Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

'look at me now, i'm so much stronger'

den 30 juni 09 

Åhhhhhahåhahaåhåhååååååååå. Gud! Åååhohåååaåååå. Fan va skönt.

Sitter i nya lägenheten och andas in ångor av färg. Emma målar om åt mig, skönt att man har en snäll kusin som ställer upp och tar ledigt för att måla om ens nya lägenhet. Och allt som krävs för att locka hit henne är ett flak öl. Hehe. 

Har varit nere på stan idag, körde till jobbet och va där ett tag, gick och blev mycket fattigare, fick ett samtal och blev tydligen rikare, hämtade upp Emma och vi tog staden med storm. Jag köpte en skitsnygg tee på Carlings, Snygg-Robin jobbade inte idag, tyvärr. Jag fixade även bredband så, tada, här är jag. Nu kan jag blogga jättemycket.

Inga möbler än. Eller, köpta är dom ju, men dom kommer inte hit förens nästa vecka, jag vill ju ha det nymålat först och så, det enda jag riktigt flyttat in i är garderoben. Jag har flyttat in, färgsorterat, organiserat väskor, och kommit på ett mycket effektivt förvaringssystem för allt som inte hänger på någon av mina 134 klädgalgar (dessa används bara till överdelar, och jag har nu insett att jag behöver fler galgar).

Imorgon ska vi på RixFM-festivalen med Kvinnan och Marieke. Det kan nog bli kul. Måste kolla upp vilka som kommer hit, och jag hoppas att det blir bra i år, förra året var en stor besvikelse både gällande en del av sällskapet och de som uppträdde.

emma ropar, johan

i know that i could use somebody, is this the thanks i get?

den 28 juni 09 

Jag vet. Jättedåligt bloggat den senaste tiden. Verkligen. Men men, jag kommer inte bättra mig just nu, varför? Läs vidare. Veckan som gått kommer här.

Måndag. 

Skola, tråkigt, träffade vår nya lärare. Efter skolan var jag med Jackie som förstorade läpparna. Det var skitkul, jag vill nu också göra något, kanske inte läpparna, men något iaf. Ångesten över den höga åldern jag nu innehar var inte så stor, tänkte inte riktigt på det.

Jackie getting her lips 'done'

'Skönhetsfel är något som är inbillat. Eller medfött. Eller påtvingat av andra personer.'

Tisdag.

Skola. Ingen annan där förutom Sarah, hade tråkigt, målade tavlor med nässpray med den enda anledningen att vattenkranen var i rummet brevid, inget artistic menat alltså. Efter skola blev det en glass med Jackie och sen hade jag ont i magen resten av dagen. Ångesten över åldern stiger, suget efter systembolaget växer.

Onsdag.

Skola än en gång, roligare, två modeller. Sen skulle det bli heldag med Lisa, det blev det inte. Typ en halvdag. Men jag älskar henne lika mycket ändå. På kvällen blev det Nöjes med Lisa, Jackie och Robin. Sen kom min älskade kusin Sarah också, och några av mina klasskamrater. Goodiebags, gratis mat, gratis öl, bra musik, kunde det bli bättre? Nej. Och jag lovar alla att jag nästa gång tänker lägga in min väska. Så totalt. Åldersångseten når sin topp, tycker jag är gammal och är säker på att jag ser rynkor, motverkas dock av att jag handlar på systembolaget, och känner mig som en total brottsling. Går 15 minuter senare på en buss, hävdar att jag är under 19 och får åka för skolungdom, med systemkassar i handen. Awesome.

'Parapapapapapapa.'

Torsdag.

Bakfylla. Herregud. Varför? Aja, den gick över fort. Det blev att gå på utställning med skolan och det var ganska intressant. Not. Men fina bilder. Efter det blev det hem, fick skjuts av Sarah, som, som jag nämnt tidigare, nyss fått körkort. På kvällen blev det faktiskt grillning ute på Somarro med Jackie och Sandra och lite annat folk. 

Fredag.

Ingen skola, sov ganska länge. Sen riktig myskväll med Lisa ute på Hagalund. Vi kollade på dålig film och åt fruktsallad med Tofu-glass. Mums. 

'Är det inte konstigt hur den dåligaste av filmer med sjukt lite dialog kan bli ren njutning med en vän?'

Lördag.

Jobbade. Strul på jobbet. Penga-panik. Baguette med Lisa. Hem till Lisa. Förfest. Somnade i soffan. Åkte in till stan, Marieke cycklade, vi åkte förbi, jag skrek. Uteservering, goda pommes med god sås, sen Nöjesfabriken. Kul. Full. Kul-full. Visit-korts-slampa. För alkoholpåverkad för att tänka på åldern.

Söndag.

Idag har jag börjat flytta på riktigt. Drog med mig lilla lillasystern till IKEA, vi handlade matta och åt korv sen åkte vi till lägenheten och började packa upp lite grejer. Känns så skönt att vara igång. Lillasyster invigde toalätten och jag tog första ciggen på balkongen, helt underbart är det. Ångesten över åldern går neråt i takt med att jag flyttar hemifrån, nu kommer ångesten över att jag fortfarande inte har internet och shit istället.

bilderna fuckar med mig, tack blogg esse, fittor, johan



sometimes i use a single word to much.

fortf. den 22 juni 09 

Är tydligen intresserad av en Robin tydligen. Det är tydligen skönt att ha ett namn på en så snygg person, tydligen.

mums, johan

center stage, single spotlight.

fortf. den 22 juni 09 

What's my future? Gosh, I don't know where to begin.  But I know where it ends. Center stage. Single spotlight. Cheering crowd. Superstar. 

'I want the world, nothing less. All the glam and the press, only giving me the best reviews.'

i want it all, johan

these glory days up for grabs.

den 22 juni 09 

Har nu varit tjugo i två dagar, the craze has gone down people. Inser att jag råkat bli gammal utan att märka det och att småbarn vill ha alkohol. Yes. The big 2-0. Hmm, åldersnåjan får fixas till helgen för då ska vi festa, och på onsdag också tydligen.

these glory days have come to end.

Det har varit varmt idag, sjukt varmt. I vålberg blåste det inte ens, så här har det tydligen varit ashett. In staden there was a light breeze.

Grattis Sarah till körkortet!

På något sätt har Jackie ramlat in i mitt liv. Vi (i den bemärkelsen att ni idioter som faktiskt läser detta ens får ta del av mitt liv) gillar henne. Sjukt skön människa med sjukt skön vovve. Tillbringade större delen av dagen med henne, vi träffades vid lunch, gick till CBG (skriver detta istället för att det är så jobbigt att skriva Coffeehouse by George) och jag tog en sjukt god hallonsmoothie

skitfin bild, eller hur?

Sen gick vi vidare, vi handlade och hade trevligt. Jag köpte två linnen, ett typ blått och ett gönt, sen ett par jeans-shorts som kan vara in desperate need of being in-sydda. Sen en t-shirt som jag redan ångrar, så, anyone up for grabs? It's these glory days?

Är sjukt avis på Leila som åkte till Peace&Love idag, jag vill också sitta i en skitvarm bil och svettas, och just det, lyssna på musiken på festivalen självklart.

Nu ska jag lyssna på musik, sjunga med och dansa som en galning. Framför datorn också, så kan du hacka min webcam, do it for a laugh. I would.

i know you want me, johan

omg, i've gone old on you people.

den 21 juni 09

Ja, jag är nu 20 år. Det blev kalasfest. Jag åkte hem till Lisa, vi skrattade, åt ost och drack champagne. Det var så trevligt, jag älskar den kvinnan alltså. Jag öppnade mina presenter som går i samma tema jag satte för två månader sedan. Sex. Jag fick en snopp-iskubs-bricka och snoppformade sugrör. 


vackert.


Sen tog vi en taxi in till centrum och gick till Jackie, lyssnade på lite musik, gjorde oss iordning och gick till uteservering, vi mötte upp med Sandra, Jon, Bella och Snygg-Magnus och satt på Glada Ankans uteservering ett tag. Sen gick vi till Arena, och hade skitkul. Musiken var bra, VIPen var trevlig, Marko hotade inte med att slänga ut mig när jag klappade honom på huvudet och jag fick gratulationer från garderobspersonalen. 


vackert.

mycket vackert.


Det enda jag kan komma på som faktiskt var lite dåligt med kvällen var det att Rikard inte jobbade, och att Magnus hoppade på mig på dansgolvet när jag raggade. Inte bra att en kille hoppar på en och försöker dra iväg en då. Icke.

Kvällen avslutades med pizza från Alpina, jag köpte Funghi. Synd om Jackie eftersom vi skulle dela och hon inte äter champinjoner egentligen, men va fan? Jag var ju själv när jag kom fram till disken och skulle beställa?


vackert.

'Johan Wilhelm Johansson vaknade i en mycket skön hotellsäng brevid en mycket snygg man och var mycket äldre. Johan fyller 20 idag <3'

Idag har det varit lite folk här och dom har bringat gåvor. Ljus som luktar lakrits (sjukt gott), glas från Kosta Boda, parfymer från Burberry, en gigantisk Toblerone, pengar, presentkort till IKEA (älska, älska, älska) och massa annat. Det blir riktigt kalas nästa månad, när jag flyttat och det inte står en extra soffa, extra TV och massa annat i vårt vardagsrum.

mums, johan

midsummer murders, no, oh god i'm just kidding.

den 20 juni 09 

Midsommarfirande deluxe. Helt sjukt var det. Hångel hit och hångel dit, herregud. Kul hade jag iaf, kunde dock inte sova så gott inatt eftersom Luna höll på att gå på mig. Hundjävel. Bättre med en lat katt som bara ligger still.


lilla luna.


Det blev ut till Rosenborg och spela brännboll och grilla med lite vänner, eller nej, inte så lite vänner kanske. Vi va väl en typ 25 pers typ. Det va skitkul och till och med jag spelade brännboll, vilket tyder på att alkoholen hade flödat på ganska rejält under eftermiddagen. Vi hade skitkul, maten var jättegod, Magnus var jättesnygg, Torbjörn var lika skön som alltid, Gohar var bara überskön, Magnus var jättesnygg, alkoholen smakade gott och som sagt var Magnus jättesnygg.


mmh.

Sen blev det fest inne i stan, i en korridor och alla hade skitkul, eller ah, nästan alla. 

I torsdags hade jag och Sandra middag på tu man hand, sen en öl, sen blev jag lite obekväm av en situation och åkte hem. Inget farligt, bara äckligt.


naaaw.


Just det, för alla som inte redan planerat deras grattis-samtal inför imorgon så vill jag passa på att understrycka att jag fyller 20 år. Detta är en stor händelse och du borde ringa och gratta mig. Så gör det.

nu blir det fest, johan

hahahahahaahahaha, omg, hahahahahaahha.

fortf. den 17 juni 09 

'skrik som en gris' - aaahahahahahahahahaha.

'helvete Lars-Olof' - ååååhh, hahahahahaha

iiiiiiieek, johan

wardrobert 'da muddafocka'

fortf. den 17 juni 09 

Jag gillar det faktum att Robert Söderström är taggad som Garderobert 'da muddafocka' på min facebook.

fylleskratt, johan

fuck the what lars-olof! fuck the what!

den 17 juni 09 

Just nu sitter jag och älskar mitt liv och min tillvaro. Jag gör verkligen det. Jag tänker på allt liksom. Jag tänker på min nya lägenhet, min nya kurs, Sandra, min kusin Sarah, nakna människor, Gohar, 7.0 cider, Lisa, musiken jag lyssnar på och sjunger, mitt stötande på garderobspersonal (som ska upphöra inom kort om ingen har något att säga till om det), min kamera och kanske speciellt mitt nya köksbord

Just det. Det finns mycket mer att tänka på också, vilket är helt underbart bara det. Så det så. 

hah, johan

mindfuck with the lesbian-pride-parade, check. mindfuck with the securityguard-hottie, check.

fortf. den 15 juni 09 

Helgens bravader. Hmm, ja. Fredagen blev det ju skolavslutning för lillasyster som blivit så stor så hon har gått ur nian. Detta innebar lite smått kalas här och ett bra tillfälle att häva lite cider. Jag hävde cider, skickade arga sms och sen blev det ut med en kvinna i sina unga år. 

Vi hade riktigt trevligt. Mindfucket denna kväll var ganska överlägset om man jämför med typ, ja alla andra kvällar egentligen. Mitt "måste ställa flaskan just brevid dig, samtidigt som jag vill ha ögonkontakt"-move kommer nog gå till historien. Skönt. Ojoj, the lesbian-pride-parade, känn er mindfuckade. 

två underbara vänner i deras unga år.

Det hela avslutades med ett dumt sms till en viss person. Varför ska jag be om ursäkt för? Jag har ta mig fan inget att be om ursäkt för. Jag tar tillbaka den, och sen får du förklara dig och be om ursäkt till mig.

Lördagen blev det bal. Med Dedden. Fast jag fotade bara, och beundrade det vackra folket, och de andra fotograferna, och mannen som gick på utsidan av repet. Men inget annat. Det var riktigt kul, dock kände jag att av någon anledning så var alla där snyggare än va vi va förra året, hmm, fel?

På kvällen var det dags att fira Verona som fyllde 20 i torsdag, grattis i efterskott. Jag var nykter men det va ingen annan, haha, och tur va väl det xD varsågod säger jag bara, haha.

Idag har jag haft kursstart, Skissteknik med modellstudier. Så bli så skönt, kan ju inte tänka mig en sommar utan massa nakna människor längre, haha.

mupp, johan

summer sucks, sucks hard.

den 15 juni 09 

Sommaren suger. Det är kallt och blåser och regnar. Vrat tog sommrarna från 90-talet vägen? När det var varmt i tre månader och skitvarmt i en månad? Ge mig! Ge mig lite mer! Jag tänker, som en slags protest mot gud, folk i jeans och annat rationellt folk gå i vulgärt korta shorts till skolan imorgon.

så det så, johan 

this one time, at studenten, there was this sign, not a magical sign, just a normal sign, and it said 'hum, hum, dedden', and i thought it was funny.

den 12 juni 09 

'för dedden har tagit studenten, för dedden har tagit studenten, för dedden har tagit studenteen, fy fan va hon är bra

Ja, så lät det när man åkte på ett flak med en nyexaminerad student, en hyperaktiv ung dam och en halvbitter liten unge. Jag scorade pluspoäng med en 16 årig lillasyster genom att ge henne min gigantiska halsduk att ha över dom bara benen, helt awesome var det. 


I torsdags var det studenten i Karlstad och självklart kunde man se en Johan med halvt öken-inspirerade kläder på torget. Amanda 'Dedden' Blomster tog ju studenten. Det var så sjukt kul att se alla 'tvåor' springa ut, för dom va ju 'tvåor' förra året. Det var dom. Jag stod där och återupplevde min dag i dimman för 364 dagar sedan och kände att detta var riktigt mäktigt samtidigt som det brevid mig stod det en kvinna i sina unga år och var bitter för att hela evenemanget var mycket bättre ordnat än förra årets utspringning. 

Rörd. Ja, det blev jag när jag såg att det rann en tår från Amanda. Jag ville också ta studenten och gråta av lycka, men jag fick nöja mig med den otroliga äran av att få vara närvarande under Amandas student. God mat och trevligt sällskap blev det senare i Casa de Blomster, presentöppning och förvåning över hur lika alla tänker. Helt underbart.

Idag var det dags för lillasyster Caroline att ta steget mot gymnasievärlden och gå ur grundskolan. Det blev till kyrkan, raggarbil och flak för hennes del. Min del? Fotograf. Igen.

Nu blir det fylla och karlstaboparty!

tjo, johan



headline of some sort, i guess.

den 9 juni 09 

Oj vad jag tycker om ungarna. Och pengarna. Jag kommer älska mitt jobb när min utbildning är klar och jag kan sluta vara tim-vikarie för att ha råd med utekvällar.

Min nya hoodie i underbara neonfärger och glansigt tyg är underbar. Så du vet det. Linnet som ser ut som glass, enligt en flicka i sina unga år, är också vackert. Allt är vackert. Men mina kläder är väldigt vackra. Och jag med.


egoistiskt kanske, johan


oh, what a weekend.

den 8 juni 09 

Shiiitkul. Herregud. Vad är väl en weekend i Otterbäcken om inte långtråkigt fyllefylld och helt jävla underbar? Helt jävla underbart. Inget mer att rapportera tyvärr. Önskar dock just nu att jag kunde dela på mig och varit i Kil samtidigt som jag var i Otterbäcken.

underbart, johan

i'm carrying out my life in bags from fred perry, ralph lauren and some guy named adidas.

den 5 juni 09 

Nu bär det snart av, bort ska jag. Ut i skogen ungefär. Rökpaus i skrivandet. Otterbäcken here I come! Yes, så skönt att komma bort härifrån även om det bara är några dagar. Resan blir ju inte direkt sämre av att jag ska ta min Ralph Lauren Weekend-Bag på sin jungfruresa. Fan asså, det ska bli så kul att bara bugga loss som en idiot med Sofi ända tills klockan blir sent, det käns verkligen som att detta år kommer ha ett bra slut, upprepning av förra årets misslyckade hemfärd tills fots när klockan är fyra, räknandes lyktstoplar. I'm just telling you, I ain't counting any lamp posts ths year! 

sommar!

Veckan som gått har varit en rätt bra vecka, allt som allt liksom. Måndag var jag ledig, tisdagen jobbade jag och kollade in lägenheten. Onsdagen var sista dagen i skolan och jag tror att tentan gick rätt bra, lite ledsamt att säga hej då till Milf och Malla, men jag och Milf ska ju ses nästa vecka så saknaden hinner nog inte bli så stor. Igår tog jag hand om mig själv. Det ska man göra ibland. Det är bra att göra det. Rökpaus i skrivandet. Man ska typ duscha i en timme, kolla på TV, bada i en timme, äta ost, ah man kan göra mycket liksom.

Jag flyttade även igår över hela mitt entertainmentsystem med stereobänk, TV, hemmabiosystem, DVD, VHS, TV-spel etc. till min lillasysters rum. Hon ska ändå få det när jag flyttar så, skönt att ha det gjort redan nu. Just det, jag har nu insett att jag kommer bära ut hela mitt liv i väskor när jag flyttar. Det står nu åtta stycken fullpackade underbara väskor på mitt golv, och det är typ allt jag ska ha med mig när jag flyttar. I'm leaving Vålberg behind.

Ojojoj, va klockan blev mycket! Rökpaus i skrivandet. Nu måste jag sticka.

'johan, va gör du elle?'

a story about a girl with a crush, a girl who went hyper on the dancefloor, a boy with a camera and a girl with high heels.

den 31 maj 09 

Vårt internet har varit nere, tillsammans med vår hemtelefon. Fuck it känner jag. Hata sånt. Aja.

Igår var en underbar kväll. Nej. Dag. En underbar dag. Dagen började med typ sova eftersom jag var ute med Anna och Dea i fredags. Vi hade skitkul, eller, jag och Anna hade det, Dea åkte hem direkt. Vi dansade, jag bjöd Anna på jordgubbar jag fick i mina specialdrinkar, tack Rikard. Kom väl hem runt tre och sov väl tills klockan blev tolv. Skönt. 

Klockan tre skulle vi vara samlade vid backen bakom Konsum på Kronoparken. Det blev tävlingar. Och vi vann en. Fint. Haha, vi kom trea allt som allt och vi valde att bli Team Mathleates. Självklart. Så på med nördglasögonen och den rutiga kavajen för här kommer vi! Tävlingarna, eller nej, Irländsk julafton ledde till att jag idag har blåmärken på bröstet och andra lite mer smått intima ställen, sedan även en sträckt hals. Tack så mycket.

a girl who went hyper on the dancefloor

Efter tävlingarna åkte jag hem till Kim och duschade av mig och fick tacos (tack gode gud att Lisa var där) för att sedan bege mig ner mot stan. Jag mötte upp med Gohar, vi gick till Hemköp och köpte vindruvor och sen mötte vi  Leila. Vi gick till museéparken och hade skittrevligt, Lisa kom efter ett tag också. Min underbara Kvinna. Lite vin, lite öl, lite 2.25 cider (Leila drack detta, ingen annan).

a girl with a crush

Senare var det dags för Arena och ERIK HASSLE! Åh, jag var så glad till en början. Back to Bed har aldrig låtit så bra som den gjorde då. Det var helt underbart att lyssna på den, och även Bump in The Road. Den är väldigt vacker den också. Och självklart Don't Bring Flowers.

i go back to bed

Sen mot slutet, när jag kommit fram till att han inte alls är så snygg och att jag verkligen inte gillade hans kors i örat och han var helt off-key i Hurtful, kände jag att jag fått nog och gick till Denis och flörtade lite istället (vem mer jag flörtade med ska vi aldrig någonsin mer ta upp, idioter till vänner man har ibland). Inte heller fick jag höra The Thanks I Get vilket drog ner betyget rejält. Men over-all, Back to Bed var fantastisk.

'jag tror du bara fejkar'

Sen efter Arena så blev det cheeseburgare med Lisa och Andreas. Trevligt.

Idag är det Morsdag! Grattis Mamma! Hoppas du tycker om ditt presentkort på Mio! Det har blivit tårta och grillat och trevligt sällskap hela dagen idag. 

kyssochsmek, johan

RSS 2.0