Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

all hail the sun is clear, ev'ryones screwed up and spring is here.

fortf. den 5 april 09 

Våren är här. Den är ju verkligen det. Dock kanske det inte kändes som vår imorse när jag gick upp efter två timmars sömn, drog över mig en gigantisk svart lammullströja och hoppade i ett par svarta och grå stuprör för att sedan ta på mig den där svindyra trenchcoaten jag köpte för ett tag sedan. 

Det var dimmigt imorse. Därav min väldigt engelska look. Jag körde stenhårt på uppvikt krage, skinnhandskar och en gubb-keps. Mina kläder och min musik gav mig styrkan att ta mig ner till centrum för att möta Linda för att ge henne nycklarna till butiken. Hon sa dock till mig att gå hem, lägga mig och sova och vakna lite senare när det fina vädret hade kommit fram. 

litet moln. lika fint.
tänk va underbart det kan vara ibland?

Jag däckade framför TVn när klockan var ungefär kvart i nio, vaknade igen runt tre-snåret och satte mig på framsidan med en cigg i handen och en katt brevid mig. Det var soligt. Det var varmt. Det var awesome.

Iaf. Detta inlägg ska bara visa att våren äntligen är här, och med våren kom kategorin "spring of 09", och alla vet ni vad det betyder. Snart är det dags för en ny design för evryday.blogg.se. Jag kommer försöka få fram en mer naken sida av mig då. Lite mer uttömmande och kalare (nej, inte kallare alltså, utan kalare). Bloggen ska bli lite mer rough and tumble, både gällande utseende och innehåll. Länkarna kommer ändras, ngn bild försvinner och ngra nya tillkommer. Mikael kommer få sin bild här, äntligen tycker jag. Har velat plita dit honom länge nu men det har inte riktigt kännts rätt att göra det innan jag har den nya designen klar. 

kvinnan


Kollade igenom gamla bilder. Vi missade vår ettårsdag. 29/3-08 kommer jag aldrig att glömma. För då kom du hit. Jag tyckte du va snygg, men nu vet jag att du är så otroligt mycket mer också. Vem kunde tro detta om oss? Ingen, inte ens vi. Ibland är vänskap bara som en rak höger på krogen helt enkelt.

sexuellt och kontroversiellt, johan
2009-04-05 @ 01:52:01 spring of 09 Permalink


Kommentarer
Postat av: Mikael

Åhh trevligt. :)

2009-04-05 @ 03:04:18
URL: http://mierz.blogg.se/
Postat av: Mikael

Åh kommer jag med. Nice! :D

2009-04-05 @ 14:35:00
URL: http://mierz.blogg.se/
Postat av: Mikael

Sv: Hahaha är det? Coolt!

Tack för rösten också!

2009-04-05 @ 22:57:13
URL: http://mierz.blogg.se/
Postat av: Leonora - Rösta på veckans blogg

sv; Tack för din röst :)



allt väl?

2009-04-06 @ 09:17:25
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Magic Memories

sv; härligt :)

jorå det går allt!

gör du då?



Tack så mkt :D

2009-04-06 @ 13:06:17
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

88267747" rel="nofollow">http://www.tradera.com/Caroline-af-Ugglas-Lackstovlar-signerade-fran-Melodifestival-auktion88267747



Sexigt.



Ska vi se Rocky Horror innan de slutar visa den? :O

2009-04-07 @ 19:47:09
URL: http://mrsintergender.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig, ffs!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0