha.

Igår alltså, fan jag villade bort mig. Haha. Jag mötte upp Emma med hennes far på stan. Emma körde runt lite i stan men efter ett tag fick Ulf ta över då hon kör som en galning utan bromsar. Dock vet jag inte om Ulf är en så mycket bättre bilförare av det jag såg ^^. Sen blev det ut igår, tänkte mig upp till Campus men efter ett sms som sa att det inte blev någon förfest så gick jag på BMB med Tamara, Ida och Erik, dock inte så mycket Ida och Erik etersom dom kom typ en halv timme för sent.


Ivan Tamara

looking good.

emma alá buss

Sen gick vi till Glada Ankan, självklart. Och det var mycket folk och vi hade skittrevligt. Ankan och Verona var där, sen kom Mikael, Robert och Christine, Robert och Mikael hade självklart tagit dagen till ära och kom som skelett. En skitkul kväll alltså.

den 14 februari 09

Idag är en helt vanlig dag, den 14e, inget speciellt med det. En helt jävla vanlig dag. Jag önskar ingen och ingen önskar mig något, jag vill väl att ett par stycken ska ha en trevlig dag men det är inget utöver det vanliga. God helt vanlig jävla 14e februari på er alla.

muhaha, johan

gettin' out, just so you know, coming out even.

den 12 februari 09

Jag ska ut, jag är ute fast inne med en kisse som är jäteliten och skitsöt fan, den piper hela tiden för att Lina duschar. Underbary. Awesome!

jag är ute, johan

penal is a funny word, it just is, it really is.

fortf. den 11 februari

Du och jag. Vänskaplig kram. Två byttor Ben&Jerrys. Termobrallor. Parkbänk. Solsken. Samtal, om allt.

eller hur, johan

'ever felt like trying something new, but were afraid of what your friends might think?'

den 11 februari 09

Brytit mönster. Provat nya saker. Gjort sånt jag aldrig gjort förut. Jag har gjort det. Hur det togs det vet jag inte, jag blir väldigt glad om det går åt ett håll men annars kan jag ta det också. Det gör inget känner jag idag. Nu när jag fått smak på det nya, det fräscha, känner jag för att göra ngt drasiskt. Kanske ska man klippa av sig håret? Eller bara prova en ny frisyr med konstiga slingor? En ny tatuering? En piercing? Jag vet inte. Men något vill jag göra. Jag hävdar inte att jag är normal eller att jag mår bra, men jag mår bättre.

Ska trassla imorn, men det kanske tar lång tid innan jag får som jag vill med vissa saker. Men det gör inget, det är inte akut, tycker jag idag iaf.

Arbetet med Phonetics är klart nu, fan va skönt. Alla håller tummarna!

Jag funderar på att helt bojkotta Lördag, hata den här helgen och alla hjärtan som hänger överallt. Jag har ingen speciell nu, vill jag ha en? Mmjaa, det vill jag nog. Idag fick jag frågan om jag ville tävla om en hotellnatt i helgen, jag var nära att slå till honom, va fan ska jag på ett hotell och göra, ensam?

jaha, johan


ev'ryday in english, could work

den 10 februari 09

I just tought I should tell everybody that, you can now read my blog in english at www.johanofevryday.blogspot.com. Which is totally awesome btw.

hey, johan

sometimes, sometimes.

fortf. den 9 februari 09

Ibland går dagarna segt, och nätterna sakta. Man sitter där och funderar och tänker lite som en vän till mig uttryckte det, "kan inte bussen krocka så att jag dör, eller explodera, något så jag dör", jag hoppas inte det gör något att jag citerade dig. Det är iaf ungefär här jag kommer på att jag sitter i min säng, och inte i en buss, och det är musiken från DVDn jag hör och ingen trafik. Dom här dagarna tar hårt på en.

Jag har filat på ett sms. Skicka det?

Vecka 6 har inte varit en bra vecka, numret till trots. Men vet ni? Nu är det vecka 7, ta mig fan. Jag har pratat med min Man och även med min Kvinna. Och just nu så känns det lite bättre. Men jag ska hitta mig själv, igen.


mupp-johan is back, johan


fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck

den 9 februari 09

Fan. Jag trodde aldrig jag skulle säga såhär till dig. Men vi behöver en paus, jag behöver en paus, en liten, för att tänka över saker och ting. Och kanske prata med någon. Fan. Jag älskar dig.

...johan

screw this, screw her, screw me.

den 8 februari 09

Kul kväll igår, och jag var inte full. Inte jättefull iaf. Det var iaf kul tills klockan blev runt tre. Kvällen började med en liten förfest hemma hos Markus och Tamara, vi kollade lite på Melodifestivalen och lyssnade på musik, sen gick vi till Arena där det serverades billig alkohol. Gott. Efter det så gick vi, jag, Tamara och Ida alltså, till Nöjesfabriken.

Jag kan fortf. inte ringa dig tb.

Efter ett litet tag känner jag hur någon tar tag i mig, vem var det? Jo, Lisa. The b**ch. Sen kom Sandra och Sara och vi hade skitkul. Min förtjänade utekväll blev inte som jag hade tänkt mig. Jag hade kul, och det är det jag tänker på. Den roliga kvällen och inte den misslyckade natten. Btw, tack Lisa. I'm being sarcastic!

Den här veckan har gått hårt åt, kvällen igår hjälpte inte. Fan.

fan också, fan, johan

'sober' - maybe i should try it, just this once, but really, how do you stay that way when there is alcohol in the room?

den 7 februari 09

Sömn. Efter ett par dagar så gott som utan har jag nu fått två nätter med sjukt mycket. fan va skönt det är att vakna vid tolv och gå ner till altanen med tofflorna och dunjackan, och tända morgonciggen. Damn, it's nice asså. Egentligen borde man kanske sova lite till men orkar inte det, borde inte det. Jag borde börja med uppgiften som ska vara klar på onsdag. Jag borde verkligen det, men där har vi det där problemet att man måste börja någonstans också...

Jag har börjat blogga på Blogger också, som då är Googles bloggtjänst. Jag finns på www.johanofevryday.blogspot.com dock är det typ samma innehåll som på den här bloggen, fast mer utan bilder, och bilder är alltid kul. Eller hur?

Jag har pratat rätt mycket den senaste tiden, det har varit skönt. Men det finns en till jag ska prata med, och jag ska göra det, vet bara inte vad jag ska prata om och om jag ens ska eller borde prata med denna person. Jag borde det, eller hur? Jag ska. Någon dag nu.

Awesome!

Utekväll ikväll? Jag tror det, men jag kanske ska köra på, wait for it.... wait for it... nyktert? Eller ah, ganska så iaf. Jag vill inte hem till Vålberg iaf. Måste hitta sovplats. Jag vet var jag vill sova, men jag måste nog inse att det aldrig kommer att hända? Kanske. Men det finns ju absolut inget fel i att försöka, absolut inget fel i det, verkligen inte. Jag tänker försöka.

Melodifestivalen 2009. Den är här. 6 veckor av vulgära kostymer, konstiga scenshower och Petra Mede (har kollat stavningen nu, den är rätt). Av att bara titta på namnen som finns med i startfältet ikväll, tror jag själv med ganska så stor säkerhet att top 5 kommer bli Scotts, Shirley Clamp, Nina Söderquist, Alcazar och Marie Serneholt.

De två som sedan går vidare direkt till final är lite svårare då SVT kommit på ett helt nytt system, men jag tror på Shirley och Scotts, då Shirley troligtvis får möta Nina Söderquist i duell och Scotts får nog duellera mot Alcazar. Marie Serneholt slås ut som femma.

Jag kan inte säga att jag är någon expert, bara bra på vad jag gör, men eftersom detta är innan man ens hört låtarna och jag inte ens brytt mig om låttitlarna. Men kom igen Sverige, vi vet att personen som sjunger gör mycket?

varför är inte Carola med i år, johan

"i'm so, i'm so, i'm so starstruck, baby could you blow my heart up?"

den 6 februari 09

Min spellista
. Den är Awesome. Ingen kan säga något annat för den är verkligen awesome. Jag tycker det iaf, och det är ju jag som lyssnar på den eller hur? Eller så kanske jag ska börja fjortis-spela all min musik med högsta volym på bussen? Aja, I'll work that out later on.

Asså, man kan väl säga att jag lyssnar på all musik, all musik som jag tycker om. Jag tycker ju om nästan allt, typ. Allt från ja, äh, jag vet inte, men jag tycker nästan om allt. Jag menar, kolla in spellistan, va ofta ser man den här kombinationen? För att göra detta extra tydligt så tror jag det var över två år sedan jag tog bort Alla flickor med Linda Bengtzing från min spellista, så den finns alltså inte i listan här nere.

Beyoncé - Halo
Lily Allen - I could say
Tokyo police club - Tessellate
Lily Allen - GWB (Fuck you very much)
James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken strings
Lars Winnerbäck - Varning för ras
Lady Gaga - Starstruck
Katy Perry - Waking up in Vegas
Lily Allen - The fear
The Offspring - You're gonna go far kid
Johan Johansson - Fields of gold Jag vet, lite sjukt att ha med sig själv eller?
The Solids - Hey, Beautiful
The Beach Boys - Kokomo
Britney Spears ft. Lady Gaga - Quicksand
Tokyo police club - Sixties remake
Simon & Garfunkel - Sound of Silence
Pain - Shut your mouth

Vad tycker du om för musik? Kan inte du maila in din spellista till mig? Min mail-adress finns till höger under hur du tar kontakt, annars är det fritt at posta den som kommentar. Den spellista jag tycker är bäst kanske till och med vinner ett litet pris?

ooh, johan

'but you can call me later that day, cause thats just the kind of guy i am, actually, i just might call you'

den 5 februari 09

Nu sitter jag här i sängen igen, själv, och har kommit över ganska många av mina bravader från förra veckan och börjar känna suget igen. Någon som ska med ut på lördag eller? Come on, let's hang out, let's drink beer and get wasted together, then go back to your place and make awesome love and then i'll leave early in the morning, but you can call me later that day, cause thats just the kind of guy i am, actually, i just might call you. Melodifestivalen börjar ju ffs på lördag, kanske skulle man titta på det som förfest, lyssna på musik, kolla in Petra Mede(stavning?), skratta åt scenkläder? Utekväll på lördag? Ja, tack.

Btw. är det någon som vet vart Torbjörn gömmer sig? Jag har för mig att han är i Sthlm, men har han slängt bort mobilen och internet eller?

Idag har varit en dag, ja, en dag. Jag kom typ 40 minuter försent till min lektion idag, vi hade Grammar. Med Marie. Det är ju en upplevelse att ha henne. Vet inte om den är bra eller dålig, men jag kan bara säga att jag saknar Andy...

Efter vår lektion satte jag och Malla oss ner i det där hörnet, i Café Gläntan, som vår lilla trio hittade häromdagen. Jag åt knäckebröd, det var gott. Sen ringde Lina och frågade om jag kunde vänta på henne, och det gjorde jag, under tiden jag väntade hittade jag Malin och Emelie som behövde lite hjälp med en Engelsk bok. Sen kom Lina, som gick, och jag med.

Efter lite gång på stan och fynd-finnande kom Lisa ner till stan och vi åt lite lunch. Efter fyra. Är det lunch då? Aja, jag bryr mig inte ändå, det var gott med middag, eller lunch, eller why not 'luddag'.

Kan man dansa nykter?


Karlstad. www.Preskriberat.blogg.se kommer att slå er i spillror. Skvaller, underbart skvaller om alla ta mig fan. Kul när man ser namn man känner igen, särskild i samma mening, med ett litet 'ligga?!' i slutet av meningen.


no bitterfitta, johan

when you play on broken strings, it gets screwed up.

den 4 februari 09

Jag vill inte vara ensam ikväll. Jag orkar inte det ^^ det gör jag inte. Kom hit.


'har aldrig sagt jag är normal.'
ohoh ev'ryday, johan

oh no, the elephants are stealing my paper!

den 3 februari 09

Idag har varit en rätt seg dag, varit hemma, försovit mig, väntat på Louise som aldrig kom ^^ sen har jag en filmkväll planerad imorn. Och jag vill ha den, med min vänner, så kom nu ffs. Jag kan betala den jävla bussen åt er. Herregud. Det kommer bjudas på Coca Cola, chips och dipp mer Coca Cola och nämnde jag att jag skjutsar hem er efteråt?

kom hit och umgås med mig, johan

my meems is the best cat ever

fortf. den 2 februari 09

Ska man till sjukhuset och prata på Onsdag. Skönt.

Min katt är bättre än din.
Min Mimmis tassar är som guld när hon har dom i ansiktet på mig och klöser mig lite sådär kärleksfullt hon gör när hon sover på kudden brevid mig om nätterna. Min katt är nog bäst. Jag vill ha med mig henne när jag flyttar, min Mimmi Klas-Göran Johansson.


Ska jag ringa? Nej, inte än, det skulle verka psykotiskt. 

bah, johan

just accept who you are my friend, just accept it, we love you anyway.

fortf. den 2 februari 09

Jodå, du är en nörd, bara acceptera liksom. Men en snäll, gullig nörd som vi gillar. Awesome.

T-bear!


nerd-burn, johan

looking at people to pass the time, could work i guess.

den 2 februari 09

Sitter själv på KAU just nu, men Lisa borde komma om en tjugo minuter. Funderar på att köpa en kaffe och sitta och titta på folk. Kanske kan funka som tidsfördriv? Kanske...

Antar att folk har märkt att jag nu på sistone börjat blogga massa bilder på mig själv, och jag gillert'


muppen själv.

Det är jävligt kallt ute. Ta på er mycket kläder och sköna underkläder, det finns ingen funktion med sköna underkläder men asså, det är ju skönt. Idag är ingen dag för string, spets eller briefs. Vi kan va sexiga ändå.

mupp, johan

this, this is very not ok, but maybe it could be?

fortf. den 1 februari 09

'Johan sitter i sunkiga retro-mjukis från 80-talet, och är kär i kärleken av någon konstig anledning'


guess i'm ted then, johan

'it's sad but it's true how society says her life is already over'

fortf. den 1 februari 09

Underbara texter. Fan asså. Underbara texter.
Bara lyssna och läsa, höra och förstå. Musiken är glad men budskapet går fram, som ett tåg med många hjul och ånglok. Jag vill ligga på rälsen och ta emot dom, med hel-ljuset på. Lily Allen, kör över mig. Jag lyssnar och tänker på mig, och de andra underbara människorna.

Lily Allen - 22

When she was 22 the future looked bright
But she's nearly 30 now and she's out every night
I see that look in her face she's got that look in her eye
She's thinking how did I get here and wondering why

It's sad but it's true how society says
Her life is already over
There's nothing to do and there's nothing to say
Til the man of her dreams comes along picks her up and puts her over his shoulder
It seems so unlikely in this day and age

She's got an alright job but it's not a career
Wherever she thinks about it, it brings her to tears
Cause all she wants is a boyfriend
She gets one-night stands
She's thinking how did I get here
I'm doing all that I can

It's sad but it's true how society says
Her life is already over
There's nothing to do and there's nothing to say
Til the man of her dreams comes along picks her up and puts her over his shoulder
It seems so unlikely in this day and age

It's sad but it's true how society says
Her life is already over
There's nothing to do and there's nothing to say
Til the man of her dreams comes along picks her up and puts her over his shoulder
It seems so unlikely in this day and age


it's really not likely in this day and age, johan

three days of alcoholic fog and drunken snow.

den 1 februari 09

Okej. Tre dagar av alkoholdimma och fyllesnö är det som har varit det centrala i mitt liv den senaste tiden. Det började med Glada Ankan på Torsdagen, då jag förfestade med Angelica och sen gick vi ut. Natten är något vi inte ska prata om då den var otrevlig och skärrande för min del, ibland finner jag mig själv undra om jag någonsin kan se människan igen asså, för att göra det klart är det inte Angelica vi pratar om.

Dagen efter Torsdagen, alltså Fredagen var inte så superhärlig då min klocka ringde 7 och jag somnade lite efter 6. Jag gick upp, bakfull som fan och satte mig i vardagsrummet. Jag sket i skolan och åkte inte till Universitetet före halv tolv, då jag skulle hämta min kusin Emma där. Hon kom med bussen, jag drack massa Neastea, vi fikade, åkte hem. Sen blev det ut, men vi tog det lugnt. Lisa kom och gjorde oss sällskap, den underbara människan. Det blev iaf. Arena och vi hade rätt kul med tanka på att det bara är småbarn där på fredagar.


Innan utgången på Fredagen hade jag spenderat lite tid med att prata med Lisa B AKA Partymorsan. Hon sa då till mig, runt klockan 20.00 att hon då skulle avnjuta en glas vin med ost och kex. Detta var tydligen mycket bättre än att gå ut. Vem ringer då inbte mig när klockan är halv tre på morgonen? Joo, Partymorsan själv. Haha. Kommer inte riktigt ihåg vad vi pratade om men jag vet att samtalet avsutades med orden "Vänta, Johan! Du kommer snart få en bild!". Fröken B? Jag väntar fortfarande...


Igår blev det förfest på Campus, jag åkte upp, lämnade Emma på stan som skulle komma upp lite senare. Jag kommer först till Mikael som sitter och tittar på Scrubs, de nya avsnitten. Hmm, man kanske skulle ta och ladda ner ngra sånna? Aja, Emma och Johan gick av bussen för tidigt så jag och T-bear fick gå och hämta dom. Efter vi vart hos Mikael gick vi till en annan fest på Frödingshöjd, där hade vi skittrevligt.

Sen blev det in till stan, Nöjesfabriken och där hade vi väldigt kul, även om vi så gott som hela tiden befann oss i bowlingbaren. Awesome. Efter utekvällen åkte jag hem till Ankan, som också kom hem efter ett tag, och jag ber om ursäkt om jag höll dig uppe inatt. Sorry tjejen.

Torbjörn, Tröbjörn, Torbjörn? Jag ringer till dig vid tre och du sitter och tittar på Sagan om RIngen? Naaw, din lilla nörd, va gulligt töntig du är då, haha. Här kommer den, även om du så gott som totalt misslyckades med att hjälpa mig, men som sagt, vi tar det lugnt? Men för andra funkade iaf. din teknik utmärkt. Jag har sagt det förut och säger det igen, Wingman of the Year. Torbjörn Lindblad. Awesome.


bro-hug and knucklebumb, man.


Min tröja är borta, finns den hos dig Mikael? Jag hoppas den gör det!


awesome, johan

RSS 2.0