Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

what i've been looking for, it's hard to belive.

fortf. den 28 maj 09

Nollning of HT09.
Fadder, yes indeed. Och temat är?
 
 

Jo, temat är så sjukt awesome. Jättesjukt awesome!

brats of cheerleaders? band geek, johan

i took you in, is this the thanks i get?

den 28 maj 09 

Idag har varit en fin dag. Jag har hämtat mina fyra caféstolar fån myrorna som bara kostade 30kr styck. Dom är så fina. Dom ska finnas i mitt kök. Där kan vi sitta och dricka vin, äta salta kex med brieost, skratta åt saker som vuxna gör, prata om ekonomi och självklart alla andra saker som socitetsbarn gör. En sak bara, jag är inget socitetsbarn, så om du vill dricka öl och äta grillchips medans vi pratar snusk så går det självklart också bra. Mycket bra.

Hassle-biljetten ligger i mitt myntfack. Jag har idag tittat på den åtta gånger, jag har btw inga mynt. Jag längtar bara. Det ska bli så trevligt.

 
Don't bring flowers after I'm dead. Don't bring flowers after I'm dead. Save your givings for the living instead. Don't bring flowers after I'm dead.


If a bird can sing with a broken wing. You'll learn to bend when the wind blows. The leaves may fall, but the trees stay tall. This is a bump in the road. Don't give up, you will make it. Don't give up, you will make it.


don't you hassle my dazzle, johan

the end of french-week, no more arguments or lawn-chairs to steal.

den 26 maj 09

Kollade in Leilas blogg nyss, som ledde mig till Linns blogg, för att göra en inte så lång historia kortare så gick jag in på en sjuk sida där man kan chatta med främlingar. Kul? Se själva:

Stranger: Hey, kitten! :D
You: hmm...
jag loggade ut

Stranger: I LOVE YOU : O
You: what?
Stranger: i said
Stranger: i love you :D
You: why?
Stranger: because i just do..
You: well, i am good looking, fun and totally awesome
Stranger: i know that >O
You: wait, guy or girl? 
Stranger: alien
You: awesome
jag loggade ut

Stranger: hi
You: NÄMEN GUUD HEEJ! VAD GÖR DU HÄR, ELLE?!
stranger loggade ut

You: hey
Stranger: heyo
jag loggade ut

You: hey
Stranger: heya
jag loggade ut

Skitkul verkligen, har nu suttit med detta i typ 30 minuter och kan typ inte sluta att driva med folk. Så jävla roligt alltså.

Jaha, inte ens en nick kan man få när du går förbi nu för tiden? Inte för att jag fick det förut, men jag trodde vi hade kommit varandra närmare nu? Nej nej. En spark i röven är vad du kommer få nästa gång jag ser dig. Så det så.

hmpf, haha, herregud, johan

j'ai vu un homme qui est venu à la barre.

fortf. den 26 maj 09

Ååhå, just det. Hehe, under en lite halvgalen bilfärd på de slingrande gatorna i Karlstad såg jag en person som troligtvis precis hade tränat. Det vände dagen. Génial.

french, johan

maintenant je suis de retour

den 26 maj 09

Hmm, lite körigt den senaste tiden. Mitt schema har ett ut såhär sedan min senaste bloggning:

Lördag - Fylla kroppen med alkohol
Söndag - Konsum-camping och fosterställning
Måndag - Skola, faddermöte och besök hos bror
Tisdag - Städning, skola och soff-köp

Ja, som ni ser har det varit fullt upp, inget ledigt precis. Men nu är jag här, igen, saknat mig? Såklart ni har. Ni vill säkert veta mer om mitt schema de senaste dagarna så här kommer det:

Lördag. Campusfesten 09. Underbart väder efter allt regn försvunnit och massa alkohol gällde tillsammans med massa vänner utanför Rumpan Bar. Alla var där typ, det var skön stämning och vi alla var assnygga. Jag hade trashig t-shirt och trasiga jeans, som när jag vaknade agen efter var helt förstörda, men det kommer vi till snart.

Jag anlände med Lisa runt 19 och vi mötte upp Gohar på direkten, vi hade skittrevligt och så träffade vi massa fler folk. Mycket hände. Jag blev skriven på av Mikael, texten "I <3 MOMMY" prydde mitt överexponerade bröst. Lisa fick på något sätt tag på en solstol och en påse popcorn. Jag drack kanske lite för mycket. Lisa fick en dart-pil i handen. Jag tar någon på bröstet väldigt länge och jag har ett svagt minne av att orden "Det där gillar jag" yttrades av mig kort innan jag gick därifrån. Min rumpa blev nypt ovanligt många gånger. Jag däckade i en liten obekväm soffa i ett illaluktande kök.

*Bilder finns på Facebook!

Söndag. Vaknar i ett illaluktande kök på översta våningen i ett hus på Campus. Går upp, stöter på Torbjörn, Maria, Robert och Mikael. Micke skulle hem, Vi andra gick till Konsum. Det öppnade inte förens om 40 minuter så vi satte oss utanför. Jag hittade en ciggarett i min väska och blev tårögd. Vi kom in på Konsum och handlade, jag går på stan iklädd mina heltrasiga byxor, förstörda skor och min t-shirt som halsen hade gått sönder på, också då med texten "I <3 MOMMY" på bröstet. Skönt. Det blev hem och inta fosterställning medans det var Ugly Betty repriser. Fosterställning var det mest centrala för dagen.

Måndag. Skola. Finkläder och muntlig redovisning, gick skitbra. Faddermöte på kvällen, skitkul. Älska temat!

Tisdag. Skolan sög, var så uttråkad att elefanten or as they say in french, l'éléphant, nästan åkte fram. Nästan. Sen gick jag på stan själv, köpte bland annat en soffa i grått med en schäslong(?) som jag tror kommer bli skitfin i lägenheten.

Så, det var mina senaste hektiska dagar. På lördag är det fadderhäng och tävling om lagen, kommer bli skitkul för vet ni vad? Senare på kvällen ska jag gå och få en hörsel-orgasm för då ska jag se Erik Hassle live. Det kommer bli helt sjukt underbart alltså. Génial. Très impressionnant.

Barnsligt av dig att snärta mig på örat. Du kunde kramat mig och lagt märke till min utomordentligt genomskinliga t-shirt istället. Imbécile!

god natt folket, johan

j'adore ce sac, et ce garçon.

fortf. den 22 maj 09

'Gällivare-häng, fan va fint'. Oj, oj, va vackert. J'adore. Ge mig. Allt.


acne, check. cheap monday, check. weekday, check.

god natt och sov gott, johan

ce n'est pas si totalement génial.

den 22 maj 09

Jaha, här sitter man med ett antal glas vin i magen och vill på Melody Club. Alla är tydligen borta, eller  så ska dom jobba tidigt till morgonen. Pas génial. Not awesome. Just nu känns allt fettfail och jag vill bara sova så det blir lördag och förhoppningsvis fint väder, vilket i sin tur leder till en lyckad campusfest. Je vais faire la fête demain.

fettfail, johan

ce qui en fait lorsque la voiture est bon? juste, rien.

den 21 maj 09

Oj vad jag längtar tills 1a juli.
Så fort Milf har barnvakt blir det fest. Ingen stor, bara de som kan uppföra sig. Och Milf då.

Ikväll blir det kinamat med släkt och sen bowling på Score. Jag ska inte bowla, bara titta på. Det är lika roligt det. Jag har typ lovat mig själv att aldrig bowla igen för när jag gjorde det sist var det tydligen i delvis dåligt sällskap och kvällen gick åt helvete. Aja, så kan det gå, men vad gör det när bilen går bra? Ingenting.

Asså, gud, Bump in the road är så jävla fin. 'De l'obscurité, dans la lumière'

Fransk vecka? Kanske det? Tous les jours à evryday.blogg.se låter väl rätt hett eller? Il est super génial. Nästa vecka kanske man drar till med något annat, tysk-vecka kanske? Aja, vi får se då.

Är btw supertaggad, eller ska man säga très enthousiaste, inför sommarkursen. Det ska bli så jävla roligt alltså. Ja, Sandra, rosa får väl gå bra, men inget innanför tröjan den här gången, sist så hade jag gul färg på hela bröstet, not ok känner jag.

slapp tee, johan

c'est l'universe pour moi

den 20 maj 09

Ja, då har man gjort klart sin studieplanering då. Skönt känner jag. Blir klar HT2013. Världen ligger vid mina fötter när denna tid är borta. Resa, vara arbetslös och ha det dåligt ställt, kanske ta hand om vallabys och bo i en hydda i Australien? Låter rätt skönt.


Vin och glass idag då. I tjock-tröja och kort-korta shorts. Awesome var det tills fåglarna kom och jag drack alldeles för mycket vin med tanke på klockslaget. Men va fan? Jag skrev ju på kontraktet idag, behövdes ju firas. Det var så trevligt så. Oj, nu hamnade jag 'snett', haha. Hahahaha. Burn. Internt skämt. Haha.


Jag har kommit in på min sommarkurs också! Så här kommer jag, se upp alla nakna människor som INTE vill bli avmålade. Just det, du! Watch out! Det känns som jag kommer få riktigt bra vänner i klassen i sommar också. Sandra and Johan together again, herregud. Inga färgkrig den här gången, ok?

warm&call, johan

well, well, hello to you then handsome.

fortf. den 19 maj 09

Hej Denis.

är du med, johan

i used to laugh it of, i used to look the other way.

fortf. den 19 maj 09

'Fadderhäng' släng dig i väggen, Hassle here I come.

bump in the road, johan

bump in the road, bump in the road, bump in the road, fettfail.

fortf. den 19 maj 09

Gohar gav mig mat förut. Vi älskar henne ännu mer nu. Om det går det vill säga. Aja, snäll är hon iaf.

Jag vill gå på Hassle. Vill du gå på Hassle med mig? Let's face it, alla vill gå på Hassle med mig. Men jag tänkte vi begränsar det till en grupp på ungefär 13 stycken, jag tycker det låter lagomt. Vad tycker ni?


jag

är

amatörfotograf*

Dagen börjar klockan 6.30 med att jag går upp, går till bussen, är på KAU klockan 9 och bara är där tills klockan råkade bli 19. Not awesome känner jag där. Vet du? Det fins ett nytt ord jag känner skulle passa in här, och det är fettfail. Fast hela dagen var inte fettfail. Inte när jag hängde med Lisa 'milf' B, inte Ullas mackor, inte Gohars magazin-layout, inte Denis (Ja, jag har nu tagit reda på att det stavas med ett D) o-vulgära uppförande, inte knut-leken på fadderutbildningen och inte heller Mallas sällskap med inkluderade foton och kommentarer under fadderutbildningen. Men resten, fettfail.


roll over

Jag hann hem till Ugly Betty. Vilken tur. Det var ett bra avsnitt idag. Just nu ska jag ta och inte göra någonting förutom att förbereda mig mentalt för kontraktskrivningen imorgon. Vilket betyder vara skitglad och kolla in olika tapeter på nätet typ. Sen kanske man kan tänka på om det verkligen är bra att köpa en lägenhet för 250 000, eller nej. It's worth it. Totally. Awesome.

*de tre bilderna på mig, är tagna av Lisa Berglund.

bring an ethnic friend and come in for free, johan

to be or not to be is not the question, the question is 'have you ever been scr***d?'

den 19 maj 09

Jag skämtade bara, jag blir varken knäsvag eller varm i hjärtat när jag ser dig. Inte alls, dock känner jag att mina skådespelartalanger borde användas till något mer nyttigt som att få dig att rodna, typ bekämpa brott. Eller lura av folk pengar.

he, johan
 

a big submit, and a big one it is indeed.

fortf. den 18 maj 09

TYCKTE HELT ENKELT ATT DET VAR DAGS FÖR ETT INLÄGG I CAPS. WELL FOLKS, HERE IT IS!

hmm, johan

i have a brand new carigan and it's red, totaly, awesome.

den 18 maj 09

Ojojoj, tiden går fort. Snart sommar. Skönt.

Jag är ledig idag, typ. Jag ska in till KAU på fadderutbilning senare idag, men innan det ska jag ta lite tid till mig själv. Awesome.

Jag har en ny röd cardigan, från den snygga blonda expediten.

muff, johan

you have to accept them, you have to, i feel like a whore.

den 16 maj 09

Oj, va mjukt det var där innanför, gosigt.

Du måste ta betalt! Du måste det. Där står jag och känner mig som värsta drink-horan. Jag gillar det inte. Inte alls. Om man tänker efter så fick du egentligen typ bara 50 spänn i dricks, om jag hade betalat det jag fick av dig. Dum dum. Åh, nej, fan asså, jag gillar det inte alls. Lite specialbehandling sitter väl aldrig fel men asså, det känns inte rätt.

  

Ja, utekväll igår alltså, en rätt bra sådan. Jag tycker så mycket om min vän. Och lite annat folk också. Känner dock att det inte alls var jag som var vulgär igår, det kändes skönt för en gångs skull. Skäms på er, garderobspersonal. 'Hinner vi tillbaka till två? Jag ska skjutsa hem folk då.' var väl typ det mest vulgära som kom ur min mun. Städat som fan var det igår.

Svetlana - Be my Valentine. En riktig låt som kan höras lite senare ikväll. Den vinner nog. Awesome. Btw, Dennis (eller stavas det Denis?) så tycker jag att Bosniens bidrag är dåligt.

Tre missade samtal. Martina. Hmm. What the fuck tänker jag och ringer upp. Hon är i vålberg? Herregud, man åker inte till vålberg om man kan undvika det liksom. Helsjukt. Stay away from Vålberg.

Ikväll då? Ut? Självklart.

ses i dimman, johan

these glory days are on again, to bad for you.

den 15 maj 09

Ja, våren är här kan man väl säga. Dock inte sommarvärmen. Jag vill gå i shorts nu, men enligt vissa är det inte ok. Dessa vissa är gamla, så det så. Just det, gamla. Så jag tänker ha shorts, inte idag, men till veckan. Btw så vil jag bara säga att det är så sjukt skönt att snön och kylan är borta, som om inte alla redan visste det och höll med mig, men ändå? Sjukt skönt.

haha.

Ska man ut idag kanske? Skulle vara skönt att ta bilen och bara åka in och ha lite roligt, ja, det ska jag nog. Få väl se vart och med vem man hamnar.

'dansa bugg, lyssna på carola, manikyr, permanenta håret, återträff med högstadieklassen, avundsjuka på överklassen, och gilla kungafamiljen, spyr utav dagen-efter-piller, skvaller o hänt i veckan, grannen hembränt o bläckan, nätpoker, karaoke, man kan ju inte bara ha tråkigt, finlandsfärja, bon jovi-covers, living on a prayer, looptroop rockers, raggarbilar, power meet, gällivarehäng fan va fint, fyllebråk på mc donalds'

Ohohoh, snart ni, snart ni så händer det.

man kan ju inte bara ha tråkigt, johan

done, done. design by johansson has done it again.

den 13 maj 09

Klart! Den nya designen är så gott som klar, det enda är att bilder på mina sköna vänner ska bytas ut, någon kanske även ska tas bort, jag hittade ingen underbar bild på Gohar så jag tog en bild på Mimmi KG så länge. Att några av bilderna har dålig kvalité är  något ni får leva med tills slutet av veckan då jag bara har tillgång till de mest simpla bildredigeringsprogram just nu. Sen ska jag även hitta en superskön bakgrund också.

God natt folket.

skank, johan

news

*BLOGGEN HAR FÅTT EN PROVISORISK NY DESIGN!*

JUST NU FUNGERAR INTE LÄNKAR OCH BILDKVALITEN PÅ LÄNKARNA ÄR ÄVEN USEL. DETTA SKA FIXAS INOM KORT. FÖR DE SOM UNDRAR ÖVER DE TVÅ LÄNKBILDERNA MED FRÅGETECKEN SÅ FINNS DE DÄR FÖR ATT JAG INTE VET VEM JAG VILL HA JUST DÄR, ELLER ATT JAG INTE HAR EN BILD AV PERSONEN SOM PASSAR IN VID SKAPANDETS STUND.

SKA FÖRSÖKA FIXA TILL ALLT IMORGON-FÖRMIDDAG! 

news

*BLOGGEN ÄR UNDER UPPBYGGNAD! NY DESIGN KOMMER POSTAS I VECKAN!*

are you with him? ok, well then here you are.

fortf. den 10 maj 09

"Är du med han?" var en fråga som ställdes till en vän, kändes rätt skönt igår, jag känner mig speciell.

115, johan

hey, sorry, i'v lost mine, can i have yours?

fortf. den 10 maj 09

'jag har tappat bort min mobilnummer, kan jag få ditt?'

07353, johan

you know what, i'm not going to stop talking 'bout these glory days

den 10 maj 09

Jag vet, jag bloggar jättelite, men det händer så mycket samtidigt som det händer så lite.

'svennebanansvennebanansvennebanansvennebanan'

'Ska vi gå ut och dansa? Jag vill ut och dansa.' var ett sms som delades ut i fredags och självklart blev det ut för att dansa, jag tog bilen in till storstan och träffade Tamara som av någon anledning jag fortfarande inte riktigt har full koll på, hade fångat grodyngel med sin kille. I lägenheten blev det svepning av vin för hennes del medans jag satt och var mest fascinerad över det faktum att det faktiskt var grodyngel i den stora ljuslyktan på bordet.


malin och tamaras hår.

hett emma, hett.

Senare blev det vidare till Arena och Leila kom också efter ett tag. En sak ska ni ha klart för er, vi gillar den unga kvinnan. Hon är skön. Haha, norrmän. Robert och Dennis (eller stavas det Denis?) stod i garderoben. Malin var där också, och sen kom Emma, och Emma gillar vi också, hon är så jävla sjuk, haha. Sobert, snyggt och graciöst försvann vi ut i natten efter stängningstiden och jag åkte hem och sov.


leila, leila.

Då va man anmäld till att vara fadder till hösten då. Awe.

Lördagen bjöd inte riktigt på lika mycket soberitet. Det blev en hemsk shot rensprit ur ett skåp här hemma, sen vidare ner till Farmor och Farfar för lite mer av den läskande drycken. Ja, ni läste rätt, Farmor och Farfar. Dom är bäst i världen. Efter vårt besök där åkte vi in till stan och hämtade upp Kvinnan som jag sedan tog med ut, Promoe spelade juArena.


han hade tagit bort fl... nej, nej. jag kan inte prata om det än.

Garderobspersonalen för kvällen var Leila, Dennis (eller stavas det Denis?) och Anna. Dock var det ingen bra show på scen, det var inget ös och de engelska låtarna drogs igenom på typ 3 minuter. Not ok. Trevligt hade vi iaf. och min smörgås från subway var jävligt god att äta på nattbussen. Jävligt god.

Btw, jag har INTE varit bakis idag, kommer inte ihåg allt från igår bara.

carlings, johan

these glory days aren't over, are they?

den 7 maj 09 

Internet har varit borta, inget internet alls faktiskt. Men now it's back. Under de senaste dagarna har jag, hmm, ja, haft kul. I lördags blev det ut, Karlstads största personalfest, ja tack. Det blev Harrys och samma annat och det var riktigt trevligt. God mat, god dryck, kanske lite väl mycket där kanske? Jag ska nog sluta dricka alkohol*

New York med Melissa Horn är typ superskön att lyssna på, bara så ni vet det.

Skola har det varit i veckan också. Mycket skola. Men det funkar ändå liksom, kommer sitta på helspänn hela natten typ eftersom våra betyg på Didaktiken kommer ut imorn. Jävlar alltså. Kommer såå få ett U på det där arbetet, men vad gör det när allt kommer omkring?  Jag har det öndå trevligt med mina underbara klasskamrater, NI FÖRGYLLER MINA DAGAR! Och ja, jag vet att jag förgyller era, ni bara säger det inte. Well, you're gonna say it. I'm gonna make ya.

Skäms faktiskt lite just nu över användandet av ordet "slampig" i lördags; Jag menar självklart inte att du är en slampa som ligger runt och så, det är du ju inte. Det känns bara så slampigt när du står där och flashar magmusklerna och låter oss ta på dig, it ain't good. Jag menar, Robert skulle ju ha 200kr för det, vilket typ klassar honom som lyxprostituerad, men vad gör det när bilen går bra? Just det, ingenting.

Fucked her, yes he fucked her, cause you can't rape a slave?

Haha, jag har köpt en penisbok på myrorna, den ska jag ha med mig på lördag och vi ska ha så roligt och trevligt tillsammans. Dock kan jag ha underskattat penis-roligheten med boken, den var mest sjuk. Jävligt sjuk.

Fotad och intervjuad har man ju självklart blivit idag, det var trevligt om man bortser från det att jag ser ut som en bebis på bilderna. Time to toughen up liksom.

*självklart kommer inte alkholen sluta flöda, jag har ju ngt på gång här

these glory days are awesome, aren't they? i do enjoy them.

den 1 maj 09 

Grattis Tamara! 

I tisdags blev det shopping-dag med Lisa, Kvinnan. Vi handlade kläder och skor och annat, åt lite god mat och fikade med lite krämigt god cheesecake. Det var riktigt trevligt, senare på eftermiddagen var det middagsbjudning som gällde. Vi fick besök av en liten krabat, som då bara var 23 dagar tror jag. Bebisar är rätt gulliga ändå. 


nya överdelar till sommaren är aldrig fel

den nykomne Maximilan

Onsdagen blev det skola, alltid trevligt på något konstigt sätt. 

Igår, Valborg, fest, grilla. Det blev grillfest på Frödingshöjd med kamraterna från KAU. Vi hade riktigt trevligt och det fanns mat, lekar, musik och sång. Det är så jävla skönt att kunna sitta ute nu, det är underbart att bara ta med sig en engångsgrill, lite potatissallad och en gitarr ut i naturen och ha trevligt en hel kväll. Ljuvligt. 


oskyldig.

korv med bröd smakas bäst av två.


Efter grillandet åkte jag ner till centrum, mötte upp med Kvinnan och lite annat folk, sen kom även Tamara. Vi gick till Glada Ankan och hade skittrevlig.
Vi dansade, drack( inte jag, jag körde bil), och hade allmänt kul. Dock fick jag och Lisa nog av den sjuka värmen som är i den lilla lokalen så vi råkade hamna på Arena efter ett tag. På Arena är det alltid trevligt och mjaa, de som är där är alltid trevliga. Just det, hmm, Robert, förlåt för tjugan och godnatt-kramen. Förlåt. Eller nej, jag tar tillbaka det.

Idag är det 1a maj och ja, det blir fest. Fest, fest, alkohol!

druuunk, johan 

RSS 2.0