Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

as long as it's free, i want your love, love, love, i want your love.

den 24 november 09

Ja, jag har inte bloggat på ett tag igen.
Har varit upptagen typ hela tiden, sen har jag åkt på ännu en öroninflammation. Men men? Vad gör det när jag är ursnygg i mössa egentligen? Precis. Ingenting.


Mingel 3 - Pop Heart Monsters har påbörjats på Facebook nu, eftersom jag fyllde det andra albumet, Mingel 2 - The Sequal, ganska så fort, men detta album kommer troligtvis att fyllas ännu snabbare, hehe.



Idag funderar jag på om man skulle treat oneself med kanske en pizza, och cola. Men vet inte riktigt än, kanske slår en signal till Sandra och frågar om hon vill ta en bit mat på Coffeehouse. Får se helt enkelt.


Imorgon är det Rockgarden som gäller, jag längtar redan nu. Mina och Ida-Lis återkommande onsdagskalas är helt underbara. Rock och billig öl kombinerat med gratis mat liksom. Underbart. Och vad händer på fredag då? Jo, Tempel öppnar, äntligen. Underbart. Jacqueline kommer tillbaka till K-town och vi ska ha roligt och kul.

Nu ska jag sova en aning, är utmattad av att ha varit lugn.

johanwilhelm

move that, move that, move, that boy is a monster, he ate my heart and then he ate my brain.

den 18 november 09

He ate my heart and then he ate my brain. Det var länge sedan ord som inte ska betyda något gjorde ont. Kall och känslolös, aldrig igen. The Fame Monster? Ja, kanske det. You've left me speechless, so speechless. I'll never talk again. I'll never love again. I'll never write a song, not even sing along. That boy is a monster. Can call all you want, but there's no one home. You're not gonna reach my telephone. Teeth. That boy is a monster. Cause when he's looking she falls apart. Baby loves to dance, loves to dance in the dark. He ate my heart and then he ate my brain.

johanwilhelm

seriously, damn it, fuck this shit and other profanities in english.

den 16 november 09

Kuk också.
Måste fila ner naglarna. Kan knappt skriva sms längre. Jävla kuktelefon med mini-knappar. Och mina naglar som va så fina.

johanwilhelm

our work is never over, do it faster, makes us do it harder, better, faster, awesome.

fortf. den 15 november 09

Kalla mig torr och inse att jag är sansad jämt.

Jag blir inte skitpackad.
Inte ens efter en flaska Minttu. Jag blir inte det. Om jag inte blandar en massa saker. Men jag gillar att vara sober, inte i den mening som betyder nykter, men lung och sansad eftersom jag vet att det ofta om inte alltid går överstyr, när det går överstyr.



Exempel finns. Morgon-buss-biljetter har hittats. Grannar har försökts att hångalts upp. Snö-sömn har inträffat. Jag kan fortsätta, men det gör jag inte.

Så, kalla mig torr och inse att jag är sansad jämt, nästan.

johanwilhelm

hello, hello baby, you call. i can't hear a thing.

den 15 november 09

Lungt ute igår. Jag och Malin tog en sväng upp till Campus för att sedan varva trevligheter i Rockbaren med att dansa loss i Bubbles på Nöjesfabriken.
Ett fett hjärta till Anders som hade båda Bad Romance och Dance in the Dark från Lady Gaga's The Fame: Monster. Efter det drog jag vidare till Harrys och träffade min kära kusin Therese. Kom väl hem runt halv fyra, trött som ett as.

I fredags så var det snökaos och jag kom sent till Ankan för jobbet. Kul ändå, fick många fina foton.


ignorera toarullen och låt oss låtsas
att fotot är taget i baren.

Tog en sväng ut till Mor och Far men hann även med ett besök hos Farmor och Farfar efter att ha hittat min vilsa lillasyster vid busshållplatsen. Så det blev lite fika och trevligt prat, sen lite gåvor och även en öl. Johan glad.

Imorgon börjar min praktik. Som troligtvis kommer vara den sista inom detta utbildningsområde. Lite synd. Men skönt.

johanwilhelm

baby there's a dance in the dark

den 12 november 09

Jag jobbar på Glada Ankan ikväll, så om du ska dit får du se till att bli plåtad.
Jag kommer hänga där hela kvällen troligtvis så inga ursäkter, om du nu inte skulle gå före 00.00 eftersom jag inte är där innan det.

To dance in the dark is awesome. That's why we like Lady Gaga's new single.


Jag har skrivit cyckel över bröstet. undra varför? Det vet nog bara jag just nu, det kommer troligtvis att klarna för andra människor lite senare.

johanwilhelm

we all want love, ohohehoh, we all want love.

fortf. den 11 november 09

Var det någon som glömde nämna att det är lill-lördag idag? Ja. Jag gjorde det. Hello Rockgarden at Tempel säger jag bara! Underbart med lite småplock, billig öl och liveband.


Det närmar sig, och man känner spänningen från lokalen, och vet ni? Det kommer bli så sjukt jävla asbra att det inte är sant.



Premiär. Låter lyxigt. Kommer att vara lyxigt. Tempel.

johanwilhelm

dear santa, no, just kiddin' - that's still a long way to go.

den 11 november 09

Vaknade idag sjukt tidigt, Malin lurade med mig på tenta, men eftersom alla andra var där så fick inte vi göra den så jag var hemma från skolan igen vid 08.56. Skönt.
Då kunde jag ta tag i mitt liv och kolla på Sunshine Cleaning (underbar film) och även The Hangover som inte alls var så bra som jag hade hoppats.


mysigt?

Nu är det ingen skola kvar förens jag börjar min praktik på måndag. Praktiken på skolan där jag varit förut och jag längtar faktiskt. Kanske inte just för att jag ska bestämma mig om min yrkesframtid under dessa sex veckorna utan mer för att ta farväl av det yrkesval jag gjorde för mycket, mycket länge sedan.


jag bryr mig inte?

Nu ska jag snart ner till stan för att umgås järnet med Lisa 'Kvinnan' Blomster. Vi ska promenera, gärna sakta eftersom jag stod på tå förut och råkade ja, välta? Men det var ehmma hos mig så ingen såg det *pust*

johanwilhelm

sofi has done alot of things such as a great music video and a blog called radiomaze.

fortf. den 10 november 09

I'm countin' 1 2 3.
Och där tog det slut. Nej då. Men jag ville dela med mig av ett par bilder jag älskar från den här helgen. Jag var ute i skogen där jag hade jättetrevligt. Sofi var där. Emma var där. Det fanns tårta. Ja, trevligt.


sofi ♥

queen of hearts

Gjorde lite ändringar på bloggen. Orkade bry mig för en gångs skull. Ska bara få till den perfekta känslan bara, just nu leker jag. Som bara fan, dock känns det som att jag behöver ngt nytt. Kanske skulle man prova på lite videobloggande? Runt klockan 08.00 på morgonen innan jag ska till skolan med fult hår och mitt myslinne? Ja, kanske det va?

Jag vill få klart min band-tatuering så fort som möjligt. Haha, men jag vill inte ge Bics rätt när han i fredags sa "See you next week" och gav mig en fin t-shirt eftersom jag är en sån underbar stamgäst. Haha.

johanwilhelm

ev'ryday of our lives, wanna find you there.

den 10 november 09

Ja. Jaha. Okej då.
Du kanske tror att jag kommer skriva någonting helt jävla kuk-ointressant just nu, och ja, du har helt rätt. Varför kan man ju fråga sig och gör man det blir nog svaret att mitt liv som nuförtiden är otroligt glamoröst och underbart inte alls är så intriginnehållande. Jag saknar den tiden på sommaren när intrigerna lurade bakom varje glasdörr i mitticity. Nej då. Helvete heller.


deluxe.

Skönt är ordet jag letar efter, just det, skönt. Det verkar beskriva mitt liv just nu.

Jag har även börjat fundera på detta med blogg. Precis, jag har aldrig ställt mig den frågan förut. Varför bloggar jag? Det är det ju ingen som vet faktiskt. Har jag lust att trycka ut en fet videoblogg här? Ja, ibland kanske. En där jag sitter invirad i en filt emot min fina blågrå väg och gråter över hur elaka alla är mot Britney Spears eller hur jag idag gjort min make-up. Det enda problemet där är ju avsaknaden av kärlek till Britney Spears och det faktum att make-up inte används i mitt hem. Skulle jag köra videoblogg efter klockan 18.00 skulle den troligtvis vara antingen alkoholpåverkad eller stressad beroende på om jag jobbar.

Nej, nu är det dags för en förändring. Ev'ryday kommer byta skepnad. Välkommen till min blogg.

johanwilhelm

name that fuckin' pet and throw it away. again.

den 4 november 09

Nu har det hänt saker. Jag var i skolan en måndag till exempel.
Not bad for me kan jag säga där, hata måndagar och hata den kurs vi går, men jag var där med min halvliter Monster och två mackor från Selma. Lite besviken över hur mycket vår lärare hade dragit ner på sitt användende av "so forth" då han förra lektionen jag var på använde uttrycket 17ggr. Igår var det bara 2ggr.

Älskar Adele's album; 19. Du borde köpa det och lyssna på det - kanske tänka på mig när du lyssnar på det också. För jag är bäst. Det är alltså Soul och Feelgood-musik som ska in på rad 9 i Sandras blogg.

Halloween. Halloween. Underbart. Jag var Velma Dinkley och den som inte vet vem det är kan dra sig någonstans för jag var jättesöt i min peruk och min polotunika med tights och benvärmare. Älskade allas kostymer den dagen alltså. Micke var en kossa, Maria var sig själv tror jag och det var mycket, mycket övertygande. Lisa var en gammal gumma och Jenny var typ död sjuksköterska. Mysigt.


mhm.

maria from kopenga.

I helgen blir det fullt upp. Det gillar jag, orka sitta hemma liksom.

Imorn är det 5e november. Så ni vet det. Remember, remember, the 5th of November, Gunpowder, treason and plot. I know of no reason, why the gunpowder treason, Should ever be forgot.

skola idag igen, johanwilhelm

RSS 2.0