Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

fun until we got thrown out, but hey, it was alot of fun after that to.

den 30 november 08

Just det, den sista är idag. Imorgon är det alltså December vilket betyder jul, jul och jul. Fan va roligt. Just det, har glömt att köpa busskort, aja, får göra det imorn då.

Just nu sitter jag på jobbet och bloggar med min mycket fina nya dator jag fick i Torsdags. Vem visste att Myrorna hade trådlöst internet i butiken liksom? Men iaf. den är väldigt fin min lilla dator och mycket smidig. Sen trycker jag själv att den är otroligt bra också. Perfekt för mig iaf. Jag bloggar dock inte på arbetstid för er som är förskräckta av min aktivitet just nu, utan jag börjar faktikst inte förens om sex minuter.

Den här helgen har varit ganska okej faktikst, Emma och Sofi har varit här, kom i fredags och då åkte vi till Kil, till Therese och sen till Killingen. Det var riktigt kul, tills vi belv utslängda. Hur ofta är det att en vakt går in efter att man varit där en timme och frågar om legg eller? Nej. Inte alls vanligt. Men ha fick ni, vi betalade iaf ingen mat eller drick så ni gick iaf back. Ha! Efter vi blev utslängda så åkte vi till V-berg och drack lite till och sen gick vi ner till centrum där vi hitta den mest sjuka öppetider-skylt vi sett. Bloggar den någon gång idag troligtvis.

Igår så var det skyltlördag i V-berg och vi var så klart där, provsittning av fotöljer inne på Graffes, fika på brittas med Live-musik, sen var det lotteri och jag vann en lite tjock tomte, väntan på tomten och sen gick vi hem. Vi åt lite mat sen kom Lena, Ulf och Fredrik och hämta små-tösera och dom åkte hem. Jag frågade om dom hade packat klart allting och de hade dom, men imorse när jag kollade så var den halvfyllda bag-in-boxen kvar, Emmas mössa och även hennes koppartrans tröja, som jag funderar på att ha på mig någon dag här nu.

kom gärna ner till mig, vi finns i källaren, johan

at a party at malin's, later we're goin' to the happy duck

den 26 november 08

Sitter ute på Färjestad hos klasskamraten Malin. Vi har en liten förfest innan Joels band spelar på glada ankan. Jag har fått lönen idag men kan ändå inte dricka, ska köra med pappa tidigt imorn så får inte dricka. Sara och Tamara ska dit ikväll också, så det är ju kul.

hörs snart, får datorn imorn, johan

someone told me to read it, but i've stopped doin' that, i don't have the time.

den 22 november 08

Oj då, nu har det gått då där lång tid igen, men asså, jag har inte haft tid att skriva. Nu är jag på kalas och så då passar jag på, de andra sitter och spelar kort nu lite sådär på maten. Jag körde ut till Otterbäcken vid två-tre-tiden och vi åker väl hem runt en tjugotvå eller ngt.

I veckan har det inte hänt så mycket, jobbade måndag och tisdag fast jag fick ett välkomnat avbrott i form av danslektion i en och en halv timme. Skönt med lite nytt liksom, fastän det var rätt jobbigt. Onsdagen var en helt vanlig dag i skolan liksom, röst-coaching och berättande, sen var torsdagen liksom lite tråkig, men den funkade.

Det var torsdagskvällen som blev intressant. Jag var för första gången ute med Ankan på egen hand, det var riktigt roligt. Vi gick på förfest hemma hos Lina ute på Herrhagen, där var Malin, Martina, Joel, Torris och sen kom ju Victoria och Josefine som jag inte träffat på jättelänge, inte sen vi hade musik tillsammans i tvåan typ. Efter förfest så blev det Arena och vem var inte där, jo, just det. Min bästa kompis Lisa. Skitkul när hon slänger sig över en och bara skriker ut för alla hur kul det är att just jag är där. Sen träffade jag Sandra också, men inte så mycket. Sen sov jag över i Ankans supersköna tältsäng, den slog till och med Martinas, helt sjukt super-duperskön var den.



Fredagen skulle jag ha föreläsning men jag hade körlektion och teoriprov så jag var tvungen att skippa den, var klar typ vid halv ett och då orkade jag inte åka till skolan utan jag åkte hem, duschade och sov. Skönt. Efter det var det Idol och jag är lite ledsen över att Anna åkte ut, tyckte nog att Johan skulle åkt ut.



Just det glömde säga, jag klarade teoriprovet galant.

Idag vaknade jag sent, typ vid tolv. Gjorde mig i ordning och sen åkte vi iväg. Sen har vi alltså varit på kalas i Otterbäcken vilket är rätt kul, god mat, efterrätt och sprit till. Kul, gott.

Någon sa jag skulle läsa din blogg, men jag har slutat läsa den. Jag har inte tid helt enkelt.

i want it all, and a drivers-license, johan

fuck it, i'm goin

den 15 november 08

Sitter just nu ute på Henstad hos Lisa, snart blir det in till centrum och Veronica Maggio, fy fan va rolgit.

sitter och blir full, johan

only doing what you told me to do, you cant blame me for discarding you

fortf. den 13 november 08

du sa, jag gjorde

du gör mig ont, jag ger igen, johan


fevers down, headers up and i'm all done.

den 13 november 08

Nu har febern gått ner ganska så naturligt tror jag, bara tagit två panodil idag, rätt skönt det. Tatueringen kliar dock så jag blir galen.

Har idag varit hemma och funderat lite över vårt överasskningsmoment som vi körde på min Mamma som snart om någon vecka fyller 40. Jo, vi hade kommit överens med några av hennes kollegor och då skred vi till verket igår. Jag hade hand om att huset skulle se bra ut, min farmor var en skenmanöver och mormor var tidsfördröjare. Farmor frågade Mamma om hon ville med henne till stan ungefär vid 17-tiden igår, vilket ledde till att Mamma gick runt färdigmålad och med ytterkläder och skor när det plötsligt kommer två tomtar och lämnar ett brev.

I brevet stod det att Mamma hade 15 minuter på sig att göra sig iordning för en utekväll, Mamma som då fortfarande tror att Farmor kommer blir alldeles tårögd och bara frågar "Men men vad är det här? Vad är det här?" och avslutar med ett gråtfärdigt "Men jag ska ju med Farmor till IKEA" och det är här jag kommer in i bilden igen, jag lägger ena armen runt henne och lugnt säger "Farmor kommer inte, Mamma, hon hade aldrig tänkt komma". Detta resulterade i en stormning till toalätten efter smink etc. Sen bar det av för en helkväll ute på stan.

Nu har jag tagit ett nytt kort och även lagt till Lina där uppe! Grattis till Lilla Lina som dock är äldre än mig, men ändå. Nå, är det snyggt nu då? Va? Svara mig? Hehe...

jag ångrar ingenting, hade jag missförstått?
ha, gör inget, johan

quiet sick zone, fever pitch.

den 12 november 08

Jag har nu varit sjuk i två dagar och jag hatar det. Sjuk-sjuk-klubb borde bildas än en gång.
 Jag är ena stunden asvarm och svettas som en gris och den andra är jag hur kall som helst och vill bara dyka ner i mina tre täcken som just nu finns i min säng. Det är rätt enkelt faktiskt, jag hatar verkligen att vara sjuk. Febern har nu gått ner ifrån 39.1 till 38.2 tack vare fyra panodil och en VoltarenT inom loppet av två timmar.



Har missat skolan i två dagar nu, och missat min och Lisas fika/lunch idag, fan också. Måste ta och maila en av våra lärare också, så de andra hade ett examinerande tillfälle idag som jag av självklara anledningar inte kunde vara med på. Jag är iaf ledig imorn så jag behöver inte oroa mig om vad jag missar och så, hatar dock att jag missade musiken igår, jag vill så gärna ha musik, det är så roligt med vår lärare. Skitkul verkligen.

Ska så fort jag blivit frisk och ser någorlunda normal ut i håret ta ett nytt vintrigt kort att ha i min header, har planer för det. För som några har klagat på är mitt header-kort inte vintrigt, så ska jag väl skriva det här också; jag vet att mitt kort där uppe inte är vintrigt men hade inget annat så jag ska försöka fixa det så fort som möjligt. Jag ska nog ta och låna Farfars kamera någon dag och be någon fota mig.

Funderar på att åka till Kil och ha roligt på Fredag, det är nån såndär musik-frågesport på Glada Killingen som verkar rätt rolig. Är det någon som ska med? Måste fråga Therese om hon ska dit, kanske vi kan gå tillsammans.

nu ska jag kolla lite tv i min feberyra, johan

we rock, we rock, we rock, raise your hands up in the air and scream, we're finding our voise following our dreams.

fortf. den 10 november 08

Ja, vad sägs om att starta vintern nollåtta med lite motivation och feelgood? Jo, det tycker jag låter jättebra. Jo, jag har en sån där grej, jag blir helt sjukt glad över slutnummer i musikaler. Det är nästan sjukt, det är bara så härligt. Slutklämmen i Hairspray är helt sjuk med en fet John Travolta som sjunger och julskinka, slutet i HSM3 var också jättebra med sitt stora dansnummer och nu i helgen såg jag alltså ännu en Disney-film, Camp Rock och blev så "psyked" av det slutnummret asså. "We Rock" säger ju allt.


Camp Rock Cast - We Rock

musik, johan

it's black and dark yet bright and fun just like crazy-coloured accesoaries.

fortf. den 10 november 08

Nu har jag lagt ut den nya designen för säsongen. Har även kommit på att det finns kamera på min mobil, så ska ta och använda den för att blogga. Ni får stå ut med kvalitén på bilderna, men jag menar, halvtaskiga mobilbilder är roligare än inga bilder alls, eller hur? 

Jag valde lite mer mörkare nu, kände att det var dags för det nu. Tog lite inspiration från en outfit från förra veckan faktikst, svarta stuprör, grå tee, skinnjacka och mina supersnygga röda halsduk ifrån 70-talet som setts på min lilla älskling Mimmi KG här på bloggen. Snyggt tycker jag. Alltså börjar härmed Winter of 08 at evryday.blogg.se.

design by johansson, johan

it blows when it blows, but today it's really 'blowy' outside, and that blows.

den 10 november 08

Det blåser som bara fan ute, det förstör min väldigt planerade "oplanerat-snygg-lockiga-hår-utan-produkter"-frisyr. Fan också.
Här går man och försöker se lite hemtrevlig och helylle ut och då kommer den jävla vinden och förstör allt, jag hade runt 10.21 idag allt hår på en sida av huvudet typ. Hata.


estetisk kurs just nu, jag blir inspirerad.

Just nu sitter jag i biblioteket på universitetet och har ganska så tråkigt. Jag har lektion vid ett sen, Svenska som Andraspråk, förstår inte riktigt varför jag ska ha det, och alla andra här på lärarlinjen, men jag antar att det kan bli roligt. Jag menar, jag har ju varit lärarstöd i Svenska2, som det kallas, när jag hade min praktik.

friends = a popular show about a couple of people living in USA, and the people in the show have got really exiting lives.

fortf. den 9 november 08

två meningar ut en bok:
"En vän är en person som sätter vänskapen först.
Det är en person som komprimissar, hjälper och stödjer en annan vän."
och jag tycker dom säger allt.

jag har vänner, gamla och nya och jag trivs med det.


Super-Biddan, Ivan, Ann-Caroline

Ida

Ulle och Johan = Johanssons

sommar-gohar

Caroline

Angelica AKA Ankan

snygg-sofi

Sandra

De nya vet vilka det är, jag har ju ingen kamera så det är dåligt med bilder på er!

vad behöver man mer, undrar johan?

new designs, new colors, new links, a lot of new things actually, oh, you just have to see it for yourselves.

fortf. den 9 november 08

Nu ska jag sova, på riktigt, börjar 9.00 imorgon med historiaföreläsning. Ville bara berätta för er alla att den nya designen som kommer upp någon gång i veckan är klar, det blir mycket svart-vitt och grått, men ev'ryday är alltid färgat, även om det dock denna gång är i lite mer retro och Hairspray manér än vad den brukar vara. Sen är det som sagt ett par länkar som taghits bort, och en ny som tillkommit, och det blir ju spännande, eller hur?

ses imorn, jag lovar, johan.

i love my very big and warm sweater with double buttoning, pattern-nitting and wool.

den 9 november 08

Nu är det faktiskt så att det har regnat, jag tycker inte om regn. Visst, det är jättemysigt att ta det där jättestora paraplyet en vanlig tisdagseftermiddag och gå ut och gå i regnet och lyssna på musik, jättetrevligt men just nu vill jag ha snö. Jag vill ha snö.

Jag tvingade mimmi att ha på sig min nya snygga retro-sjal. Hon var så jävla söt, dock helt paralyserad av rädsla och raseri.


lik pappa som fan.

Den senaste veckan har varit lite sådär blandat med händelser. Universitetet är som vanligt jätteroligt att gå på, men just nu och i tio veckor framöver så känns KAU som en jävligt rolig plats att vara på då jag i veckan påbörjat min estetiska kurs på lärarprogrammet. Detta innebär tio veckors dansande, sjungande, spelande, målande och drama. Skitkul, iaf med Malin, Martina och Lina.

I veckan har jag liksom inte gjort sådär jättemycket annars, Jag och Sara var på stan för några dagar sen, träffade på Ann-Caroline från gamla H3 och 'Grrr'-Lina, sen igår så träffade jag Emma från gamla H3 på bergvik när jag var där med min bror och hans tjej. Sen var det ju utekväll igår, Jag, Sara och Tamara styrde våra vägar ut till Norrstrand och gick på förfest med Sandra, Ulle, Verona, Ankan, Emma och Caroline. Efter förfesten blev det Glada Ankan.

Sen så träffade jag ju Sally på Glada Ankan, och då blir allt mycket roligare, sen var Stina där också, och hon är ju alltid trevlig.


Det är så roligt att vara bland riktiga kompisar, ni borde verkligen prova.

Jag funderar att "visst fan ha på mig det där"
något gult till skolan imorgon, till mina nya gula strumpor från Topeco... Ska se vad jag hittar i garderoben, borde nog ha något snyggt och stilfullt i senapsgult. Folk undrar varför jag klär mig som jag gör ibland, men hallå, jag vill synas, har väl någon bokstav för det, haha, nej men, jag vill synas, det är skönast så.


Jag har tattuerat mig igen, gjorde ett par nya tecken och fyllde i de gamla.

Camp Rock har gått på Kanal 5 i helgen, bra feelgood-movie med sång och dans. Perfekt vid bakfylla.

Nu till veckan är det dags för en ny design här, då blir det Winter of 08 som gäller, och ändringar kommer ske. En del länkar försvinner och andra tillkommer, men hur det blir får ni se då, okej, haha. Nu ska jag sova.

hej hej, sov gott, johan

cold, frisk winds come up my legs as i walk down to the buss in the morning, wearing my new great looking gray jeans.

den 3 november 08

Kalt. Kallt. Röda löv som gör att det slirar i däcken. Skönt säger jag, snart är vintern här och då får alla anledning till att gräva ner sig själva i stora jätte-vinterjackor med päls och ha vantar som är typ 2cm tjocka och stickade av Farmor. Jag längtar.

Ullared igår, fy fan va roligt, aldrig varit på ett sånt ställa förut. Jag handlade lite grejer, 3 par jeans, ett par mjukis, en polo, en t-shirt, skjortor, jammies'-brallor, 4 par kallingar, två par strumpor, två tavlor, två tröjor och sen lite annat. Sjukt mycket fick man för en mycket billig peng. Så ska livet vara tycker jag, dock tycker jag att det var lite elakt av Therese och Jessica att lura med mig, en shopoholic till ett sådant ställe då jag fyllde en kundvagn med kläder och parfym.

fixat texten nu, johan

RSS 2.0