Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

you've got the moneymoney, she's got the hottie-bodie, we want to party-party, hook it on her.

fortf. den 28 september 08

Arena-potencial! Helt klart liksom. Den här låten kan jag klart tänka mig shaka ass till ute på stora dansgolvet på Arena, gärna med lite skum och sånt i håret och en Mintu Black-Shot i handen. Lyssna bara i refräyou've got the money-money, she's got the hottie-bodiengen vilket sjukt potencial den har!


Vanessa Hudgens - Hook it up


arena anyone? johan

call me foolhearted, please, i love your voice.

fortf. den 28 september 08

Jag brukar inte få gåshud och fjärliar i magen när jag kollar på idol, det har hänt en gång förut och det var när Amanda sjöng Halleluja i Idol 2007. Men nu hände det igen, jag blev så till mig att jag nästan grinade typ, fan asså, hennes röst är ju otrolig. Hon kommer vinna allt, det måste hon göra. När Loulou öppnade sin mun i sista delmomentet i stockholm så visste inte jag vart jag skulle ta vägen, fan.


Loulou Lammotte - Love me still

fantastiskt helt enkelt, johan

to get to the catch, you have to look back to the last submit, ok?

fortf. den 28 september 08

Veckans kap kan ju inte bli någonting annat än mina arbetskläder från igår?


tjo, johan

sure as hell i wore this yesterday, oh yeah

fortf. den 28 september 08

Jag gick hemifrån iförd min nya tee som inhandlades i torsdags på MQ, den med ett tryck som föreställer en bild tagen med en övervakningskamera och sen hade jag självklart min nya halsduk som också inhandlades i torsdags på MQ men när jag kom till Myrorna så kändes den outfiten lite förlegad så jag slog på stort och köpte mig arbetskläder för 59.30kr:


En gigantisk rutig flannelskjorta av märket Am - Rose tillsammans med mina Emilio-Jeans och mina skitiga Lacoste sneakers.

go'day, johan

work, work, work, sneeze, sneeze, take some pictures and then go home and feel sick and hot, but not the good hot, the bad hot, really bad.

den 28 september 08

Jobbade igår, det var kul att vara butiksansvarig faktiskt, lite panik där när jag trodde att larmet gick på morgonen men det gjorde det ju inte så allt var bra, tills jag skulle stänga och jag hade glömt släcka en lampa i butiken, jag såg att jag hade 59 sekunder tills larmet skulle sättas igång, på den tiden var jag tvungen att låsa så lite panik fick jag, men allt gick bra. Jag hade halsbränna och lite dålig röst genom hela dagen, lite irriterande när man står i kassan och ska liksom klämma fram ett "59kr, vill du ha en påse till det där?" och allt som kommer ut är ett litet "feeamtiiåånii... uhum..." efter ett tag så kom snuvan och på bussen hem kom det där jag hatar allra mest, jag fick lock i hela huvudet, det kändes som om att det satt en liten gubbe, med fult ansikte, inne i mitt huvud och sög in mina ögon med ett sugrör, samma gällde i öronen och i ansiktet, hata. Åt pizza med Pappa och Caroline nere på pizzerian sen blev det hem och lägga sig, sov typ hela dagen sen så ja, var det idag.

Eller, jo, jag såg ju självklart Lena & Orup på ettan, fan vilken kvinna hon är alltså. Jävlar, hon är fan bäst, men det visste jag ju redan liksom. Orup? Va fan gör du på scen? Snälla gå och ställ dig bakom scenen med ett anteckningsblock och skriv lite fler sånger till den underbara Lena Philipson istället.

Idag blev det upp ganska så tidigt för att göra sig iordning, ner till Farmor och Farfar för att sedan åka till Gammelfarmor som fyller 90år imorgon. Jag följde med för att ta lite kort på min släkt som nu uppnått fem generationer. Det var alltså Gammelfarmor, Farfar, min farbror Thomas, min kusin Andréa och hennes lilla dotter Freia, ganska så roligt faktiskt, det ingick självklart tårta och annat gott i vistelsen hos Gammelfarmor, jag tog dock inget sött. Hade väldigt fashionabla och snygga kläder på mig idag, allt för att imponera lite på min gammelfaster Margareta från Stockholm, hon är ju inte så gammal men ändå, så idag blev det på med mina snygga Att. byxor i ljusgrått, modell Oskar tror jag, den rutiga skjortan i svartvitt, och på med ett par snyggt tjocka hängslen. Härligt.


stjärntätt?

Läste i aftonbladet att Sverige just nu är lite Kändistätt? Jasså? Ja, det är tydligen tre, ja, hela tre stora stjärnor här i Sverige just nu. Snygga Vanessa Hudgens, Zac Efron med det snygga håret är här för att göra reklam för High School Musical 3 och ascoola Adrian Grenier är här. Känns ju rätt så coolt att Grenier bara är här i Sverige för att ledigt hälsa på en kompis och festa loss, en aning mer krystat känns det när Efron och Hudgens går direkt till sängs, men det är klart, jag kan liksom förstå dom lite, hennes allt och hans hår, ja. Dom som följt min blogg sedan den fanns på birdshark.blogg.se vet att jag tagit upp Efrons hår ett antal gånger... Lite dåligt av Aftonbladet var det att deras server kraschade och Efrons chatt som skulle ha ägt rum efter Hudgens inte blev av.

snart kommer mer från mig, johan

lazy? yes. busy? yes indeed. but now i'm here, get used to it, not the non-updating thing, but me being here, ok?

den 26 september 08

Jag vet, jag har varit lat, och upptagen. Jag har ju börjat min VFU den här veckan och ja, det har väl hänt lite andra saker i mitt liv liksom. Så jag har helt enkelt inte hunnit blogga, men nu skippar jag utekväll (inte för att jag hade nån planerad...) och bloggar istället, okej? Så, nu kör vi.

Idag så var jag seg i starten kan man väl säga. Klockan ringde imorse, men eftersom min mobil försvann mystiskt igår (återkommer till detta) så vaknade jag inte helt eftersom jag behöver ha min lilla dos med HSM3 på morgonkvisten som får mig att må bra och vilja världen gott. Men, jag får panik, 25 minuter kvar tills bussen går, jag springer kommer ner till bussen när den kommer och jag är trött och helt slut, så drar en gubbjävel till sig mitt kort efter jag har gått in i bussen, och jag rycker tillbaka.

Johan - Va fan gör du?!
Gubbe - Låt mig få se ditt busskort.
Johan - Va fan då för?! Va i helvete menar du?!
Gubbe - Kan jag få se ditt busskort?
Johan - Men herregud, va fan då för?!
Gubbe - Jag är biljettkontrollant...

Härlig start på dagen kan man väl säga, sätt på kontrollant-jäveln en uniform säger jag bara och sen är det ju det att jag ju är totalt bussblind* och går bara förbi massa folk som jag känner och sätter mig bredvid nån seg kille i keps och får ett ännu härligare "Varför sket du bara i oss?" när jag ställer mig upp och ska gå av. Härligt. Skoldagen har däremot varit en riktig höjdare, jag har fått suttit prov-vakt, hjälpt till med uppgifter på språkdagen och träffat Ulf. Sen efteråt åkte jag hem, eller, jag skulle det. Jag gick runt i grums och tänkte "ja, nu är nog klockan snart 13.10, då kommer nog bussen snart..." (hade alltså ingen mobil, ingen mobil = ingen aning om vad tiden är). Kommer ner till busstation och frågar en unge vad klockan är, då var den ju inte riktigt 13.10, utan mer snarare 12.25. Så jag satte mig där och väntade på min buss.

Nu har jag varit hemma, återfått min mobil, kört bil, gått igenom larmsaker och sånt per telefon inför imorgon och nu sitter jag här. Har även köpt batterier till kameran så snart ni, kommer det bilder.



den 25 september 08

Igår alltså, då var det ju liksom VFU på dagen, sen blev det in till stan på tjejkväll. Jag skulle ner till myrorna och få en genomgång på lite rutiner eftersom jag ska vara butiksansvarig imorgon, det hände inte. Jag gick ner till myrorna och då blev det fort upp och ut och mingla med "ledningen". Vi gick runt lite på stan gick in i MittICity ch märker att alla affärer har varit väldigt snåla, ingen bjöd på nästan något och myrorna bjöd på både kola och kakor, till detta fanns det även kaffe för den som ville ha. Dålig stil alla Karlstads butiker utom Myrorna.

Lite senare blev det dags för Levi's-kvällen som hölls på MQ, jag shoppade inte så mycket, fick lägga band på mig själv kände jag, men jag handlade så jag fick två kassar och en goodie-bag, skönt. Hittade världens godaste parfym också, gucci by Gucci 600kr/flaskan, men det var en 100ml så det är det verkligen värt. Hittade även ett nytt tandblekningsmedel på någon häslobutik, ska åka och inhandla det på min lunch imorgon. Det var jättekul att Sara var med också, puss gumman. Dock verkade Louise lite snarstucken och kort igår? :S Har jag gjort något? Njaa, hon var ju rätt upptagen, haha, det där håret alltså, det var SÅÅ stort! Wow alltså.

"Tappade" min mobil i en av Saras kassar igår, fick alltså tillbaka den idag.

 

den 24 september 08

Jag började min VFU på en riktig skola, som en riktig lärarkandidat. Skitkul.

den 23 september 08

Jag letade frenetiskt efter batteriladdaren pappa hävdade var i köket, det var den inte. Var nervös inför morgondagen, vilket var i onsdags då, fattar ni eller måste jag förklara mer? Aja, ni som vill att jag ska förklara mer kan maila in till mig på [email protected].

den 22 september 08

Var helt fucking ledig, det var otroligt skönt.

*bussblind är att kunna gå
genom en buss fullsatt med bara d
ina bästa vänner och du kan inte se en enda jävel.

det var typ min vecka, mer kommer imorgon eller på söndag, johan


no pics today, have to buy batteries, soon saturday night live, yeah alright.

fortf. den 20 september 08

Hej igen, inga bilder idag, Pappas kamera är urladdad och jag har inga AA-batterier.
Men bilderna kommer imorn.


bild på gamla Smulan, med pappas gamla kamera.

Smulan hjälpte mig genom svåra perioder, sen fick hon anfall och attackerade Caroline utan anledning. Jag älskade henne, hon bara försvann.

bam bam di-dam dam bam bi-dam bam, johan

'darkokid' said "this song is a bit pitchy, but it's pretty cute and catchy in the commercial." - i love it.

fortf. den 20 september 08

Veckans YouTube-Klipp, Vanessa Hudgens och hennes nya låt Sneakernight
och ja, jag kan väl bara säga en sak, jag tar på mig mina sneakers och sticker ut och festar.


Vanessa Hudgens - Sneakernight

hej då, johan

you can stand under my umb-e-rella, ella, ella, eh, eh, eeh.

fortf. den 20 september 08

En låt som aldrig blir riktigt gammal, tillochmed jag tar fram och dammar den gamla godingen från mitt MP3-bibliotek då och då, och den är ju fan riktigt bra fortfarande liksom, lite musik i form av gamla Umbrella med Rihanna kommer här nedanför.

Härlig video också.


musicis, johan

a real catch, two actually, how great isn't that? huw? how?

fortf. den 20 september 08

Stort kap i veckans kap, två stycken! En skitsnygg halsduk från Emilio finns på MQ för endast 199kr! Den är svart, vit och grå men har även lite gula linjer i sig, mycket snyggt till allt som är svart, grönt och brunt, ett stort tips till er som gjort som jag och införskaffat er en skinnjacka eller två på rea. Jag hittar tyvärr ingen bild på den och jag har alltså själv ingen kamera så jag kan ta kort, funderar snart på att ladda pappas gamla jättekamera och köra loss med den. Ja, det ska jag, postar en bild på halsduken om en liten stund.

En annan sak man kan lägga under kap-kategorin är att The PhoneHouse har, och kommer börja sälja Elonex Webbook med 10.2" skärm med Windows för bara 3299kr nu i veckan. En sån ska jag ha, finns i svart och vitt.

i'm back, for real this time, fun and games for all the money.

den 20 september 08

Det här inlägget är till mig själv.


ute på cyckeltur med Lisa

Ännu en dag som typ är slut. Igår vaknade jag hemma hos Malin ute på Rud, följde ju med henne och Johnny(?) hem, skönt att slippa åka ända till Vålberg efter en utekväll liksom. Åkte väl hem runt 12 och var totalt noll-bakfull, javisst... Inte gick det använda solglasögon heller, det var ju fult väder ute och jag hade för en gång skull skippat väskan och lämnat det stora åbäcket hemma. När jag kom hem så hände totalt ingenting, vi köpte en Plasma-TV vilket blir rätt snyggt till det nya vardagsrummet, sen åkte vi in igen (jag körde naturligtvis) till stan, vi åkte ut till universitetet och hämtade mina målningar, dom är ju så jävla stora så det går ju knappt ta dom på bussen liksom. Så nu har jag dom alltså här hemma, fick även reda på att vi kommer att ha Barbro i nästa kurs på lärarprogrammet, skönt med ett bekant ansikte, om det är bra eller dåligt vet jag ju inte än, det får vi se då. Efter det var det hem igen, sen åkte jag till Sara.

Idag har det inte hänt så mycket, jag har varit nere till Farmor och Farfar och ätit lite mat, fått tillbaka mina byxor och sen hjälpt dom få ordning på kameran. Sen gick jag hem och nu sitter jag här, det skulle ju egentligen blivit festande idag, men orkade inte ut. Det skulle vara värsta draget vid Campus men det var ju bara vanlig campusfest vid Trio 14 liksom, så orka? Nej.


idol 08

vår 08

häärligt 08

Känner att det varit rätt negativt här på bloggen ett tag, men nu ska det ta mig fan bli ändring på det. Livet som student är ju för fan det härligaste som finns eller? Japp, det är det. Just nu så har solen tittat fram rätt rejält och vardagen i helgen känns rätt meningslös men ändå avslappnad och skön. Disturbia, On and On, Can I have this Dance och A Moment like this förgyller mina tongångar och mitt rum är städat. Allt är skönt liksom. T.o.m Fredriks blockering är borttagen och jag borde ha en egen dator på torsdag-fredag. Skönt. Dock är jag ju lite avundsjuk på Emma, med famij, som åkte till Kreta idag, men det gör absolut ingenting.

Jag har accepterat att min kamera är borta, jag ska köpa en ny, en systemkamera så jag kan ta nya och mycket fina bilder.

Jag längtar tills på Onsdag, fastän det är lite läskigt och så, men ändå, min första praktik som en riktigt lärarstudent, fan va sjukt roligt. Åh, jag kan inte vänta.

Är det någon mer än jag som älskar SNL sjukt mycket? Så jävla roligt program alltså! En sak till, har Kanal 5 tagit bort Jay Leno Show helt eller? Varför har dom tagit in Jimmy Kimmel Live? Det suger ju typ...

muckimucki, johan

goodnight, sleep tight, drunken bastards of the world, have a nice night.

den 19 september 08

Jag är inte full, längre. Idag blev en dag med utgång. Jag satt hemma, klockan var 19.07, Martina ringer. Klockan var 19.16, Jag tar cyckeln ner till 'centrum', tar bussen in och landar typ 20.14 på Långtäppan hos Malin och Martina. Klockan 22.18 så tog vi bussen in till stan och gick på en förfest där jag spelade bas på 'Rockstar' eller vad det där spelet nu heter, och jag var riktigt duktig. Sen blev det Arena runt 00.00 och vi kom självklart in gratis som vi brukar göra. Efter mycket kul och dans, träffa kompisar och annat roligt tjafs så gick jag, Malin och Johnnie(?) till BK och sen tog vi 'taxi' hem, eller, ja, vi åkte med Fakir. Nu är jag här, och ska sova snart...

En liten sak från min anteckningsbok, "Malin hade ståpäls 080917, 09,15"

Jag ska ta och sova nu, sen blir det hem tidigt imorn och köra lite bil och sånt, sen ska resten av dagen tillbringas med Sara. Jag följer inte med till Thomas, jag vill nog hellre vara med Sara, sen har jag ju redan grattat honom, eler, ja, sagt grattis iaf.

Jag ska skaffa en mini-dator, fan va kul.

nej, nu ska jag sova, johan

okey, okey, come on, don't you know?

den 17 september 08


Föreläsning. SUV-information. Jackan har kommit, livet leker. Ni som jag stör mig på är störande. Att ni inte fattar vilka ni är? Fredrik, det finns sms om du vill ta kontakt, men på min msn kommer du ingen vart, ring helst inte då jag oftast är ganska upptagen och svarar när jag har tid. Många pussar på Sara.


hej då era jävla idioter, jag är inte arg, på någon annan utom dom, johan


i want my life to be like, a high school, high school musical.

fortf. den 16 september 08

Jag vill att världen ska vara som en musikal, där allt är dåligt i runt 20 minuter sen är allt annat bra och så. Musiken finns med i det bra och det dåliga, men musiken är min, för mig är musiken jag.

Jag vill att världen ska vara som en musikal, där jag har huvudrollen och får mest pengar medan alla andra är B-kändisar, så som det borde vara, varje dag.

ev'ryday, johan

just can't take it anymore, at least not now, i'm sick of it, ok?

den 16 september 08

Har inte orkat blogga. Nedstämd och arg. Mina vänner funkar inte med mig just nu, iaf inte några av de gamla, kanske inte heller de bästa? Jag stör mig på allt just nu. Nej, allt stör mig just nu.

Så bloggdesign får designas själv, sms-terror är ingen lösning, dina vänner är störande när dom är med dig, du är störande när du är med dina nya vänner och nej, jag har faktiskt inga party-ideér. Just det, min bror är CP-störd.

Posten hatar mig, jag hatar den. Jag försökte lägga vad jag tyckte åt sidan vad gäller Fredrik, och faktiskt svarade honom på MSN, men det var ett misstag, han är nu blockerad igen. Allt jag vill göra just nu är att bara sova och titta på TV tillsammans med Sara.


skönt, svart, ingen mer, orkar fan inte med er nu. är ni bättre än mig kanske?
vart den här bilden är tagen tycker jag vi ska förbise då jag inte orkar bry mig just nu, inte heller om platsen där den är tagen.

Faddrar, så att ingen blir ledsen eller stött, ni är alla lika, sluta jävlas med mig, orkar inte det just nu ffs.

hatar världen, hata allt, johan

new submits in the foto-section.

den 13 september 08

Inläggen "student of 08, with great proudness and fellgood-feeling." och "'skissteknik med modellstudier' aka naked people and breaks." finns nu att beundra i fotogalleriet.

ska åka nu, johan

changed, evreything. it's green, brown and yellow, it's fall.

snart den 13 september 08

Nu har jag äntligen ändrat lite, fått till det där sista som skulle till bloggen, skönt. Nu är det ju höst efter som jag har publicerat bloggen som Ev'ryday and the fall of 08. Det är jordigt och härligt. Mysigt. Och sen har länkarna högst upp kommit på plats också. Skönt.

Goda nyheter, min skinnjacka  - förhoppningsvis - kommer att komma med ett expressbud någon gång nästa vecka, antingen på måndag eller tisdag. Skönt. 


snygg. snyggt.

Det finns chips och dip där nere, fan också. Jag vill ha, jag ska gå och ta. Ja, det ska jag.

Skönt känns som ett väldigt just-nu-ord, tycker ni inte?

nu ska jag sova igen, godnatt, johan

a disease of the mind, it can control you, it's-to-close-for-comfort

fortf. den 12 september 08

Det stod faktiskt mellan två olika videos när jag skulle välja till veckans YouTube-klipp, den ena var självklart Agnes med On and On, den andra var Rihannas Disturbia, men den kom på andra plats just för att den videon är så jävla äcklig att titta på. Jag gillar det, men ändå inte liksom. Videon är verkligen sjukt äcklig. Ljudet till den här videon är konstigt, stiger och sjunker, vet inte varför?


Rihanna - Disturbia

fy fan asså, johan

on and on, this love i feel for you goes on and on.

fortf. den 12 september 08

Den här veckans YouTube-klipp är helt klart Musikvideon till Agnes Carlssons nya låt, On and On. Skit bra låt, verkligen annorlunda Agnes liksom. Skitskön musik tillsammans med underbara färger som bara får en att tänka sommar, vilket jag vet att jag gärna gör just nu, när det börjar bli iskallt ute och löven faller.

Asså, ärligt, fan vilken härlig video.

Agnes Carlsson - On and On


skitbra låt, visst? japp, johan

this submit is to one person only, sophie.

den 12 september 08

Detta inlägg ska innehålla ett enormt tack till Sophie, för allt hon gjorde, jag var nog en fylle-skadad idiot som glömde nämna dig förut.

Idag har det hänt. Jag är bakfull. Efter ett antal veckor och ja, månader utan bakfylla efter fest så har det nu slagit, och det slog hårt. Det var inte kul att ta sig ifrån Ankans lägenhet, som jag för övrigt sov ensam i, helt sjukt blev det igår, sjukt roligt. Jag drog på mig solglasögonen, rufsade till håret lite snyggt sådär, på med jätte-skjortan och skinnjackan och iväg.

Igår var så jääla roligt, det var som när man började gå ut och alla umgicks och hade kul istället för att alla är svinfulla och går åt olika håll. Martina var jättefull. Jag, Ankan, Sandra och Tamara hade verkligen en helkväll som var skitrolig. Inga bilder finns tyvärr från min sida då någon jävel snodde min kamera när jag befann mig i köket hemma hos Sofi och Emma på Hentorp.

- Jag tar tillbaka det jag sa om grums, hittar till skolan och det tar bara 10 minuter härifrån, skönt.

Idag runt klockan 17.38 fick jag ett sms om att mitt paket ifrån Halens AB hade inkommit på postens kontor här i vålberg. Det blev snabbt ner innan dom stängde för att hämta min nya skinnjacka i brunt. Kommer hem med det mjuka paketet och nästan river upp det av förväntan. Vad hittar jag i? Jo, en kärring-rock i rött, storlek 40. Vafan? Jaha, du där nere på pakningscentralen? Jag skulle ha skinnjacka, S-K-I-N-N-J-A-C-K-A. Inte kärring-rock...

Ett enormt tack till dig, Sophie, för allt du gjorde i Lördags.

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska sova lite till. Ja, det gör jag nog. Ska blogga en grej till bara.

brb, johan

no jacket today, sorry.

fortf. den 10 september

Kap-rapport: Ingen jacka än, fan.

ffs haléns, Johan

i was on tv, yes, i'm a celebrity, how nice. autographs anyone?

fortf. den 10 september 08

Ja! Såg ni mig? Ja, jag antar att man kanske inte kan kalla mig kändis då man bara sett en skymt av min otroligt snygga Midmunk-tee med en glass på, skinnjacka, Gucci-solglasögon och Fred Perry-väska. Men jag var där. Idol 2008, först in. Skönt, nu är jag kändis, bara så att alla vet. Vad alla andra säger så är jag kändis.


kort av oss, vi som var.

alla ser verkligen störda ut här? aja, den här bilden är för Ida som igår åkte till Grand Canaria för att vara där i tre månader.

Tyvär Sofi, skulle gärna komma och bo, men har fått VFU-plats i sketna Grums. Hur fan gick det här till? Aja, jag får ta det som det kommer. Jag vet fan inte ens vart den där jättesten-skolan ligger? Hjälp!

Nu ska jag sova, har förberet för imorn, Johan

to lazy to make up a great headline for this submit, sorry

den 10 september 08

Jag sitter och latar mig. Gud va skönt att vara ledig idag, ville bara säga det till alla ni som inte är lediga. Jag väntar på min skinnjacka.


onödig bild, som utfyllnad, förlåt.

Hej då, haha, Johan

want the leatherjacket now, off on wednesday, out on thursday, no school on friday. good.

den 9 september 08

Har varit i skolan idag, igår var jag 'ledig'. Jag skulle vara ledig igår. Jag gick till Myrorna för att hämta min laddare som jag glömde där i lördags, vilket på något sätt ledde till att jag blev både städhjälp och kassabiträde igår. Oväntat? Ja, bra? Ja. Behöver pengar just nu. Jobbade 09-18 igår alltså. Skönt med lite omväxling från skolan faktikst, speciellt i en burik som Myrorna. Älska SecondHand. Inhandlade en halsduk och en total bizarr skjorta igår, har använt de båda idag.

Idag har vi haft vanlig lektion på förmiddagen, som vi alltid brukar ha, efter den blev det pizza på Teachers med Gohar, trevligt att träffa henne, burkar ju inte ses så ofta nuförtiden då man inte går runt i tingvallas korridorer tillsammans. Efter det så var det genomgång av vår redovisning vi ska ha i studiegruppen på torsdag, efter det var det dags för en föreläsning. Det var samma föreläsare vi hade förra veckan, hon är helt okej, lite väl barnslig kanske? Efter det gjorde vi en uppgift som vi fått tid till imorgon, det står på schemat "Studiegruppstid 08-30-16.30" den uppgiften klarade vi av på en kvart och därmed kan jag vara ledig imorgon. Skööönt.

Har köpt ny kalender idag, var nere och handlade av Caroline förut, så jag kände att det inte räkte med en sån där liten skitkalender man får på skolan, jag har smyckat min kalender med ett av mina sjuka och groteskt färggranna målningar av nakna tanter ute i skogen. Snyggt. Köpte även överstyrkningspennor och lite annat för att fylla ut mitt otroligt snygga pennfodral ifrån Lagerhause med texten "I'm smarter than you" vilket är världens skönaste pennfodral.

Ett stort tack till Madelene och de andra för i lördags.

Just nu såg jag ett kedjemail från Louise. Hata.


Nu ska jag ta och läsa lite ur en bok, sen ska jag ta mig fan sova, ändå tills klockan blir typ 12 imorgon. Skööööönt! Hoppas jag kan hämta ut min skinnjacka imorn, då ska jag och Louise pola som fan, samma jacka liksom. Skitsnyggt.

Jag vet ni tänker på mig, Johan

leatherjacket at halens, very cheap.

den 8 september 08

Jag har hittat min skinnjacka på Halens.se. Jag har redan en i svart, denna är dock i storlek M och jag får in ungefär 3 tröjor under, så jag har köpt en i storlek S och en annan färg. De rear nu ut skinnjackan i Brunt. Snygg till hösten, tänker jag. Sett skitsnygg halsduk med bruna influenser på MQ och köpt en skjorta på Second Hand, Myrorna, som jag tänker ha till. Detta är första inlägget i en serie inlägg jag kallar "Veckans kap" där jag presenterar olika saker jag får tag på billigt här i livet. Kläder, annat, allt. Bra va? Kommer också med tips till er om ni kollar in.


Den i svart, har jag redan.

Den jag ska köpa, eller, jag har redan beställt den.

payed, out.

red carpet, roses, crowd waiting backstage. i'm with him dont stop me, i'm not the papparazzi!

den 8 september 08

Premiär! Nu är det premiär för evryday.blogg.se och dess två extra sidor. Nu har jag flyttat ifrån Birdshark.blogg.se för alltid. Äntligen är det seriöst så det räcker.

Premiären kommer tyvärr inte bli som jag tänkt mig, jag har inte riktigt hunnit lägga ut så många design-uppslag ifrån Design by Johansson som jag tänkt mig, men fler, om inte alla, kommer komma upp den här veckan. Sen så har ju som sagt min kamera blivit stulen, vilket betyder att just nu så ligger mitt fotogalleri nere. Det finns bara ngra få bilder där just nu, de kommer få sällskap av bilder från det förflutna som från min student och andra roligheter så länge. Hoppas att alla inte är allt för besvikna.


Igår var det nollsittning, jag hade sett fram emot den så länge och skulle ha skitkul, det hade jag, tydligen. Jag jobbade igår och hann absolut inte äta någonting mat-aktigt. Cola konsumerades, inget annat. Sen kom jag dit, till kronoparken och skulle förfesta och byta om, bytte om till ett par skitsnygga boxar-shorts som jag då, modemedvetet drog upp till mina man-boobs, och så gott som halsade fem Smirnoff Ice och sen en 35a starksprit, vilket ledde till att: allt kom upp igen. På toaletten på Claessons. Mina älskade faddrar, speciellt du, Madelene, är bäst, tack för hjälpen igår, ska aldrig göra om det, från och med nu blir det kontrollerat alkoholintag utan tidspress.

Jag hörde att vår grupp, FightClub blev årets nollegrupp, grattis till alla i FightClub och HA till alla i Cheers.

Så, alkoholbarometern för 080906: 5 Smirnoff Ice, 35cl Brännvin med 1liter Juice.

Just nu sitter jag och verkligen hatar den som tog min kamera.

Louise har fått en ny design, kolla in på www.lagunabeach.blogg.se.

Godnatt alla, ses imorn, Johan

where's my camera bitch, give it back, i want to have it back please, please, i need it to make my life work.

den 3 september 08

Nollning! Nollningsrapport för gårdagen och idag lyder: Skitkul med King of the hill vilket gick ut på att man skulle springa upp för en backe, runda en person sen slänga sig ner för en insåpad pressening, springa och hälla i sig en äcklig shot, sen räcka över staffetsäcken. Skitkul, fast vi skulle vunnit om inte skitfaddran struntat i att ge oss alla regler. Sven satte sig ner direkt efter att ha tagit shoten, direkt på plats, när han var tvugnen att sitta med oss, en och en halv meter bort. Så fusk säger jag. Vi fick en sketen 5e plats som resultat. Ingen efterfest, Bunkern var planerad men orkade inte riktigt med det när jag var så nykter som jag var när vi skulle gå dit.

Dryckesbarometern för 080902 - En öl.

Idag har det varit flottrace mellan alla föreningarna. Vi kom trea tror jag. Ganska otroligt faktiskt, jag själv var lite skeptisk hur hållbar flotten var när jag såg kartongerna och silvertejpen som användes för att avsluta verket lite tidigare idag. Men det gick alltså rätt bra, vi blev tydligen diskvalificerade första ronden, jag vet inte riktigt varför, ska nog ta reda på det imorn tror jag.

Efterfest hemma hos Veronica, skitfint där hon bodde, jättefint verkligen. Jag drack inte idag, jag har en körlektion klockan 07.30 imorn, vilket betyder att jag måste gå upp klockan 04.30 för att vara överhuvudtaget vaken när jag ska köra. Sen har jag planerat att åka och kolla in en film med Malin, Martina och Lina ute på Rud. Vi ska kolla på Flyga Drake, det kan behövas. När jag gick på Sundstabron kom jag på mig själv gå med ett par skitsnygga solglasögon från Eddyemery.com, skitnsygga, passar till mina kläder jag "visst fan" tänker ha på mig imorn. Så jag menar, tack Sven, tack för solglasögonen, haha.

Dryckesbarometern för 080903 - En klunk öl,en slatt cider, två munnar vin.

Det har börjat komma känslor om att min kamera helt enklet är försvunnen, den kommer inte att återfås, och det är jag jävligt förbannad för, min kamera är mitt liv. Jag måste ha en kamera, annars finns jag ju inte, bildbevis är ett otroligt stort intresse för mig. Fan. Jag är en fattig student, jag har inte råd med en ny kamera.

DU SOM HAR TAGIT MIN KAMERA! JAG HATAR DIG, HATAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET. JAG VILL TRYCKA EN ACAPULCO FRÅN HAGFORS UTAN PEPPERONI I ANSIKTET PÅ DIG SÅ ATT DU KVÄVS OCH SPYR OCH GRÅTER OCH DÖR!

Idag fick jag bara för mig att ringa Tamara när jag var inne i stan, vilket jag aldrig gör annars liksom. Jag möter upp Tamara och vi går in på Bokia, jag kläcker idén att vi ska gå till Lagerhaus, vi går dit och träffar vem? Jo, Carro. Sen kom Sandra in och efter det kom Ida. Skitkul med ansikten från H3, jag saknar dom. Imorn blir det iaf lunch med Tamara och sen ska jag träffa Sandra för hon ska få present, för hon fyllde förra veckan.

God natt alla utom du, Johan

nostalgic, yes please very much.

den 1 september 08

Premiärdatumet är uppskjutet. Detta pågrund av ngra händelser som sena bussar, sega datorer, dålig hy, festande och och försvunnen kamera. Jag ber om ursäkt, men nya datumet är om en vecka, den 8 september. Det är alltså dagen före nya Top Modell startar på TV3, så ni har lättare att hålla kollen flickor.

Jag tyckte att kvällen i Skövde var fantastisk, men saknade dig där Ulle, såg så fram emot och träffa dig, du skulle gå så bra ihop med mina vänner.

nostalgi, festivalkänslor, fönster-tittut
farmor-vodka, hemmagjord oboy, apelsinjuice med fruktkött
vattenpipa med hallon och vanilj, vackra bilder, blinkande ljus
pressbyrån, bänkarna, gratisbiljetter
skratta, kroppstyngd, g-kraft
fantastiskt, underbart, nostalgi

Jag tänker tillbaka på när vi stod där,du och jag, och emma stod lite längre bort. det var drag och det var slut, och jag sa den där kommentaren som fick dig att skynda iväg till dryckestältet. Minnen är det, det är nostalgi.

Jag önskar jag hade bilder, men dom är i kameran som försvann när jag lade den på bordet i vardagsrummet/sovrummet/tvrummet/allrumet. Så inga foton varken från Skövde eller Kronoparken. Tyvärr.

Dagen efter spenderades med tidsfördriv på stan, shopping, Rita's milkshake och Donken. Sen blev det hem, bussen blev på något sätt typ 45 minuter försenad till Karlstad typ så jag var rätt glad, ärligt, min buss gick ändå inte hem förens klockan 23 och vi var där innan 22 så. Glad Johan. Jag hade köpt den nya King så jag hade och roa mig med ändå.

Idag har jag varit sjuk igen, typiskt. Sofi, dags för sjuksjuk-club att rycka ut igen. Känner nästan att det är dags för det. Jag hade inläsning i skolan idag vilket betyder att jag får sitta hemma och läsa, vilket var bra med mig liksom. William och Elliot har varit här idag också, dom sov när jag kom hem igår och det var en reläjt fräsch fläkt imorse när jag gick upp. Lite svårt att läsa Genus idag men är klar iaf.

Jag ska sova snart, har betalt alla räkningar nu, skönt, så ska bara betala den jävla kåravgiften imorn så är allt klart. Sen måste jag väl köpa biljett till sittningen på lördag också. Men sen är det bara att köra på.

VILL HA MIN KAMERA TILLBAKA, SVIN SOM TOG DEN, GE DEN TILLBAKA!

God natt allihop, utom du, ja du.

RSS 2.0