Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

omg. omg. omg. omg. omg. omg. omg. omg. omg. omg. omg. omg. omg.

den 27 juli 09

Ooh, Tajt. Hehe.


BE THERE!

I WILL!

johan.wil.h.elm

i don't want to work today, maybe i just want to stay, just take it easy cause there's no stress.

den 25 juli 09

Arena Remix Night. En kul kväll, underbart sällskap, bra musik, bartender som kryper på baren, pengar i kalsonger, mycket snyggt folk, och en riktigt kul kväll. No Jack but hey, thats how the life goes.

Marieke och Lisa

Oscar

Johan

Marieke


Ikväll är det mysdags, Lisa kommer hit och vi ska mata film efter film och äta chips, ost och bara leva livet i mjukis.

you know you want me, johan

once apon a time, a girl who lived here, went away on vacation, and the rest of us had to stay.

fortf. den 23 juli 09

Jack är borta från stan, semester.





saknar dig också, ses till helgen.

miss, johan

eye-candy. back-pains. not awesome. hot, awesome.

den 23 juli 09

igår va rätt tråkigt faktiskt. Förfest hos en trevlig prick, tack Robin, och generellt trevligt sällskap under kvällen, men springandet mellan Nöjesfabriken, RedRoom, Harrys och än en gång Nöjesfabriken var inte så roligt. Men aja, billiga shots och ögongodis är ju inte helt fel. Du måste sluta lyfta mig när du ser mig ute Niclas! Du måste!

Idag skippade jag jobbet. Backpains. Hmm, and not the good kind. Damn.

Mingel från igår kommer ut på facebook snart.

muff, johan

all around me are familiar faces, worn out places, worn out faces.

den 20 juli 09

Mimmi Klas-Göran. Jepp, hon har flyttat in nu.
Hon går runt i lägenheten, gömmer sig under soffan, äter sin mat och är allmänt jobbig. Men vad gör det? Jag har katt. Hehe. Så mysigt med lite sällskap i nya lyan liksom. Har dock som sagt inget emot lite mer sällskap, om du skulle vilja komma över. Got my card? If not, ask for it.

Igår blev det en trevligt tur till uteservering med Robin och Jack. Innan det kom Jack hem till mig och åt lite mat, kollade på film och lånade kläder. Efter ett tag kom en man, en ganska så ung och kort man, inte alls så mycket äldre än mig och definitivt kortare än mig. Han var otacksam och bitchig. Jag fick dricka upp shoten själv.

Ooh, Robin kom ner och hälsade på förut! Oj, just det, Jack var med också xD bara skojar.

Vi ligger skitbra till idag och jag hoppas ni kommer ner, butiken är i toppskick och vi har mycket riktigt fina grejer inne. Kom ner och hälsa på nu.

Avundsjuk på Daniel, vill också ha mjukglass.

got milk, johan

so supersonic, almost ironic, i play it like a game of chess.

den 17 juli 09

Hmm, jepp. So supersonic. Jobbar och har typ tagit mig lite rast och kände att jag ville skriva av mig lite. Vad jag ska skriva? Ingen aning verkligen, men jag vet vart jag ska börja;

You can talk all you want but my skin is really thick. Im the leader of a crowd and my game is really slick. Im unstoppable. Save your pitty for tomorrow. When I smash it like a ball in the club. On the news, I'll be rockin' like a rockstar. I'm unstoppable.

Tyst med dig.

Igår hade jag hur trevligt som helst, skittrevligt verkligen. Matlagning är väldigt trevligt att gör tillsammans med någon annan. Jack och jag lagade gourmetmat alá snabb. Kroketter, lövbiff och bearnaise. Mums. Körde mys i köket med mörkt rum och tända ljus och cola. Efter det blev det film och halvsovande-panik-attacker. Skitmysigt.

Såg Robin på stan, på långt håll, fan va man kan bli glad av lite xD

Kom ner till butiken, vi har fixat ungdom, retro och en fet vägg med blandat.

Missa inte dansföreställningen på soltorget idag, vi är sponsorer.

kuk också, johan

fun night out became a fun night out.

den 16 juli 09

Jepp, igårkväll var roligt. Jag, Jack, Robin och Niclas. Mycket roligt. Vi började på ett heldött BMB och sen drog vi vidare till Nöjesfabriken. Dött där med men ändå, mycket trevligt folk. Sitter på jobbet och måste gå men tänkte summera kvällen med några få ord;

Vax 7,5 Sophiero Jackie What to wear Jäger redbull Shotbricka Shot Drink Drink Drink Shot Drink Drink Oscar Fontänspya Haha Trevligt att ses

Hoppas ni är nöjda, bilder finns i Mingel på Facebook.

he, johan

we're the ones who made you

den 13 juli 09

Måndagsklubben. Älskar mina vita tänder och ser fram emot att visa upp dom ikväll. Hoppas det blir riktigt roligt också. Imorn ska jag träffa Lisa och vi ska prata, serious shit asså. Fan också.

Ser fram emot ett inlägg om mig på Jonnyloco, our hoe.

pusseya, johan

omg this is a really short submit but i like it anyway because it tells you about my new white teeth and my plans for tonight.

den 12 juli 09

Fan. Jag bara älskar mina nya vita tänder. Så sjukt snygga. Snart blir det uteservering med Jackie. Lite andra vänner kommer väl senare också. Aja.

hej, johan

oooh, a little nervous, a little anxious, a little wierd and a little bitch.

den 12 juli 09 

Hmm, ja. Utekväll igår och allt liksom började superbt typ, lite opepp från visst folk men det ändrades ganska snabbt, ja, Johan och Jackie jag pratar om er. Men som sagt, det ändrades fort. Om man skulle sammanfatta kvällen igår så var den liksom, lite smått underlig, jag vet inte, jag hade roligt men liksom helöa kvällen har något lite wierd över sig. 

Denis fick typ massa mynt av mig, och just det. Hmm. Hehe. Aja, va fan. Jag skötte mig ganska så bra igår. Haha. Ska träffa Jackie snart tror jag, jag ska ju bleka tänderna i eftermiddag, så nu typ sitter jag och kedjeröker eftersom jag inte får röka efteråt. Försöker typ fylla upp nikotinförådet för veckan som kommer antar jag.

Nej, nu ska jag duscha och sen sticka ut till bergvik för att hämta mitt kontokort som Lisa fick med sig hem av någon anledning. Hmm, aja, vi höres senare.

Varför har jag missat samtal ifrån Jon? Och varför har jag ringt Jon? Hmm. Aja. Senare!

burnin' johan

black fags and white teeth are awesome.

den 10 juli 09 

Just det. Som rubriken säger; svarta cigg och vita tänder. Köpte två paket black devils igår, svarta cigg, smakar vanilj och choklad, jag ser det som en typ begravningsceremoni nu när jag går mot slutet av rökandet. De vita tänderna kommer in imorn, tandblekning is gonna happen. Ska bli skönt att kunna le eller kanske skratta på kort igen, och att man bara blir bra mycket mer allmänt snygg med vita tänder är ju inte heller fel. 

Caribbean Nights ikväll? Hmm, vill väldigt gärna, skulle vilja go cheap on his ass och se hur han reagerar, men då får jag inte dricka för mycket eftersom jag vet att det skulle resultera i att jag får dåligt samvete, tårar i ögonen och till slut trycker ner en femhundring i hans kalsonger. Hmm.

Jag stör mig på folk som inte fattar. Ärligt. Fatta!

Blev stött på igår. Av nån dude. Han va inte ful men han va liksom typ nästan tio år äldre liksom. Och helt jävla otaktisk. Nej, fyfan. Aldrig. Asså, till och med Gohar har mer takt än va han har, fatta eller?

Nu är jag nyduschad och ska äta lite fil innan jag beger mig ner till stan för att låsa upp butiken, vi har öppet 10-18 och det är bara att komma ner och hälsa på. Lunchen är tyvärr redan preliminärt bokad, men jag kan alltid fixa så jag har lite umgängestid över för din skull. Vem du nu råkar vara som kommer ner.

älskar min nya bakgrundsbild, johan

'badboys, badboys, what'cha gonna do? what'cha gonna do when i come for you?'

den 7 juli 09 

Dött. Jepp. Dött har det varit. Om vi säger såhär; jag har flyttat vilket i sin tur har lett till en extas av ingen like. Sen har vi ett annat fenomen som har varit underbart. Töreboda Festivalen 2009. Ace of Base, Ulf Lundell, Sahara Hotnights, Backyard Babies, Melody Club och Beach Boys. Helt sjukt bra och tre helt underbara dagar med min kära kusin/feelgoodobjekt/röksällskap Emma och underbara vän/danspartner/wingwoman Sofi

Töreboda är litet, men festivalen är stor. Som as. Beach Boys var helt otroliga att se på scen då jag trodde alla var döda. Jag var dock inte lika orolig för deras hälsa som jag var för Ulf Lundell, trodde seriöst han skulle dö på scen efter han hade hållit på i typ två timmar. 

Min lägenhet är färdigmålad och jag har idag fått in soffa, TV, säng, micro och städgrejer. Detta är underbart. Jag gjorde rent i handfatet i badrummet förut och sen har jag torkat alla golv och det känns helt underbart. Sjukt awesome.

I helgen såg jag Transformers med Jackie, den var så sjukt bra, som as. Verkligen världens bästa impulsköp.

 Igår blev det även ner till studion och sen blev det arena och Måndagsklubben. To make a long story short så lekte jag och Jackie polis och tjuv. Jag hade handfängsel och blåtira. Jackie hade sexiga poliskläder. Jag tröttnade på att vara fastfängslad med Jackie. Jag fängslade fast mig med Oscar. Det togs kort. Jag var glad. Jag stoppade pengar i Rikards kalsonger. Jag var glad. Jag var jätteglad. Jag tog en taxi hem och sov.

*Bilder finns på Facebook*

go'natt, jobba imorn, johan


RSS 2.0