Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

pony-tail, pony-tail, pony-tail, pony-tail, pony-tail, pony-tail, pony-tail, pony-tail, pony-tail, pony-tail, pony-tail.

fortf. den 27 oktober 08

Har haft hästsvans hela dagen, eller ja, något liknande iaf.

oj då, johan

my phone rings, but it isn't your number but it's ok, you don't wanna talk to me, it's ok - but not for long, bitch.

fortf. den 27 oktober 08

Herregud, jag glömde ju berätta allt som hänt idag!


Vart i stan, försökt mig på en misslyckad sling-färgning, ätit chips, gått, tittat på TV.

hej, johan

i've been down, i've been away, i've been a bit uniterested and i've been a little bit wierd lately.

den 27 oktober 08

Ja, jag vet att jag verkat lite nere, lite borta, lite ointresserad och helt enkelt lite konstig på sistone, men asså, det har ju hänt saker i mitt liv, både bra och dåliga. Men det fixar sig nu, man kommer över saker och struntar i vissa saker och helt plötsligt känns allt bättre.

Lördag var hemmafest med utekväll som sagt. Det blev ut efter någon timme tillsammans med 20/40-årskalas hemma hos oss i vårt nya vardagsrum, som för övrigt är skitsnyggt. Jag och Emma begav oss inåt stan för att möta upp Lisa på torget, vi tog 4an ut till Norrstrand och gick på förfest hemma hos Ankan. Jätteroligt förutom att det var typ massa tjejer där som man lite sådär halvfull som man ibland är, inte hade en chans att komma ihåg ett anda namn på liksom, men Emma och Verona var ju där och dom känner man ju. Halv tolv blev det in till stan, Johansson-Blomster-Nilson-Trion gick till Arena medan de andra gick på Glada Ankan.


ankan och johan of 07

- Malin och Martina! Jag försökte ringa er ett antal gånger i lördags? Va fan, hur hade ni det på maskeraden?

Bussen på väg hem var också rätt trevlig, vi mötte en trädkramare som vägrade smaka på min kebabrulle för att han var vegetarian med jättestor ring i näsan. Han skulle ha smakat och han inte var vegetarian, sa han iaf. Sen på bussen hade vi trevligt med ett litet gäng där längst bak, tände npgon cigarette eftersom man inte riktigt var helt okej i huvudet efter all alkohol som man druckit och störde sig på gamla bekanta som stirrade på en som om man vore dum i huvudet. Men asså, vem är det som är dum i huvudet egentligen? Ahaa, just det, tänk efter lite nu va?

Jag har hittat en kamera för 600kr, på Clasohlson. Detta är en mycket billig troligtvis skitkamera med bara 6mpx men det gör mig inget då jag alltid tar fotografier i 2mpx-format. Jag måste ha en kamera nu, fattar inte hur jag klarat mig utan så jävla länge. Hade ju även planer för att börja videoblogga nu. Så det passar perfekt med en billig skitkamera för mig. Yes. Så snart kan jag återupta mitt fulla blogg-jag. Yes för mig, synd för er kanske, hehe. Detta och en dator ska jag ju ha, men min fina vita datajävel kommer ju aldrig in på The PhoneHouse i Karlstad, så funderar på att beställa ifrån en annan butik, men då blir det dyrare, genast mycket dyrare. Fan också.

Ska väl ta och fortsätta med min tenta nu, sen har jag jämt skummat igenom Malins observationsuppgift, snart ska jag väl skriva något i arbetet också.

ha det så bra, johan

high school musical, who says we have to let it go? it's the best part i've ever known step in to the music.

den 25 oktober 08

Idag är det 20/40-årskalas i stugan uppe på berget.
Ett ganska så stort antal av personer kommer hit, kul att se så många komma och vara på samma plats, men sen blir det ju lätt lite mycket också, vilket betyder att jag opch Emma tar halv nio bussen in till stan för att möta Sally och sen blir det förfest ute på Norrstrand, efter det blir det krogen. Får väl se vart vi hamnar ikväll men det enda jag vet säkert är att jag SKA sitta på den där bussen som går hem vid 2.

Sitter just nu och skriver ut urdåliga "kluringar" vilket är typ rebusar som min Mamma satt och diktade ihop igår.

Igår var det ju Bio-kväll med Sara och Terese, vi såg ju självklart High School Musical 3 eftersom jag har längtat efter att se den filmen, jag vet att jag inte är 12år och så men asså, jag gillar disney-musikaler. Jag gillar musikaler punkt slut kan man nog säga. Men iaf, filmen var rtt så bra, helt sjuka danser iaf. Mycket bättre än de två första, sen hade dom ju vuxit upp. I den här filmen fick man till och med se ett par trosor och en ölburk, coolt. Musiken hade en del höjdpunkter andra var rätt tunna. Ingen hansdling direkt men det gör inget för Vanessa Hudgens är så snygg att det bara går bra och visa henne ett par gånger så är man nöjd. Ett stort problem med filmen var att de strukit bort rätt mycket av min absoluta favorit karaktär, Sharpay, som dock påminner och en viss person jag har haft nöjet* att bekanta mig med i verkliga livet.

Nu ska jag ta och fixa till mig lite, inte så lång tid innan alla kommer så får dra på ett kol nu.

kanske ses på stan ikväll, men du, dig vill jag inte se, johan

oh my oh my now it's been a long time again

den 24 oktober 08

Jag det har väl egentligen inte hänt så mycket sen sist, börjat skolan igen ju, men det har jag ju skrivit om. Johan-Lina-Malin-Martina gör Karlstadsuniversitet osäkert varje vardag förutom de där tre dagarna i veckan vi inte är där... Min mobil har gått sönder men jag har köpt en ny nu, fick den igår så nu kan alla ringa igen.

Igår blev det fika med gamla vänner, så roligt att träffa folk från H3. Det blev jag, Tamara, Sandra, Verona och Angelica som gick till Melkers.


måste gå, hej då, johan

"wow, what a ride, YEAAH, when will i see you again?"

fortf. den 18 oktober 08

Just det, alla ni som fick konstiga sms av mig i torsdags, det var sanning eller konsekvens typ. Bry er inte om dom. Känn er lite stolta att ni valdes ut.

tjo, johan

i'm going to like like him, or her, you won't find out until the masked-bal.

fortf. den 18 oktober 08

Min telefon har gått sönder, jättekul.
En del ur laddarjacket har trillat ut så nu till helgen blir det troligtvis ny telefon, har bara ett fulladdat batteri att klara mig på tills lördag, vilket betyder att jag måste ha en telefon som fungerar med Tele2. Har du en?

Jobbat idag, så roligt och skönt att vara där nere och träffa allt härligt folk som bara liksom är så jääla härliga och förgyller ens dag om det är med jätteglasögon, ett stort leende eller att personen ramlar på väg till kassan så får de där personerna med vet nog att handla second hand mig att må riktigt bra. Jag har stått och funderat på vad jag ska ta och klä ut mig till på maskeraden, och jag har kommit på en grej, jag har ju lite saker jag kan få tag på va? Så ja, jag tror jag ska gå som en av våra faddrar. Hehe, vem? Får ni se då. Måste till UNO och trycka upp en T-shirt med dennes namn på.

Vintersäsongen startar på onsdag nere på myrorna, passa på.

Jag ska städa nu, eller ja, snart.

godnatt, johan

so, you still haven't done anything, ok, soon i won't care.

den 18 oktober 08

läste att du hänger med de andra, men här hängs det fan inte något, när ska du fatta och kanske fatta telefonen och slå mitt nummer? du får mig att må dåligt.

ehh, johan

'bakis' is a word i'm not friends with right now.

den 17 oktober 08

Bakis är ett ord som jag inte är vän med just nu.
Det var inte helt okej att åka buss imorse, eller ja, klockan 15.00 ifårn karlstad efter en natt hos M & M. Japp, det blev ut igår, med mina vänner Lina, Malin och Martina, sen var sköningen Paula med också. Vi började kvällen hos nyinflyttade Martina ute på Haga, hon bor i samma hus som en annan där ute på Haga, som Lina och Paula hade gått i samma klass som. Efter det blev det självklart Arena och gratis ingång på Student-torsdagen, som det brukar bli. Hävde i mig ett sexpack öl, fyra shot, och en cider igår. Det var inte meningen att det skulle bli så mycket. Sen så gick vi till Day and Night och åt, sen tog vi en taxi hem. Har typ varit lamslagen sen jag kom hem, hoppas på att jag mår bättre imorn för då ska jag jobba.

Lyssnar på Viva la Vida. Orginalet alltså. Älska Coldplay.

Har fått lugna Mimmi idag, hon blev rädd förut och jag känner mig som en idiot som inte fattar någonting och bara försöker ligga bredvid henne och lugna henne med allt vad jag orkar.

Idol, ja vad ska man säga? Alice är ju en av de bästa. Loulou har den härligaste rösten. Kevin suger. Lars suger. Robin-arna är dåliga. Anna är cool. Yasmina, ööh, var hon med idag eller? De andra har jag glömt, men inte Johan för han är ful. Och just det, Sepideh var rätt bra.

hörs, johan

style, style, style, style, style, good.

fortf. den 15 oktober 08

Dagen har gått i stil, jag har haft med mig mina provbågar till skolan för att få lite synpunkter. Började alltså dagen med att jag, Lina och Malin har varsit par och Irene kommer fram och frågar om det är det senaste vi har och skrattar lite lätt. Skön start på dagen och fortsatt rätt bra, förutom att man kommer och tänka på allt annat ibland.

tjoo, johan

lists, well i don't cara anymore, i just don't beacuse you don't care.

den 15 oktober 08

Sparat inlägg från i lördags, efter konversation med person som fortfarande finns på min lista:

Listor. Jag har flyttats ner och tagits bort? Jag vet inte vad som hänt. Men era listor är jag inte med på längre, är jag bortglömd eller förträngd? Om jag av andra förväntas ligga överst på listan, är det mig det är fel på då? Skulle inte tro det va? Jag skulle gärna se att ni ar på mina listor också, men eftersom att jag är helt borta från era kan jag säga att det kommer stryckas namn, de kommer strykas med fet svart markeringspenna som egentligen är till för whitebord, men nu är den till för er. Oroa er inte, jag har nya listor att vara med på, ganska så många faktiskt och jag tycker att det är jätteroligt, men jag menar, vad har hänt för att jag ska strykas? Bara undrade, men ni är alltså strykna nu.

tack för mig, johan

out this friday, grandma's and grandpa's yesterday and i'm pissed at the swedish people for not voting for josefin in stars on ice, cause i did.

den 12 oktober 08

Hallå, ja, vi var ju ute i fredags, det blev jag, Fredrik och Tamara som gick ut. Innan det var vi hos Fredrik ute på Herrhagen och då var Daniel med. Men sen blev det bara vi tre som försökte ha trevligt på Score som förövrigt har börjat med garderob, vilket betyder att man inte kan ta med sig alla skit in dit för att sen dra vidare utan det betyder att man faktsikt måste stanna där ett tag. Skit också.

Sara kunde inte komma, hon hade ramlat av en häst, hon fick sy och nu får hon gå med en sån där linda vid armen.

Jag har beställt hem glasögon för provning. Skitbra, tre stycken lite större pilotbågar, hehe.
hej då, johan

ok, today i'm in school, being a teacher of course, then i'm going to work at myrorna and then i'm going out, it's great fun.

den 10 oktober 08

Sen ska jag jobba, efter skolan alltså, sen blir det utekväll, skönt.


hej, johan

philosofic, dont you think? i think so, well, maybe a little.

fortf. den 8 oktober 08


Bloggfilosofi i allra högsta grad.


'det regnar jag har huvudvärk det regnar jag har huvudvärk det regnar jag har huvudvärk jag är inte så peppad'

'för fan, pepp upp!'

'pepp upp, som johan sa. egentligen borde man vara ung, dum och bara dansa.'

'du, du vet att jag dansar där bredvid dig, hela tiden, med en lakrits-shot i vänsterhanden och en rand av socker på min högra handled.'


'komma hit så kan vi äta gröna karameller och dansa till spice girls en fredagkväll och jag kan springa runt i mammas gamla jeansshorts och min blårandiga skeppartröja och så kan vi drömma om en svunnen sommar.'

skönt, johan

sure as hell i'm wearing this today, it kinda' preppy, don't you think?

fortf. den 8 oktober 08

"visst fan har jag på mig det här idag"
består idag av en lite mer preppy stil med rock och sånt, men asså, det var kallt idag när jag skulle ner till bussen med cyckeln, har faktiskt för första gången för säsongen tagit fram vantarna, och dom åker inte tillbaka in i garderoben i första taget iaf.


oversized skjorta, Diplom, Second Hand
straight jeans, Emilio, MQ
skjepparrock, H&M

- som sagt, jag älskar den där skjortan.

träffade Nattiz och Emil när jag var ute och gick förut, det var ju trevligt, johan

been out powerwalking but now i'm here, read it please, i do know where your mailbox lives, you know.

fortf. den 8 september 08

Jag har varit ute och motionerat, det var skönt, var ute på en powerwalk i typ en och en halv timme, sen hem och äta pasta bolognese. Har kommit hem ifrån skolan nu, har haft mina första egen planerade lektioner idag och jag tyckte det gick riktigt bra faktiskt, väldigt roligt men väldigt nervöst, men Annelie och Ulla sa att jag utsrålade lugn och sånt, så allt var bra.

Sitter här vid datorn och spånar lite på tentan jag håller på med, är klar med tre stycken av "kapitlen" som ska vara klara den sista, har tre kvar men bara en bok, jag behöver två till alltså, jag ska ta och ringa runt till mina kära studiegruppskamrater och sa om någon av dom har dom.


'generation fett'

Ska ta och träna lite snart, ska lägga ut ett par inlägg till sen så blir det, ska nog träna till Generation fett som går på TV3 runt 22.00 tror jag.

hej svejs, johan

warning, don't look at this if you want context and story and satisfaction, but if your out for a meningsless laugh, it's ok to view it.

den 8 oktober 08

Skriver bara lite här för att fördröja tiden och ja, varning för meningslöst inlägg kan man väl säga...


meningslöst

helt meningslöst, verkligen, johan

sure as hell i'm wearing this today.

fortf. den 7 oktober 08

Här kommer den, "visst fan har jag på mig det här idag" är ju ett kärt inslag här i min lilla bloggvärld. Idag har jag som sagt kört på en, ja, lite sommrigare look, fast ändå inte, kanske är det vårigt jag tänker på? Aja, ljusgrått, ljusblått och brunt.


Ljusblå loose-fit stuprör, Levi's, Myrorna
Ljusgrå tee, Crocker, J-Store

Nu ska jag kolla på Morgonsoffan. Skippade DH idag, har sett avsnitten förut.

ses kanske sen, johan

aha, do you remember when homer said something and then walked out of the room and then bart and lisa hugged the tv? well, i do, hehe.

fortf. den 7 oktober 08

Ikväll blir det en helkväll med TVn
, ska se på Ugly Betty, sen blir det självklart  lite Desperate Housewives innan det efter halva avsnittet blir övergång till SVTs Morgonsoffan, är fortfarande arg över att Björn Gustafsson har tagit bort. Efter morgonsoffan blir det Christine och sen Brothers & Sisters. Ska ta och ringa Sara se om hon vill komma hem och mysa också.


rustikt och fräscht.

Vad gillar du för något på TV?

tjohej, johan

anges is lookin' hot, i 'm lookin' hot, you're lookin' hot and i met sara earlier, it was nice.

fortf. den 7 oktober 08

Sitter här i arbetslagsrummet och är snygg. Har på mig skitsnygga kläder som får mig att känna mig som om jag skulle vara med i någon sommrig musikvideo som typ Agnes video till On and on. Har på mig ljusa jeans och en ljusgrå t-shirt, skitsnyggt är det. Det kommer bilder sen, lovar det. Sitter Caroline vid datorn när jag kommer hem ska jag rycka henne i håret och säga att jag måste sitta för att jag måste hålla på med universitetsgrejer.


anges carlsson

Killar med för mycket smink och lång svartlugg är fula. Det satt en på bussen imorse, han var jätteful.

Hann träffa Sara en liten, liten stund imorse när vi krockade ihop vid busshållplatsen, det var mysigt. Hon har dans hela veckan, det vill jag också ha, liksom ha dans och släppa loss tillsammans med Lina och Malin. Fy fan va roligt vi ska ha med den estiska kursen då! Wohoo.

Jag har "håltimme" ända fram tills klockan 15.30, dock är det fika 15.00, ska nog gå på det. Äta lite macka och dricka lite kaffe.

Fick en smärre chock i förrgår när jag fick veta att Emma börjat blogga igen, det kommer inte dyka upp någon länk riktigt än, kanske om någon vecka om hon bloggar konstant.

syns sen, johan

contest, for everyone to enter, and win. just comment this submit and tell me why you should win the design.

fortf. den 7 oktober 08

Nu är det dags för en ny tävling!
Hoppas att alla tycker det är bra, jag gillar det iaf. Det är samma strategi som gäller den här gången som för den förra, helt enkelt att du ska skriva en motivering i kommentationsfältet, om varför just du ska ha den här designen. Det är alltså ingen förbestämd design som du kommer att få utan du kommer få arbeta fram en bloggdesign och en header tillsammans med mig. Hoppas att detta är till allas nöje.


tog den gamla tävlingsbilden, har inget fotoprogram i skolan...

Allt du behöver göra är att kommentera en motivering till det här inlägget, om just varför du ska vinna designen. Tävlingen håller på tills den sista oktober, så ni har tid på er att tävla.

lycka till, johan

no bragging, not here at least, i hate it, so stop it, ok?

den 7 oktober 08

Jag har kommit fram till en sak, jag hatar skryt. Jag kan inte säga att jag kanske aldrig skryter, det händer, men det finns folk som gör det hela tiden, hela jävla tiden. De persoerna i min närvaro har jag nu tagit avstånd ifrån, det är skönt.


fuck of

Caroline satt vid datorn igen, det är inte roligt när man kommer hem lite senare än henne och frågar om jag kan fåp sitta vid datorn, "snart" får man tillbaka, sen går hon ifrån datorn när klockan är 23.48, hur jag kommer ihår det? Jo, för jag var så jävla trött igår att jag gick och la mig klockan åtta, orkade inte typ vara vaken mer, jävligt utsoven idag. Hehe.

Vad har hänt med kommentarerna?

go'morron, johan

ok. 'm up, i'm awake, i'm sick, i'm good-looking, i'm actually kinda' hot, i'm feeling great.

den 6 oktober 08

Sitter i skolan, väntar på att konferensen ska börja. Annelie är inte här idag så jag går själv idag kan man väl säga. Bloggar mina kläder sen, bara så att alla vet.

En fråga, varför har massa killar jättestora skor med jättestora tryck på? Är det snyggt?

hej, johan

night out i kil, and i had a blast, it was really funny being out with my mom and my cousin, weird.

den 5 oktober 08

Har haft det lite hektiskt just nu, men det har lugnat ner sig nu, så nu bloggar jag.

I fredags så hade jag halkkörning så jag hann inte riktigt blogga på morgonen, det gick jättebra och var skitkul. Efter det blev det in till stan och leta efter jättebågar till glasögon, sen hem och äta sen kom Sara.

Igår ja, då jobbade jag, 9-16, städade, gjorde iordning och fixade till skyltdockorna så nu ser allt snyggt ut på min avdelning iaf. Jag ville ut igår, men det blev inget, efter ett tag efter att ha fiskat partypolare så kände jag mig rätt slut, Sally nappade men då jag jag tappat suget, så jag åkte hem efter jobbet. Efter ett tag så säger min mamma att hon och Therese skulle ut, och jag menar Therese är ju alltid rolig, så jag följde med och ja, det blev fylla. En redig jävel också. Skönt. Lite småläskigt att bli påstött så av deras kompis, var inte han ihop med en tjej som var där eller? Usch.

Städar ur garderoben. Känns kanska så bra, slänger bort pikétröjor, vanliga enkla t-shirtar utan tryck, med tryck, jeans åker ut fort som fan. Jag har räknat med att jag har typ 4 par jeans som går att använda, jag hade fel. Jag har nu på ungefär 25 minuter hittat typ 16 par som jag faktiskt kan ha, och det är snyggt. Coolt. Enda problemet jag har är att jag inte har någon specifik stil, men det är ändå lite sån jag är, jag klär mig efter humör, vill jag ena dagen ha snörtajta stuprör och en jätte-skjorta så ska man inte bli förvånad om jag nästa dag kommer med ljusa upkavlade baggy-jeans och en hiphop-tee.

jag ska ta det lite lugnt resten av kvällen, johan

hair. you can't stop my happyness cause' i like the way i am

fortf. den 2 oktober 08

Jag vet precis hur jag kommer se ut någon gång i november, kanske sent i oktober. Jag vill ha kvar mitt hår, jag har bestämt mig och än en gång använt mig av Zac Efron som mall. Jag vet, men det kan inte hjälpas, jäveln har ju så snyggt hår, och snygg stil. Jag har nu under en tid funderat på att klippa mitt hår kortare, men nej, det känns fel av mig, jag har ju haft det så här länge nu, det är en del av mig, men jag menar, jag kan ha det lockigt, jag kan ha det krulligt, jag kan ha det rakt. Jag kan ha det åt vänster, jag kan ha det åt höger och jag kan köra på någon form av halvside-backslick utan slick. Det är jättehändigt.


snygg i håret och i kläderna

härligt med mycket grått och svart nu till hösten

svarta stuprör? check.
rutig skjorta? japp, har det med. 
skepparkavaj? självklart.

riktigt snyggt ju.


Nu ska jag bara gå ner i vikt, jag ska komma på en plan, vill gå ner ungefär 15 kilo till, kanske inte gå ner 15, men att det ser ut som jag har gjort det, haha, nej, men 10 minst.

Vad tycker du? Jag gillar den här stilen, så nu när jag klipper mig klipper jag bara ur och rensar ut i nacken, vill ju inte ha hockeyfrill liksom. Sen så fick jag lite av ett chockbesked som kom nästan lite som en pik, och det var att en vän sa till mig att stuprör var ute, tydligen. Är det? Men ärligt, är det?

stuprör-ing and proud, johan

oh yes, oh yes, he's out now, it feels good, i'm really just writing this shit in the header because i have to fill it with nonsense.

fortf. den 2 oktober 08

Yees, Elias åkte ut, skönt.

hah, johan

sextoys, idol, busspass, mona, new car and a whole lot of other shit, oh, come on just read the damn thing, ok?

fortf. den 2 oktober 08

Tänkte berätta lite om igår innan jag går över till den så gott som katastrofala idol-kvällen. Igår så var jag ju i skolan som vanligt, åkte inte buss hem däremot utan jag mötte upp en gammal vän till mig på parkeringen vid badhuset. Mona kom och hämtade mig i sin nya bil som jag faktiskt får säga var ett rejält step up från den där gamla rishögen hon hade förut.


halvtaskigt mobilfoto, jag vet.

Vi tog oss en sväng in till stan, jag köpte nytt busskort för jag hade ju självklart glömt att det var ny månad, jag kollade på min dator som jag kommer köpa när The PhoneHouse i Karlstad får in den i vitt, sen åkte vi till Lustens Oas lite halvimpulsivt från Monas sida. Men jag menar, det är ju alltid roligt att kolla in lite sexleksaker. Vi kollade runt där inne i butiken och hittade dom konstigaste grejer man kan tänka sig, asså, lösfi**or med bröst, något som kallades JoyToy vilket var som ett mus-substitut på burk med vibrator i, herregud, vem är så otroligt desperat att den köper något sånt? Haha, nej, jag fattar det bara inte. Sen hittade vi snoppformat godis, godistrosor, trosrosor och dildos i alla storlekar, former och färger. Sen gick det runt en man i typ 45 årsåldern där inne och såg jättenervös ut, han gick fram och tillbaka vid porrfilmerna, men vågade typ inte kolla på någon, sen gick han ut med raska steg utan att köpa något, kalla ftter kanske? Haha, men vi gick iaf därifrån med en kasse, vad det var i den? Fråga Mona. Jag får däremot säga att Mona kanske inte är den första person jag skulle vilja gå in i en sex-boutiqe med, men ändå, vi hade ju jävligt roligt.

Efter sex-shoppen bar det av till Bergvik Köpcentrum där vi åt lunch klockan 16, jag träffade Lina, kände att jag faktiskt saknar mina nya vänner borta på universitetet mer än jag trodde. Efter det så handlade jag nytt tandblekningsmedel, jag har fått det rekommenderat ett antal gånger  och nu så var det typ 20kr billigare på Bergvik så jag kände att ja, en sån ska jag ha. Det är ett slags pulver som luktar lite som Jägermeister och som smakar skit, men tänderna blir riktigt vita. Pulvret heter Vit-Tandpulver Eugenie från ett företag som heter EVA, säljs för 159kr i hälsoaffärer.

Nu är det Idol, jag hoppas på att antingen Robin B eller Jesper åker ut, sjukt dåliga, fastän jag gillade Robin B's låt, så han kan få vara kvar, men Jesper ska ta mig fan bort idag, det var bara en egentligen som berörde mig idag och det var Johans härliga röst som avslutade kvällen. Just det Elias sög han med.

look, i'll be back later today ok? johan

sure as hell i'm wearing this today, yeah. yesterday, i wore that, fullwool, haha.

fortf. den 2 oktober 08

Här kommer dagens "visst fan har jag på mig det här idag".  Den är superskön, dock visste jag inte att jag hade varit i farten och kört fylleknäppning när jag tog kortet imorse... Älskar dom här kläderna, jag känner mig som en total jääla dunderkändis med mitt egna lilla 'tält', gillar den lite american-helylle-looken av typ High School Musical i gårdagens kläder också.

Dagens:

Oversized Diplom-skjorta, second hand. 
Fitted Brooker-Skinnjacka, Haléns.
Tajta Stuprör, BluePrint-jeans, MQ.

Gårdagens:

Straight-fit Jeans, H&M.
Longsleeve Tee, Poco Loco, Carlings.


'stylishtit' värre, johan

my littlesister was on the computer last night so i couldn't sitt, sorry everybody, i'll tell you all about my yesterday later today

den 2 oktober 08

Jag skulle suttit igår men min älskade lilla lillasyster satt och höll på med skolarbete hela kvällen, och med skolarbete menas alltså en word-ruta som slängs upp när jag går förbi och när alla andra försvinner så kommer Lunarstorm-rutan, Bilddagboken-rutan och Diktat-rutan upp. Men aja, jag orkade inte tjafsa med henne igår, jag fortsatte med planeringen av min allra första lektion. Men iaf. detta gjorde ju så att jag inte kunde lägga upp min "visst fan har jag på mig det här idag" men jag får lägga upp ett par bilder sen, både vad jag hade på mig igår och idag, så det blir dubbelt upp nu.

Vintern börjar kännas nu, den kommer, skönt.
Då blir det snart skinnjacka med hoodie under och min skeppar-rock ibland.

Jag, Johan, lovar härmed att inte gå och lägga sig efter min halv-fem promenad på morgonen och blogga klart allt inför dagen istället, jag ska hålla det! Jag ska! Sally, du får pusha mig.

återgå till arbetet, johan

sitting in school, loving the music of chaka khan right now.

den 1 oktober 08

Nu sitter jag och bloggar på Jättestenskolan, ska snart ha Svenska som andraspråk. Mona kommer och hämtar mig sen. Jag lyssnar på Chaka Khan, Rihanna och Vanessa Hudgens just nu och jag tycker att musiken är så skön.

ikväll kommer "visst fan har jag på mig det här idag", johan

RSS 2.0