Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

they are the wonders of my world, they are the wonders of this world, they are the wonders and now

den 23 september 09

I helgen gjordes Göteborg, det blev tur på stan, Liseberg och sen efter det Gretas. Hade skitkul verkligen, älska überblonderade bögar som sjunger med och dansar med till alla låtarna med en sån sjuk inlevelse. Haha. Skitroligt.

Liseberg
can you say; wiiie?

Mamma, Mormor och syskonen va här för nån dag sen nu, Bror skulle sätta upp saker på väggarna och i taket, men eftersom jag inte förutsett att man behöver något stabilt att stå på och något att mäta med så gick inte det riktigt..

Aja, Mamma och Mormor lagade mat, och jag fick världens utskällning för att jag inte hade mjöl så dom kunde göra sås? Men herregud liksom, jag har inte mjöl. Sen det faktum att jag inte hade någon potatisskalare gjorde inte det hela bättre, men allt blev bra till slut, vi fick skala potatisen skälva och mjöl fick jag låna av Robban på våningen över (som hade skitstor och skitfin lägenhet, avundsjuk? Ja.)

Efter de åkt så fick jag besök av en annan granne. Sophie kom förbi och hade med sig det godaste the jag druckit, vi pratade och pratade och sen gick hon hem. Skönt att kunna göra så eller hur?

Igår ringde Lillasyster jättetidigt och väckte mig, eller ah, jagade upp mig ur sängen iaf. Hon hade varit med skolan på Mariebergsskogen och hade inget att göra, så hon ville komma hit och det fick hon. Så vi umgicks och jag lagade lite pasta med bacon.

Sen efter det dog jag i soffan till massa barnfilmer; Thunderbirds, Hannah Montana the Movie och Hoodwinked - Sanningen om Rödluvan. Omvänd repris från dagen innan, jag gick hem till Sophie och fick hälsa på Elvis och Diesel som jag ska passa om någon vecka nu. Så fina katter så. Fick samma the även denna gång. Underbart.


call me nerd, then do me.

Folk klagar och klagar, visst, hösten är här, deal with it. Satt på Karlstabo-chatten inatt runt halv två eftersom det är då det brukar vara mest drag och visst var det så även inatt, där klagade folk över att hösten skulle komma, att det blir kallt och mörkt etc. Men va fan? Tre saker. 1 - Ny garderob. 2 - Mörkret medför oftast att man ser bättre ut och eftersom alla vill ha någon just nu är det lätt att få ragg. 3 - Jag kan äntligen ha folk över och sitta och dricka the (alternativt uppvärmt vin) på kvällen med infravärmen på ute på balkongen. Don't worry be happy.

no hot tamales, johan

can you say 'dave aude remix radio edit' fast and cool like we did this summer?

den 17 september

Sommaren 2009, en underbar period. Ja, man har hunnit hitta sig själv, man har hittat andra, man har haft kul och tiden har bara flödat på.
Jag lovade er ett inlägg för sommarens bravader och här kommer det. Jag skulle kunna skriva otroligt mycket, om den här sommaren, alla underbara stunder. Måndagsklubben, Onsdagskvällar, Utekvällar, Myskvällar med vänner, Lady Gaga och alla nya människor jag träffat den här sommaren, men eftersom jag är smart och vet att en bild säöger mer än tusen ord så kommer nu ett litet utval av de bilder jag tagit den här sommaren.


lillasyster tog steget och gick ur Grundskolan

firade midsommar med gamla vänner

och fick nya på köpet

ett par stycken faktiskt, varav en som kom att vara ganska konsekvenkt i mitt liv

just det, jacqueline

robin är icke att förglömma

emma var här och målade om lägenheten och gick på RixFM

festival blev med emma och sofi; ace of base, beach boys och många fler

firenight. yes, firenight.

gohar blev 20, det va mysigt

oscar passade på att bli aspackad, ett antal ggr

happy to see me? mysmåndag.

kvinnan och marieke va hemma och myste, sen blev det ut

spontanresa till sthlm, lady gaga..
..and party like a pornstar

sailor-tema, we go all in. all the time.

whitenight, that's right (ignorera det feta låret)
sköna stunder i naturen har förekommit

sexynight, en mycket lyckad kväll. ngn tår i ögat? ja, allt va ju slut?

the human blow-up doll

inte första gången Ida-lis lurats ut av the duo.

de senaste veckorna har skolan dratt igång, och nollning så klart.

och jag hittade mig själv.

Så nu sitter jag här, efter en sommar med sjukt mycket kul och även ett och annat bakslag. Nu drar vi igång igen eller hur? Jag vet att jag säkert glömt en massa, min dator fuckar med mig gällande bilderna också, nej Jon, du ska inte vara uppochned. Avslutar det här inlägget med en sista bild, som jag tycker själv fångar alla ögonblick jag haft denna sommar. Men innan det, vill jag bara säga tack. Tack.


left-side-stage, many spotlights, cheering crowd.

Tack Lisa, Jacqueline, Robin, Emma, Sofi, Ida-Lis, Marieke, Oscar, Gohar, Jon, Sandra, Jonna, Johan, Rikard, Esping, Peter, Olle, Patrik, Louise, Tamara, Lady Gaga, Beach boys och mig själv och alla andra jag glömt.

RSS 2.0