Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

musical, not exactly.

den 29 december 08

Johan - Fields of gold

music, johan

now it's those days between 'christmas' and 'new years' again, and i'm loving it.

den 27 december 08

Mellandagsrea är och har alltid varit ett av mina absoluta favoritord.
Billiga saker hit och dit och man kan fynda, fynda, fynda. Så jävla härligt med rea alltså. Jag funderade över att ta en rajd i centrum igår men ja, jag mådde inte sådär super när jag vaknade på Herrhagen helt utmattad och med en arm som gjorde skitont, vilket är Sallys fel som fick mig spela Wii, full.

 
Mimmi KG fick finmat i julklapp

Ja, det jag har fått och köpt dessa senaste dagarna är ju t.ex en ny väska i klarblått från Fred Perry, ett par svarta skinnhandskar från Björn Borg, wiskey-glas, dricksglas, grogg-glas, Den nya parfymen Gucci by Gucci, en skitsnygg grå skjorta från JC, ett par svarta stuprör från MQ och ja, en massa annat. Oj, fan vilken lång mening det blev där, sorry.


den nya skjortan och byxorna

min nya väska med matchande halsduk...

gucci by gucci

I torsdags var det ju ut som gällde, jag åkte in till stan för att förfesta med Sally och fick träffa hennes galna småhundar. Efter lite dricka och spelande åkte vi in till stan och mötte upp Tamara. Vi ställde oss i kö utanför Arena men tillslut kom vi in på Nöjesfabriken istället. Träffade ett par gamla kompisar, dansade lite, drack ännu mer och hade en riktigt rolig kväll faktiskt. Sen hände det en massa med skjuts och sånt så iaf blev allt konstigt och jag somnade i en bäddsoffa hemma hos Sarah och Johan ute på Herrhagen.


liten djävulshund

Fredagen spenderades i lägenheten till stor del men sen skjutsade Anders hem mig och Therese. Sen sov jag, länge. Vilket var väldigt skönt faktiskt, skrattade länge åt Sallys fina sms. Hon skrev "Fyra timmars sömn" eftersom hon då jobbade från klockan 9 på fredagen, jag svarar med en enkel "Skönt, utvilad då?" eller ngt, efter ett par timmar får man ett fint "Skjut mig!"-sms tillbaka.

Idag har jag varit en snabb sväng in till Bergvik för att handla kläder till Nyårsafton, Emma kommer hit och det ska bli så 'friickin' roligt.

som sagt, kolla facebook, johan

memoryloss by treo is very disturbing.

den 27 december 08

Ah, jag har en mobiltelefon som fått minnesförlust, skicka ett sms och tala om vem du är. Jag vill ha ditt nummer.

kolla i min facebook, där händer det, johan

update in the photogallery!

fortf. den 21 december 08

Nu finns det tre nya inlägg i Fotogalleriet. De tre nya inläggen heter "masked bal at Joel's", "thursday's night out." och "last day in school is always a drag?" och innehåller bilder från torsdagens skoldag, utekvällen och Makeraden hemma hos Joel.

varsågod, johan
 

it's sunday and i wasn't out yesterday, i know?!

den 21 december 08

Ja, vad har hänt i veckan då? Jo, sen jag satt sist har det faktiskt hänt en hel del. Vår sista dag i skolan har varit, för iår alltså, lite ledsamt nästan
. Vi satt där i torsdags på Media-lektion och sen på Svenska2-lektionen och gjorde typ inget, men vad gjorde det? Jag hade fått min nya kamera dagen innan så jag var i full gång att plåta allt och alla, så jääla roligt asså. Det blev många kort, fina, fula och konstiga.


madeleine


Några av korten som togs var på oss fyra, ja, just det, vi. Lina, Martina, Johan och Malin. Vår lilla kvartett som haft det riktigt kul det senast halvåret.


the little bitchslap of UG2

Sen efter skolan, på torsdagen, blev det snabbt hem, snabbt in till stan igen, snabbt ut på Norrstrand till Ankan, snabbt in till Centrum för att snabbt möta Torbjörn som vi snabbt tillsammans med skulle, gå till Lina. När vi kom fram hade Paula precis kommit innanför dörren och hade varken hunnit duscha eller städa, men ah, det gick ju gå i lägenheten liksom. Helt ok. Efter vi hade varit hos Lina tog vi en taxi ner till Arena, där det var skitlite folk, var pissförbannad och lite så, men efter fyra krossade glas och någon shot så var allt över, igen. Jag tar mig hem till Ankans lägenhet, somnar, vaknar av att Ankan kommer hem typ vid 10.


ganska snyggt?

Efter utekvälln åker jag hem till V-Berg, äter en bit pizza, åker in till stan, klär om och börjar festa. Den här gången var det maskerad som var höjdpunten. Liten klassfest hemma hos Joel liksom. Skitkul, gick och la mig vid 5, började jobba 9 dagen efter. Skitkul.


jopp.

Jag och Lina gick som Idol-Alice och Idol-Kevin. Skitkul liksom.

Det har varit en bra vecka iaf. Blev tagen för "stöld" av securitas på jobbet för att jag hade slängt kvittot på ett par vantar också, men det har ordnat sig nu, så, hata securitas.

Tack för julklappen Emma!

bye, johan

still monday but i wanted to tell you about the danceresidal, ok?

fortf. den 15 december 08

Ja, nu sitter jag hemma. Jag fick skjuts ifrån skolan av Malin och Louise, tänkte typ, gött nu kommer jag hem snabbt, men nej. OH-Häxan och Stalin skulle ju med också. Så först åkte vi hem till Louise nya lägenhet på Färjestad med lite grejer, sen skulle vi lämna Madeleine på Centralstationen och Malin planerade inte sin körning så bra så jag fick göra det åt henne istället.

Efter vi lämnat av Madde så åkte vi hem till Joels nya lägenhet, som verkligen var skitfin, va stor den va! Så där blir det party av på Fredag, Johan och Madeleine goes Mark and Amanda alá Ugly Betty. Ska bli kul med klassfest men fattar inte, nu var det tydligen många som inte skulle komma? Aja, vi får ta tag i det här, jag själv tycker iaf att alla borde vara med på snö-brännbollen på Torsdag iaf.

Efter det bar det iväg hem till mig, självklart blev det husesyn där också, och ja, vad tyckte ni flickor? Visste ju inte att någon skulle komma hem så det var ju inte direkt städat i mitt rum iaf, aja. Dom fick se det viktiga, Mimmi KG, min Walk-in och typ, hälften av mina skor.

Just det! Ville ju berätta om Dansuppvisningen som gjordes av våra klasskamrater förut. Den var verkligen skitbra. Kul hur dom fick med så mycket, håller på att ladda kameran så jag kan lägga upp bilderna jag tog förut, haha, Lisa såg så jävla rolig ut. Aaahaha, så jävla rolig. Skämt åsido så var det verkligen bra jobbat, att få ihop det bara på en vecka.


hett, torbjörn och jag.

Asså, vad var bäst idag? Vad tycker ni ifrån härliga UG2? Jag är dock lite arg på Lina som fått "spisluckan" idag och inte kunde vara där, synd, du missade verkligen något.

so long suckers, i've been sleepin' for about four hours and watched a doc, johan

our musical rocked hard, and everyone loved it, and me.

den 15 december 08

Nu har vi jort det, musikalen är avslutat och framförd. Det var skitkul oh den slog precis där vi ville, nazister och Hiler i en tolkning som ja, va ganska så kontroversiell med bögteorier, vacker sång och underbara dansnummer. Helt sjukt att vi kunde sätta ihop det här på bara en vecka, men kul var det. Vi fick ta mig fan bra krtik från Roland till ochmed. Fatta!


solo i the best

Nu ska vi snart kolla in dansuppvsningen om dans genom tiderna med Malin och Martina och dom, skitkul.

ska ändra allt snart, johan

our musikal rocks, it rocks hard, and it's really fun to star in

den 14 december 08

Hej hej, inte suttit på jättelänge. Jag vet, jag borde göra det men liksom ibland sitter jag liksom inte vid datorn bara. Men iaf. veckan som gått har varit riktigt trevlig för det mesta, det har varit någon svaka som inte riktigt gått som jag tänkt mig.

I Onsdags var det ut med Malla, Torbjörn, Louise, Mikael, Robert och Oskar. Självklart var det Glada Ankan som gällde och Semifinal i Rock Band 2008. Joel och Jacks & Jokers gick tyvärr inte vidare till Nöjesfabriken men av vad jag har hört så har det fixats spelningar på både Ankan och Nöjes ändå. Det blev iaf en riktigt lyckad kväll för vår lilla fantastiska fyra från UG2.

Vi kom väl hem vid typ halv tre på natten, hem till Malin och hennes kille alltså. Louise och Torbjörn skulle sova på en jättestor luftmadrass som vi inte hittade pluppen till. Jag fick då sätta mig för att hålla för hålet och ja, börjar få någon sorts allergisk reaktion. Sitter i ett hörn och nyser typ 20ggr och det rinner i både ögon och näsa, fattar liksom inte vad som hände, men men. Jag sover i soffan och går upp vid klockan 10 på morgonen får mitt morgon-the av Malin och sätter mig på datastolen tittar lite åt sidan och hittar vad? Jo, pluppen till madrassen som Louise och Torbjörn sovit på, urblåst. Haha.

Torsdagen fortsattes med bilfärd ut i "snökaoset" som tillsammans med bakfyllemat och en tur till Louise's gamla lägenhet gjorde oss väldigt sena till repetitionen av vår Musikal. Men ah, iaf, vi var väl där vid ett och vi fick träna med mic direkt. Skönt, Joel var där och vi kunde köra igenom hela skiten en gång typ innan det var dags för genrep inför de andra musik-grupperna, men det gick bra. Vår Musikal är sjukt bra alltså, det är skitkul och göra den också.

I Fredags var det dags för den där saken vi tränat på nu i någon vecka, det var alltså dags för Eldkonst ute på Sandgrundsudden och vi var på top, allt gick skitbra, jag hade en termos med sprit, Joel sprutade eld, vi fick se hjärtat eldas upp och det blev utgång med Lisa, Tamara, Louise och Malin efteråt. Så en skitbra kväll alltså, jävligt full dock.

Drog med mig mer och mer folk till glöggtältet som Tjej-jouren stod i ute på torget. Dricker inte glögg annars men ta mig fan var det god glögg dom bjöd på. Det tillsammans med pepparkakor med komplimanger på var verkligen en höjdare. Drog väl med mig alla jag kunde få tag på liksom, men ah, dom fick inga pengar för att bartendern hade fått allt. Fick ett sms av Gumman som skrev att Kevin vann idol och jag blev genast förbannad och gick och tog mig en öl till. Sen var det ju roligt när DJ:n spelade Pokerface i min ära för att jag hade hämtat ut mitt körkort samma dag, jag var dock inte där när han gjorde det... På vägen hem hade jag trevligt sällskap av Emma som jag tidigare på kvällen självklart hade dragit med till glöggtältet på torget.

Igår var det fikabjudning här hemma och Mormor, Lennart, Farmor och Farfar var här. Så då liksom var jag bakfull och hade inte på mig kläder innan klockan blev typ 18.30. Idag har jag och Caroline varit ner till Farmor och Farfar och hämtat kameran, men Andrea och Freya var där så vi stannade lite längre, kollade i lite fotoalbum och asså, jag var ta mig fan skitgullig när jag var liten.

Louise! Jag har inte suttit vid bloggen på länge, det är därför din kommentar inte syntes, okej? Du skulle ju kunna ringa mig?

svarta tights imorn, johan

i didn' want it to go like this, we were so close once, weren't we?

den 9 december 08

jag hatar det här

verkligen, johan

i've got my license yeah, i've got my license and i'm great at what i do.

den 8 december 08

Jag har tagit körkort!
Så jävla skönt. Äntligen avklarat liksom. Så nöjd med mig själv. Kände att jag var tvugnen att gå bort till Solsta idag och lämna en chokladask och ett kort till de som arbetar där, så gav den till Marie, Per var inte inne men hon verkade iaf. glad över att jag äntligen slipper att gå dit, haha. Åhh, det är såå jävla skönt att ha körkort, körde Mamma till Jobbet förut, det tar typ två minuter, släppte av henne och när jag kommer hem så ringer det i telefonen och en röst säger "Åh, hej, ville bara höra så du kom hem oskadd...". Då lade jag på.

Något annat roligt är ju att Gestaltningsveckan har börjat på universitetet vilket betyder att vi hela dagarna får ägna oss åt det estetiska ämne vi valt, i mitt fall musik. Det blir Musikal förstås. Vad den handlar om är lite hemligt just nu, alla får se på Måndag när det är uppvisning. Det ska bli så roligt, tror det bara är jag och Therese som kör Solosång, annars så blir det nog mest duetter. Vi kom faktiskt ganska så långt idag, med arbetet alltså, fastän några var borta och jag inte var där på morgonen. Det var lite pinsamt att köra lite solosång i början inför de andra, men det går, måste hitta rösten igen känner jag bara. Då går det.

I Torsdags så var det ju student-torsdag och Beach-Party på Arena, vilket jag skrivit lite om i mina bakfylle-yror men ah, nu så, jag shottade iaf med Markoolio i Torsdags, har vittnen. Kommer nästan inte ihåg typ något...

En grej dock, julklapparna vid granen har slutat lysa, är det mitt fel tro? Jag hoppas inte det, men jag är inte säker på att de lyste när jag och Lisa gick där ifrån, jag menar jag drog rätt hårt, ville ju ha med mig en hem liksom...

I Lördags var det dags för Julbord och med det gratis-fylla. Det blev Plaza, Bishop Arms, Alfie's och sen Pitchers, sen åkte jag hem, var hemma rätt tidigt, efter tolv någon gång tror jag. Det var verkligen jättekul att spendera lite tid ute med mina kusiner Sarah och Therese. Vi är ju så bra ihop liksom.

*Bilder till detta inlägg finns i min laptop och kommer läggas till imorgon på lektionstid när jag låtsas leta efter musik till musikalen*

nu har jag också körkort, så "stick to me", johan

the day after is never fun, i just woke up in the couch.

den 5 december 08

Vaknade just i soffan, känner mig typ fortfarande full. Vi hade såå jääla kul igår. Ankan-Johan-Lisa stormade in på Arena, jag drog av mig mjukisbyxorna som jag hade ovanpå mina snygga shorts. Vi gick in där, kommer till partybaren och bara typ stirrar några sekunder på all jävla sand dom dragit in dit liksom. Direkt blev det shot, och när jag tagit den första så kom Ankan till baren vilket betydde att man skulle ta en till shot, och detta bara fortsatte typ.


ojdå, aja, full men snygg, kanske inte här, men ah, snygg iaf.

Det blev alltså häxblandning-7up, shots och drinkar, ingen svagsprit igår alltså. Har ett svag minne av att jag kan ha shottat med typ Markoolio? Inne i sanden? Aja, jättekul igår iaf. Och det blev ju inte mindre roligt när Malin, Martina, Bella och Lina kom dit, skitkul. Asså, ärligt, var Robin där? Jag tror han klappade mig på magen? Den långhårige jäveln, haha. (Konstig smiley)

ska kolla lite på tv nu, sen hem, johan

different answers, good or bad?

fortf. den 4 december 08

Jag och Ankan körde en grej nu, vi skickade samma fråga till 118800. Frågan var "Ser jag bra ut, fastän jag druckit lite fpr myckket" och ja, svaren skilllde sig ganska mycjket.

Johans svar:
"Jodå, snygg är du, du är ingen man skulle neka sig hes över."

Ankans svar:
"Njaa, snygg är väl att ta i, men om du träffar någon som tagit några järn brukar det lösa sig automatisk, du vet ölglasögon!"

haha, me looking good, johan

beach party in wintertime is fun and crazy shit, it's reall great but who the hell came up with the idea?

den 4 december 08

Sitter ute på Norrstrand och super till lite tillsammans med Ankan. Dricker lite häxblandning med 7up. Ska bli såå roligt ikväll, Lisa kommer snart och sen ska vi på Beach Partyt på Arena. 30 grader, sand och badbollar, blir det roligare i vintern eller? Nej. Jag ska troligtvis ha på mig mina grå-röda shorts som ja köpte tillsammans med Emma dagen efter Studenten, tillsammans med en MidMunk-tee och hängslen.

Emma och Sofi fick ett mycket bra svar på frågan hur man bäst välter kor, det var bra och sade också att man gärna inte skulle göra detta, jag tror att de fick svaret från 118118, men jag skickade frågan "hur välter man kor på bästa sätt?" till 118800, och får svaret "Det är bara att gå fram till dem på natten när de sover och välta. De märker inget förrän de faller och så föreslår jag att ni springer. Kor ser illa så de kommer nog inte jaga er men man vet ju aldrig..." Det är helt sjukt.

Nästa fråga blev självklart "Det är beachparty på krogen ikväll, jag vill veta hur man bäst klarar sig undan san i rumpan på en sådan tillställning?" och får självklart svaret "Vad sägs om att hålla sig på fötterna hela kvällen och även se till att inte bli tafsad på på för mycket av folk som stått på händer i sanden." och ja, vad ska man säga?

hoppas att det är mycket folk ute idag, för jag ska bli fuller, johan

yes, we're open then, but not then, and maybe not then or then, but i should be here then.

fortf. den 1 december 08

From: Sofi (M)
Date: 30/11/08 16:54

ÖPPNAR de flesta dar vid 9 eller 10. DÅ OCH DÅ så tidigt som 7 men VISSA dagar så sent som 11 eller 12. Vi STÄNGER ungefär 17.30 eller 18, IBLAND vid 16, men ibland inte förrän 23 eller 24. VISSA DAGAR, ELLER eftermiddagar är vi inte här överhuvudtaget, men på sistone har jag varit här nästan jämt, utom när jag är någon annan stans, men jag borde vara här då också.

Graffes möbler

??, johan

the little black and the missinterpretations.

den 1 december 08

Nu är det snart jul, bara så att alla vet.

Just nu sitter vi ett par stycken och äter efter att vi hållit på ett par timmar med eldkonst-övning, utan eld och utan konst typ. Vi sitter nere i matsalen och talar om finkläder och klassfest, den lilla svarta kom upp som samtalsämne och ja, feltolkningar och utsvävningarna är lite skrämmande. Jag själv trodde det var ett svart fodral som framhävde former men Torbjörn med andra spekulerade om den lille svarte pojken i kedja...

Sen har vi Svenska med Roland, vilket aldrig riktigt är roligt. Nu ska jag vara mer social och rolig att prata med.

vi ses väl, johan

RSS 2.0