Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

move your ass bitch.

den 29 mars 09

Det hände idag att jag insåg. En del kvällar är både bra och dåliga. Jag har tappat min självkänsla, min själ, min självrespekt och kontroll. Jag vill inte dö, bara försvinna och inte komma fram. Du, du var det enda positiva ikväll egentligen. Du kändes bra. Och jag vet inte ens vad du heter. Medans du, ja du, fick mig att vilja dricka alkohol i mängder som är farliga för hjärtat.

hives, johan

sunny out, sunny out, sunny out.

den 24 mars 09

Solen skiner och den skiner hårt. Det är så varmt och stå nere vid väggen vid badhuset och ta en cigg. Solen lyser en rätt i ögonen och jag blir så glad. Mer sol åt folket känner jag. Regeringen borde släppa allt vad det har om A-kassa, rättigheter och skolformer för att börja diskutera flytten av Sverige ner till Sydafrika. It's priority number onu according to me.

Nej, nu fan tycker jag att vi ska åka utomlands tillsammans.

Snart ska jag ha Engelska. Kul. Som fan. Jag älskar min utbildning, ibland. Btw så är det typ önskevecka i matsalen, vilket betyder typ god mat varje dag jag är här denna veckan. Helt awesome är det.

Igår blev det Bergvik med Lisa, jag handlade självklart två tröjor. Vi åt lite god mat och hade trevligt, kollade in butiker och köpte nikotin-tuggummi. Självklart. Sen blev det hem till Lisa och kolla på film och äta marängswisch. Lisas var bra mycket större än min. *Jag lägger upp en bild när jag kommer hem sen*

waao, sun, johan

i've got the hives on my mind, and they're itchy.

den 21 mars 09

Just nu sitter jag i en underbart stor, rutig skjorta och kallingar, och ja, klockan är snart 17 men jag har inte riktigt orkat idag, har kollat på tre filmer också. Rogue, Eight legged freaks och Patrik 1,5 blev det, tillsammans med lillasystern. Men sen kom Farmor med knäckebröd till mig, sånna där runda med hål i. Åhhåha, va gott.

Blir det Sthlm om några veckor kanske? Jaa, det kanske det blir. Den här gången ska jag slå dom med häpnad, ingen medelmåtta här inte, never.

What? Oh yeah. Idag blir det utekväll men jag ska vara nykter, i minst en månad blir det så tydligen. Vill du veta varför? Ask me in person. Mohaha. Aja, det blir iaf ut med Ida och Tamara idag och det ska bli skitkul, vi ska nog till Nöjesfabriken och jag tar bilen vilket också är skitskönt.

Jag fick U på ena delen på Grammatik-tentan, två poäng ifrån G. Damn, nästa gång ska jag fan köpa böckerna till kursen. Skit också. Aja, jag får göra om Del A vid omprovstillfället. Kul? Njaa, bryr mig inte direkt.

Nu har det varit varmt ute igen, det är så sjukt skönt att jag bara vill hoppa, vara glad och bli kontroversiell. Kontroversiell och mystisk, sexig med andra ord. SOFI, sofi.

nöjes ikväll, johan

ooooohohohooo, have you seen it?

fort. den 17 mars 09

Har ni sett att solen varit framme och att det har varit varmt ute idag? Sofi! Plusgradernas återkomst! Emma! Ögonkontakt!

kiff, johan

hmm, i have a bag with things in it, it's in black leather.

fortf. den 17 mars 09

Sexuell?

hmm, johan

you look great, and so do i, wanna get together?

den 17 mars 09

Jag vet, jag ska börja blogga mer igen. Har varit lite mycket på sistone bara. Eller nej, nu ljög jag. Det har inte varit ngt speciellt, det är abra det att jag inte orkar blogga ibland.

Jag har VFU nu, så är i en liten trevlig skola med trevliga elever och trevliga arbetskamrater. Jag gillar det, även om det bara är två veckor den här gången. Det är så skönt att faktiskt komma ut lite i arbetslivet. Underbart.

Jag har ju nu, helt oegoistiskt, kommit på att jag är råsnygg. Du borde liksom kolla in detta, jag är rätt lätt på foten också, bara så du vet. Eller nej, nu ljög jag igen. Jag bara vet vad jag vill ha och ibland får jag det jag kanske inte visste jag ville ha. Hmm. Vissa säger slampa, vissa säger player. Jag säger råsnygg. Nog om nya mig.


awesome.

Snart ska jag sova, måste upp rätt tidigt imorn, typ runt halv åtta. Tar bilen till VFUn för jag orkar inte gå upp jättetidigt och gå till bussen, det gör jag inte. Ska imorn följa med en klass på idrott, engelska, bild och lite annat tror jag, kul, woho. Ska bara kolla klart på Brothers and Sisters. Sen ska jag försöka få tag på kvinnan för att säga god natt. Kanske lill-killen också, men där får det nog räcka med ett sms.

god natt, johan

to vulgar for public service, yet to held-back for cinemax.

den 14 mars 09 

Screamer. LOL. Ord jag helst vill glömma vad jag associerar dem med. Jag vill bara glömma men nu när jag blivit hindrad från att göra vissa saker som tillhör min vardag måste jag börja planera. Iaf om jag ska ha ciggaretter på morgonen. Eller så bara skiter jag i det och är stolt över mina pinsamma handlingar. Ja, det ska jag göra. Här kommer jag.

"Om du vore en väska skulle jag köpa dig och bära med dig jämt."

Den här veckan alltså, det har varit tentor. Två stycken för att vara exakt. En essay som handlade om den överdriva alkoholkonsumtionen hos universitetsstudenter, hehe, expert område eller vad? Haha. Den andra tentan jag hade föregicks av en utekväll som var helt underbar, jag blev tokpackad som jag alltid blir och mina underbara vänner Angelica och Verona gjorde min kväll. Den andra tentan handlade om grammatik. Och vet ni? Trots att jag var apbakis och opepp så tycker jag att den gick bra. Jag hoppas på G minst. Awesome.

Igår blev det utekväll igen. En lite, hmm, konstig sådan kanske? Var i Kil, hos Therese och vi åkte till Carro oh sen til Glada Killingen. Det är två minuter av kvällen ungefär som jag tycker var ganska skumma, jag vet inte riktigt vad jag ska tro och tycka om dom direkt. Sen betedde jag mig som en idiot p.g.a dig, kära kusin. Du får inte få mig göra sådant! Aja, det är tre minuter som har etsas in i min hjärna för att dom va awesome. Johan och Carro på scen. "Jag vet att jag inte är nån skönhet eller så...". Vi är bäst. Haha.

Caroline af Ugglas på andra plats. Fan va synd, hon skulle vunnit, men La Voix är också, hmm, säregen?

Jag vill bara säga att jag är helt fucking nöjd med mina senaste stil-ändringar. De är bäst och det är jag med. Nej nu ska Jag facebooka videor. Snart. Tre stycken tror jag. Ni kan ju kolla där, ni som har mig som vän. Nej, ni kan lägga till mig men känner jag dig inte så kommer jag ignorera the shit out of dig.

toppen toppen, johan

i can't find a good headline for this submit, so you'll just have to do without one.

Jag vill bara berätta lite om veckan som gått. Jag har fått en ny väska från 70-talet, den är grön och från Adidas och jättesnygg. Jag har träffat en underbar kvinna rätt mycket, min vän. Jag hade en kväll när vi var ute, och jag åt pizza samma dag som den. Jag har en dag rakat av mig håret och har alltså inget kvar just nu, bara stubb. Denna vecka kommer vara en jobbig vecka, av olika anledningar, du är en av dom, eller rättare sagt är jag en av dom. Men du måste hjälpa mig om jag någonsin ska få ordning på det här. Jag älskar dig.

Jag ligger ensam inatt, naken och kal.

Jag kommer inte att blogga denna vecka då det bara tar emot att ens vara inloggad på datorn. Jag ska inte säga att det gör ont eller att jag mår dåligt, jag är bara förvirrad och får lätt ont i magen. 

pokosps, johan.

sometimes everything goes wrong, maybe it's my fault, but then again, someone told me not to blame it all on myself.

fortf. den 8 mars 09

jag hatade igår. du hatade mig och jag hatade dig. du var otrevlig och du var konstig. jag mådde dåligt och ville bara sluta. jag behövde något drastiskt och drastiskt fick jag. ett telefonsamtal hjälpte mig och det var från henne. dig hörde jag inget ifrån varken igår eller idag. jag antar bara saker men en del tycker dom stämmer. jag är värd något mer och du som läser detta och tycker jag är konstig får göra det, jag bryr mig inte längre. jag ska prata med en annan imorn och allt ska kanske bli lite lättare, jag behöver någon nära som förstår och förhoppningsvis inte dömer mig. du gör det. jag tror iaf det. även om du inte gör det känner jag att du visat vad du går för. tillit och "du kan berätta för mig" tar dig ingenstans just nu. jag hatade igår. du hatade mig och jag hatade dig. du var otrevlig och du var konstig. jag mådde dåligt och ville bara sluta.

stubbigt, johan

hmpf, not today and i don't have any hair to sway

den 8 mars 09 

"att umgås med personer som tycker om en, är bättre än att umgås med folk som skulle sparka ner en för trappan om man vore överförfriskad."

bläh, johan

i don't wanna hear if you are alone, i'm feeling so free.

fortf. den 5 mars 09

"världen är ful och mitt hår är bara början på all uglyness"

so true, johan

my friends keep saying that i need patience, fools rushing better slow down, they keep talking about 'good things come' but i don't wanna wait anymore.

den 5 mars 09

Kul. Not.

Dagarna som gått har jag inte bloggat, kan väl sätta punkt där egentligen men. Man kan väl säga att jag bloggar när jag känner ngt, och det har jag egentligen inte gjort, förens igår då jag var hyperglad men inte satt vid datorn. Aja, Måndagen var en vanlig skoldag, Tisdagen med. Igår var jag ledig vilket var ashärligt, detta betydde lunch och shopping med Torbjörn och Lisa som anslöt sig till oss. Haha, hon var inte riktigt nöjd med mina leftovers och jag ber om ursäkt för det. Ska aldrig behöva ta dom igen. Imorn ska jag komma hem till dig på förmiddagen och vi ska umgås som fan. 

Idag har jag varit i skolan, gick upp vid 7, satte mig vid datorn och såg att Milf var inne som tur va. Hon berättade för mig att vi började 14.15 istället för 10.15. Detta betydde mer säng åt Johan. Awesome. Åkte in till staden och strålade samman med Lisa som slingat håret, vi tog en frukost-baguette på Arkaden sen åkte jag upp till Universitetet och gick på Grammatik-lektion som sög i vanlig ordning.

Efter detta åkte jag , Milf och Malla ner till centrum, Lisa "Milf" Berglund som skulle till Lina tog en buss och efter några minuter ringer min telefon. Hon hade tappat bort sig. Haha, fattar inte riktigt hur men? Aja, fick försöka leda henne rätt genom att hon förklarade vart hon var. Hehe, kul. Sen när Malla åkt hem så gick jag och Lisa "Kvinnan" Blomster på stan. Åt lite sallad på Wayne's och kollade skor, sneakers som nu kommit i alla världens färger. Jag känner att jag nu är mogen för ett par röda, gula och blå. Så det blir shopping snart igen.

Aja, jag vet att det är tråkigt att läsa min dagbok, men sluta läsa då ffs!

hej hej, johan

i touched it, i fondled it even and you know what? it was totally awesome.

den 28 februari 09

Släktkalas. Jepp, hela tjocka släkten har varit här idag. Skitkul. Igår var jag ute igen, allt började med Malins 18-årsfest som var riktigt trevlig. Efter det blev det Arena. Asroligt var det. Något underbart hände denna kväll, jag fick ta Dennis på flätan, helt jävla awesome var det. Det var även en som kom fram till mig och dialogen följde:

Kille: Hej, asså, får jag känna på ditt hår?
Jag, full: Självklart!
(Killen tar mig i håret, där bak)
Kille: Fan asså, helt värt!

Sen tog vi massa kort med fotografen, varav ett jag signerade och gav till den otroligt snygga garderobspersonalen. Detta kort sattes upp vid garderoben och satt självklart kvar idag när jag var där för tredje gången denna vecka. Lite besviken över att ingen av de tre stod i garderoben idag dock. Men Laila(?) var på Arena iaf.

Dock var det inte lika kul idag då Joel blev anklagad för misshandel av en idiot. Emma, jag, Lisa och Johan fick skriva upp oss på en vittneslista då vi såg vad som verkligen hände.

Lisa trivdes verkligen med min släkt, det kändes skönt. Haha, alla var typ lite överförfriskade idag. Inklusive Lisa.

nu ska jag sova, johan

RSS 2.0