Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

I ♥ the fame, fame

den 28 december 09

Kroggalan och vackra drinkar.


Jepp, det och lite småfylla blev det igår. Man måste ju älska ett dress-up-event liksom, det var därför jag kom iför helsvart halv kostym med en stor blå rosett i paljetter. Precis. Dress-up-event ♥ Johan Wilhelm.

Har försökt städa hela dagen (mellan klockan 19.00 och 23.00) och det har gått sådär, disken är gjord och allt är dammsöget, så nu ska det bara skuras golv och en gigantisk överfull garderob ska färg och användbarhets kordineras imorgon bitti. Skönt.

Msn kukas så det är inge roligt att sitta vid datorn, fler som har problem?


posted by: johanwilhelm

and very very very very trendy shoes

den 26 december 09

Juldagen och dess underbara ögonblick
kommer bli ganska så svår att slå.

Det hela började med Tempel och trevligheter. Jag och Jacqueline svepte in lite sådär i halvfart eftersom det var sjukt mycket kö till och med vid VIP-ingången. Men efter ett tag kom vi in, och Oscar Sjöbom kunde få sin mössa, vi kunde lyssna på Henrik Esping som fick sin revansch bakom DJ-båset och vi kunde dansa till Bad Romance hos Daniel Svensson i partybaren. En skön start på kvällen liksom.


vimmel på tempel

Ankan och lite presentutdelning blev efter det. Jenny Harmati fyller ju 25* på måndag så det skulle ju uppmärksammas och sen skulle jag ju även börja jobba. Så fotografera blev ju och det gick riktigt bra. Innan någon annan berättar vad som hände mer så tänkte jag bara skriva lite kort hur jag, på ett mycket snyggt och sensuellt sätt hällde öl över mig själv på dansgolvet. Mycket uppskattat av publiken.


trendy shoes

Själv var jag även mycket nöjd med uppsättningen bartendrar. Hehe. Mycket, mycket nöjd. Fyrtal i ess kan man väl säga lite sådär i förbifarten.


blött på ankan


den glada flickan

Efter Ankan bar det av till Nöjesfabriken, i snön. Fyfan asså. Aja, efter ett tag kom vi fram och möttes av våra vänner som bestämt sig för att gå eftersom dom var hungriga. Dålig stil! Men vi gick in, och va sådär snö-i-håret-chicka som man brukar vara på Juldagen liksom.

Träffade en gammal klasskamrat som jag inte sett på flera år känns det som nu. Det var riktigt trevligt, började ju nästan sakna gamla H3. Sen träffade jag schelfklart Gohar Avagyan. Och började smågråta av lycka. Fan va jag saknat den lilla utlänningen. <3


malin och gohar


anders, lika bra som alltid


olov, lika snygg som alltid

Nu blir det mellandagsrea och annat roligt nere på stan. Ikväll blir det Vimmelfotografering på Glada Ankan och Nöjesfabriken, so be there or be a square ;)

posted by: johanwilhelm

photos by: johanwilhelm,
jacqueline christensen &
emelie nilsson larsson

this is halloween

den 24 december 09
God Jul gott folk. Merry Christmas.

Sitter i sängen såhär tidigt efter tre dagar med julklappshandlande och jobb på Myrorna. Nu på självaste julafton hade jag självklart försovit mig och vaknade 40 minuter sent av att jag väcktes av min skjuts. Mysigt.

Nu sitter jag alltså här med stor förvantan, kanske inte så mycket på idag, utan kanske mer på de underbart röjjiga kvällarna framöver. They're called Juldagen och Annandag jul på Ankan och Nöjesfabriken. Underbart.

Igår blev det en stulen jultradition. Fröken Rundins för att vara exakt, men med en liten twist. Jag och Jacqueline satte oss ner igår kväll för att se Nightmare Before Christmas och High School Musical, med lite vin och snacks. Skitmysigt verkligen.

Såg även att en 2-Disc specialutgåva med Nightmare before Christmas fanns på Åhlens för endast 99kr. Ville ha den. So bad. Men nej.

Nu står alla julklapparna på soffan och ska väl inom några timmar bege mig uppåt mot Bror med dom, är väl rätt nöjd med det jag inhandlat faktiskt. Jag hoppas bara att de mottagande blir glada och nöjda.

Nu ska jag sova ungefär 2 timmar och 43 minuter innan det blir upp igen. Mysigt, så kyss i ljumsken tills dess mina små älsklingar. Något är btw fel så jag kan inte godkänna kommentarer? Hata Blogg Esse som vanligt liksom.

posted by: johanwilhelm

knoxville ass

den 20 december 09

Snart blir det kvällen men innan det blir det film, High School Musical of course, allt för julstämningen liksom.


sommer abenteuer

Imorgon kan ni se mig nere i källaren på Arkaden, alternativ utanför med en cigg eller telefon i handen. Myrorna blir det troligtvis 9.15 - 18.15 så ni vet det. Ska bli skönt att få jobba lite igen.


what what in the

den 20 december 09
Msn - gotta love it. Right?

johan wilhelm säger:
i'm soo blogging about your bare ass right now
Von Björk säger:
oh no
johan wilhelm säger:
oh yes
i'm going to milk it until it gets boring
oj va fel det lät
Von Björk säger:
haha är de klart?
johan wilhelm säger:
jepp
Von Björk säger:
il kill you if i dont like it
Liar
ser nåt om skor
johan wilhelm säger:
uppdatera
Von Björk säger:
du är inte klok på en fläck!!
johan wilhelm säger:
nej gud nej, vem fan har påstått det?
Von Björk säger:
nej men de är bevisat nu

*Vissa delar av konversationen är modifierad för att snygga till det hela.



caught with his pants down

den 20 december 09

4 dagar kvar till fenomenet julafton. Mysigt.

Igår blev det fotografering på Nöjesfabriken med kort visiter till Club By George och Anders på Ankan of course. Allt rullade på, det va svinkallt ute men ändå mysigt med lite vin i handen. Svagvin alltså. Eller ah, typ. Det blev varmt när man stod med vakterna på Ankan och precis vid ingången på Nöjesfabriken. Annars va det faktiskt svinkallt. Svinkallt.


Olov tar av sig byxorna för vem som helst tydligen. Och jag som kände mig så speciell. Men det gör inget, med den bakdelen borde byxorna lämnas hemma.

Igår influenserades av bra musik och jag älskar verkligen min nya juliga icke-juliga spellista. Lady GaGa, HSM Cast, Adele, Melissa Horn, Jason Derulo med flera. Ingen Carola i år. Ingen alls i år. And it feels good.


Försöker städa, måste nog fortsätta med det. Det patetiska försöket till att städa alltså. Fortsätta med det liksom. Orka? Nej.

posted by johanwilhelm

note to self

den 19 december 09

buy better shoes, denimsneakers aren't made for winter even if they're grey.

posted by johanwilhelm

ooh, what you say

den 19 december 09

Jason Derulo rules? It's up to you. Underbar låt att dansa sista dansen till. Kanske tillsammans med en blondin och ja, en blondin till?

När jag hörde den här låten för första gången blev den genast speciell. Gud så speciell. Visst kommer den kanske inte att vara speciell om ett år, men vad gör det? Den är ju underbar.

Nöjesfabriken ikväll <3 Mingelfotande kommer förekomma och förhoppningsvis dans till låten redan nämnd. Underbart kommer det bli.

posted by johanwilhelm

pop ate my heart

den 16 december 09

Bloggen är under uppbyggnad. Inte bara ny Design utan även ett helt nytt koncept. På riktigt den här gången. Men tills dess, ha det!

johanwilhelm

why you so speechless, so speechless? i'll never love again.

den 4 december 09

En vecka och två dagar sedan jag bloggade sist.
Internetproblem och ett häktiskt schema har växlats med sjukdom och trötthet. Men nu är jag här igen. Med The Big Bang Theory på TVn och lite julmusik i bakgrunden i ett vardagsrum ute i de värmländska skogarna så sitter jag och har det mysigt. Ska snart bege mig inmot staden för lite kvalitetstid med Lisa.



Förra veckan öppnade Tempel, Karlstads nya nattklubb, och vilken nattklubb det är? Wow, det va länge sedan man såg nånting så nytt och fräscht här i karlstad, det har ju som sagt inte hänt så mycket bland dom större nattklubbarna här i stan. Visst uppdaterade Nöjesfabriken sitt Stora Dansgolv med ett helt okej podium som faktiskt är riktigt snyggt, men det håller inget mot nya fräscha Tempel.



Ikväll öppnar även det nya Tempel Steakhouse. Kanske skulle ta en sväng förbi för att se hur dom framställer det konceptet, I payed a visit to Tempel Loungebar häromdagen och där var det lika trevligt som det alltid har varit.



Jacks N' Jokers hade en liten fin tillställning på Glada Ankan, en releasefest för den nya demon Welcome to Jacksville med support av Heartache Avenue. Bra musik, bra scenframträdanden och riktigt mycket folk. Awesome.



Lady Gaga's nya skiva finns i butik. Monster. So Happy I could Die. Telephone. Bad Romance. Dance in the Dark. Speechless. Teeth. Me love it.

johanwilhelm

RSS 2.0