Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

so i say thank you for the music, the songs i'm singing

den 18 augusti 09

Jag ber om ursäkt, eller vet ni? Vi säger såhär, bloggen har haft ett lite halvdant sommarlov men jag lovar att den nu till hösten kommer vara mer utförligt arbetad med, designen kommer vara underbar och fler saker kommer att skrivas om. Självklart ska alla ni som läser få en recap från sommaren, och för er som undrar vart Ev'ryday and summer 09 tog vägen kan jag säga att jag inte tyckt det varit ngn ideé eftersom vi inte haft ngn riktig sommar förutom ett par dagar då och då.

lite av vad sommaren har erbjudit.

Så, om ngra dagar börjar skolan igen, nollningen drar igång och vi ska ha skitkul. Hur det blir efter detta halvår för mig får vi se, har lite funderingar kring min utbildning och även vad fan jag vill bli när jag blir stor. Men det är sånt vi ska tala om lite senare.

tack, johan

you've got me wondering why i - i like it rough.

den 11 augusti 09

Hmm. Ja, nu har det gått sådär jättelång tid mellan mina blogginlägg igen. Jepp, orka blogga när man har så mycket annat att hålla på med eller?

Senaste veckan har varit ganska helt underbar faktiskt. Jag har haft ett mycket försenat 20-års-kalas, har varit med om final på sommaronsdag, white night, på Nöjesfabriken, sett Harry Potter, 17 Again, Confessions of a shopoholic och hela säsong 1 och 2 av Heroes. Sen har jag umgåtts precis som vanligt.

Igår var det faktiskt lite av en bitterljuv kväll. Finalen av Måndagsklubben, Sexy Night. Vi bestämde oss för att go out with a bang. Med två teman, blow-up-doll och tysk-hård-porr-alá-95, gjorde vi Arena en aning hetare än vad det var när vi kom. Jag hade köpt en liten avskedspresent till Rikard som gjorde sin sista dag också, det skulle varit blommor till också men vi hann inte med det. Scenframträdanden, underbara människor, halvnakna bartenders och en mycket mer naken efterfest, som för övrigt kan varit den lugnaste och sämsta efterfest jag varit på, men vad gör det när pojkarna badar i vita underkläder?

Nu ska jag ner mot stan och pimpla chai.

bye, johan

ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga-a-ga-a, ga

den 2 augusti 09

GA-A-GA-A. I toched her hair! Damn!

MÅNDAGSKLUBBEN IMORN!

king, johan


omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, omg, sthlm.

den 1 augusti 09

Är i storstaden. Sthlm is da shit.
Impulsköpte tågbiljetter och bokade ett hotellrum mitt i stan liksom, det är underbart. Har suttit på en underbar pub/uteservering kallad Friday's med the fab JackJack  och den underbara Oscar 'snyggingen' Sjöbom. Efter det gick the King and Queen of Charlestown till ett litet ställe som kallades Victoria, vi ägde. Vi dansade som porrstjärnor, drack som VIP och bara va underbart stockholmsk-ish. Alla tittade på oss, and not in a bad way.

Älskar er. Ville dock övningcyckla idag. Damn you.

g'night, johan

RSS 2.0