Mikael Snygg-Sofi Lina Sandra Leila Angelica Tgrr Lisa 'Kvinnan' B. Malin Super-Biddan Lisa 'MILF' B. Mimmi KG Min Facebook-profil

it's another gay, it's another gay, it's another gay sunshine day

den 3 oktober 09

Släktkalas i helgen och Emma och Sofi va här. Skitroligt att dom kommer och hälsar på sådär. Lite utekväll vart det ju också, hmm, jättekul faktiskt. Lite väl mycket alkohol? Hmm, går det? Haha. Annars har ännu en vecka gått förbi och jag har inhandlat ny kamera utrustning så watch out, Killen med Kameran is now better than ever. Jag är givetvis kär i min nya Nikon D90 med den nya extrena blixten som var ett måste till den.

Denna helgen är ju Jackies "Sista helg" och visst, hon kommer tillbaka nästa vecka men va fan? Det måste ju ändå firas och sörjas, firas mest gör det av oss som hjälpte till med flytten av alla saker ur hennes lägenhet tis-fre. Äntligen är det över.

Efterfest i torsdags? Pizza hemma hos Robert på våningen över mig. Robert, vill du inte ha oinbjudna gäster efter tre på natten måste du lära dig att släcka lamporna. Men efter att vi supit ner honom och spelat lite gitarr och piano var allt lika roligt igen. Vill passa på att säga till den som jag verkade otrevlig emot, nej jag är inte arg.

Igår blev det Arena som vanligt, fast lite annorlunda var det. Vi kom dit 01.05. Inte okej. Shotrace? Ja tack. Öl? Ja tack. Shotrace? Ja tack. Öl? Ja tack. Och vips va klockan halv två... Haha, nej då, mer typ kvart i två. Lite kaffe på det efter stängning och sen ett nyköpt paket med Black Devils och allt var perfekt.

Idag har det varit segt. Men vafan, nu blir det ut!

hej hej, johan
2009-10-03 @ 21:49:30 fall of 09 Permalink


Kommentarer
Postat av: sofi

HALLÅ skriv om ´tatueringarna, SKRIV OMM HUR SNYGGA VI ÄR!!!!!

mår psykiskt dåligt när din blogg ej uppdateras. for me plz?

2009-10-13 @ 19:57:26
URL: http://som har bytt namn på bloggen MOHAHHA

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig, ffs!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0